Pufi Ian - Feb 2010 (216 )- LMA Ioana-Cristina!
Raspunsuri - Pagina 17
alexutzzza spune:
Sorina Doamne ce noapte ati avut!
ale1212xa succes cu rusii! dar de ce dupa cortina?
decenuela draga, pai cum asa? calarita? cei care au avut sotul plecat peste weekend pot intelege altceva din cauza de lipsa si nu numa'
bubu_bu sa va fie de bine motul! Micul doctor care face injectii si scrie retete si face sport in timpul liber (fotbal, handbal, basket?)
tomaca aveam eu un feeling ca vrei sa vii
Ratusca eu am retinut ca problemele cu bila nu te-au lasat sa bei o cafea cu noi. Right sau sunt ? sa i grija de tine si sa tii regim ca nu-i a' buna
Haircut si tu esti draguta tare, merci
Trimit si ma bag la citit ce a scris nyny sa vad si eu cum se fac copii asa frumosi! poate ne spune si noua ce a mancat pe timpul sarcinii
de Yannis
sorina_bz spune:
Fetele,
Pe noi ne-a sunat doc de fam dimineta, sa mergem de urgenta azi, sa ii masoare lui iris cicatricea de la bcg..
Am fost, in fine...aglomeratie mare, toti bebeii prog azi..off, n-am apucat s-o intreb..
Iris n-a facut reactie locala deloc-deloc...o fi ok? Stiti ceva despre ce ar putea insemna lipsa reactiei la bcg?
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
mamidepuiuti spune:
pup fetele
ioana cristina
sa cresti mare sanatoasa,frumoasa si desteapta,sa aduci mereu bucurii parintilor!
happyellasincere condoleante
pozele sunt toate wowwwwwwwwwwwgemanutzele sunt argint viu,jos palaria larisel cum faci fatza
raul cu surioara,kay la feltot cu surioara...hmmmmmmmm frumoase foc mamicile de pufuleti...si tinere......poate se iasau poate nu
l-am vazut pe big chefxela draga,recunoaste cine(-tzi) face bunatatzile pe acolo
iris-murdarici e o scumpa
haircut,felicitari pt primii pasi ai maiei
noi am fost ieri in vizita...a urlat fi-miu de m-am saturat...cu pauze,dar am capiat...parca era salbatic si nu inteleg de ce...el de obicei este vesel,zambaret,jucaus...normal ca lumea deja il stie in vizite de urlaciossi zic ca este prea rasfatat,ca bla-bla-bla...noi sa fim sanatosi ... ale voastre comori cum se comporta in vizite?
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
nyny,tare frumoasa povestea dar nici nu se putea altfel pt o asa minunatie de papusha cum aveti voi
sa va bucurati mereu de frumosii copii pe care ii aveti!
mami de Alex si Radu
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz Fetele, Pe noi ne-a sunat doc de fam dimineta, sa mergem de urgenta azi, sa ii masoare lui iris cicatricea de la bcg.. Am fost, in fine...aglomeratie mare, toti bebeii prog azi..off, n-am apucat s-o intreb.. Iris n-a facut reactie locala deloc-deloc...o fi ok? Stiti ceva despre ce ar putea insemna lipsa reactiei la bcg? Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
din cate stiu eu daca nu are reactie se face o noua doza de bcg
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Fetele, Pe noi ne-a sunat doc de fam dimineta, sa mergem de urgenta azi, sa ii masoare lui iris cicatricea de la bcg.. Am fost, in fine...aglomeratie mare, toti bebeii prog azi..off, n-am apucat s-o intreb.. Iris n-a facut reactie locala deloc-deloc...o fi ok? Stiti ceva despre ce ar putea insemna lipsa reactiei la bcg? Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/medicamente/vaccin-bcg-liofilizat-pentru-inocularea-intradermica-fiole_10529
mami de Alex si Radu
Eleysa spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti ale voastre comori cum se comporta in vizite? |
a mea sta k maimutza agatata de mine non stop ...daca sunt copii e ok ...dar trebuie lasata in pace nu sa sara toti pe ea ...ma refer la big people ....k de copii e fascinata ... un mic urlacios...desi nu mi-l pot imagina urlacios eu numai zambaret mi-l imaginez
Mamica mandra de odorul ei
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
din cate stiu eu daca nu are reactie se face o noua doza de bcg Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
mami de Alex si Radu
ioana_fota spune:
La alexandra nu se mai cunaoste absolut deloc zici ca nici nu e facut,a zis ca treb sa-l repetam acum nu stiu exact cand oricum dupa 1 an sigur.
myky791 spune:
am vazut si eu pozele cu raul! un blondin si jumatate bubu bu tu teai tuns? sau mi sa parut mie? stiam ca ai parul lung team vazut in poza cu el scurt,sau ma insel?
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti