Pufi Ian - Feb 2010 (216 )- LMA Ioana-Cristina!
Raspunsuri - Pagina 16
tomaca spune:
Cu scuzele de rigoare pentru ieri, urez si eu La multi ani! celor doi pufuleti de ieri
Maria Dalia - de Adina_bulina
Lucas Gabriel - de Oani_2002
si pufuloasei de astazi
Ioana-Cristina - de mandruta
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
Eleysa spune:
Neatza!!!
Dece pentru cafea ...si eu raportez o noapte de "vis"
Haircut felicitari lui M. pentru primii pasi... go go go M.!!!!..ce frumos a reactionat ea cand a vazut-o pe mamii a ei ...vezi si te plangeai ca trage, zgaraie si musca
Happyella sincere condoleante !!! in astfel de situatii cuvintele sunt de prisos ...asa ca nu uita ca suntem alaturi de tine si fii tare pentru pufuleata ta
Alexutzzza esti culmea ...
Xela ...nu uit ...o sa ma straduiesc pe cat pot ...
Sorina sa stii ca si eu m-am gandit de multe ori la cum se cresteau copii pe vremea lu' Ceasca...mama imi povestea ca era atat de frig in casa ca statea cu aragazul deschis tot timpul ...poate d-aia am si fost urlatoare rau de tot ..din lipsa de oxigen ...si ca ne incalzea apa sa ne faca baita ..si multe altele
Ale1212xa offf... sa treaca
Dany ce mai faci? ce mai face Arthur??
Mamica mandra de odorul ei
tomaca spune:
Ati scris ceva fetelor peste wk, nu gluma. Incerc sa recuperez.
V-ati intalnit ieri pana la urma? Eu eram pregatita cu toate culcat copil la ora 2 fara, doar sa ma imbrac, numai ca a avut un somn agitat cu plansete prin somn, mai mult urlete si dese. Si cand plange doar la mine vrea. Nu stiu ce-a avut toata ziua ca a fost marait si numai lipit de mine poate burta, poate masele. Nu ma lasa din ochi. Dupa o noapte de vis ca s-a culact sambata la ora 18 si n-a vrut sa se mai scoale pana pe la 4 cand motaia langa mine in pat, adormea cu piciorul pe mine (sau mana) si daca-l puneam in patutz, incepea maraiala.
La 5.30 l-am dovedit (dar de el dormea de la 6 seara si nu mai mancase de la 1), dupa schimbat kk, imbracat in pijama si un biberon de lapte, mai impins asa ca nu mai mancase de mult si am zis ca poate mai doarme si el pana pe la 10 ca sa mai doarma si mama . Da'nu, pe la 8 fara era gata (normal culcat de la 6 seara )
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
Eleysa spune:
LA MULTI ANI, IOANA-CRISTINA!!!
sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!!!
Eleysa spune:
bubu felicitari lui raul pentru alegeri!!!
tomaca ...offf..mititelul ...probabil de la maselute a fost asa ... sa treaca!!!
nyny ...fooooooooarte frumoasa povestea Marutei tale ...si eu tot "iubita mea" i-am zis prima oara ...abia asteptam si povestea lui David
danyelana spune:
Neatza,
Va multumesc tuturor pt mesajele de incurajare pe care ni le-ati transmis Efectiv am , sa stii ca oameni pe care nu i-am vazut niciodata dar care sunt mai aproape sufleteste decat familie sau prieteni reali. Merci ca existati si ca sunteti minunate.
Ultimele nopti la noi au fost de vis dar azi-noapte a fost maxim. Pana la 2 s-a trezit de 5-6 ori, la la 2.30 iar si apoi a adormit pana la 6. Suntem rupti si eu si sotul dar trece, el e mai important.
Nu am recuperat din urma tot dar sper sa reusesc cat doarme Arthur
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Cu scuzele de rigoare pentru ieri, urez si eu La multi ani! celor doi pufuleti de ieri Maria Dalia - de Adina_bulina Lucas Gabriel - de Oani_2002 si pufuloasei de astazi Ioana-Cristina - de mandruta Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Ajut-o pe Eva http://www.mariaeva.ro/ |
Subscriu si eu
haircut spune:
Neata!
LMA IOANA CRISTINA
Multumesc, Dece, pentru cafea si cuvintele frumoase
Elefantica, Mire, Alexutzzza, Xela, multumesc pentru "descriere", m-ati facut sa rosesc....nu-s nici chiar asa stilata, nici extraordinara, nici pe departe, dar tre sa recunosc ca e frumos sa mai auzi niste cuvinte asa frumoase la adresa ta din cand in cand
Larisel, M a ales iconita, pix si cheia de masina. Multumesc ca te ocupi de listuta. Fetele tale sunt superbe...n-am lasat comment-uri ca la fiecare poza imi venea sa zic acelasi lucru "super" sunt de coma, cred ca te tin in priza tare toata ziua....Natalia se diversifica in stil propriu, sa-nteleg, cu vin de la tati....
Ratusca, imi pare rau sa aud ca ai avut pb de sanatate....si ma bucur ca A e in forma, va da de lucru
Mire, da, chiar ma gandeam ca m-am vaitat la intalnire ca a mea nu merge pentru plimbare in parc si mi-a facut surpriza
Xela, multumiri speciale....esti o scumpa
Pozele cu piticii tai sunt de coma, nastrusnici ca de obicei
Alexutzzza, arati intr-adevar super culmea sau nu, da' bomba sexi esti....si isteata...ce sa-si mai doreasca sotul tau???
Happyella, imi pare tare rau de necazul vostru...cred ca e crunt, nu-mi pot imagina....multa putere sa aveti sa depasiti momentul greu si A sa nu simta durerea voastra
Simply...frumos ai vb de Ari minunea voastra
Ai dreptate, face tare bine la moral cate o iesire cu fetele
Sorina...ce noapteof, of, bine c-a trecut...
Ale1212xa, sanatate multa! Si drum bun!
Bubu, vazut poze cu blondinul tau frumos
Nyny, ma bag la citit povestea daca ma lasa matza....ca si-asa am stat cam mult la calc pt mesajul asta
Ele, pai inca mai face asa, a avut si ea un moment de tandrete sa-mi umple mie bateriile
TOMACA, imi pare rau de ziua agitata a buturelului....mi-ar fi placut sa ne cunoastem
alexutzzza spune:
La multi anisori Ioana Cristina!
Iti doresc tot binele din lume
Sa fii sanatoasa , frumoasa si sa nu-i dai de furca rau lui tati
Mandruta we really really miss you!
de Yannis