Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

doar ce au plecat si ai mei :( a adormit si Mara, dar sigur se trezeste pe la 12 de foame...

cristina, gagiu care ma face pe mine la par e in constanta, dar pe mine ma relaxeaza faptul ca am casa plina nu simt inca nevoia sa evadez, am noroc ca sotul meu isi da seama cand sunt plictisita sau stresata si ma goneste de acasa, sau iesim impreuna

apropo de concerte, anul trecut cand au fost cei de la Rammstein in bucuresti, cred ca eram in 7 luni si am mers la concert . se uitau oamenii aia cu niste fete la mine si a 2a zi m-a parat sotul meu doctorului ginecolog :)) da era si el fan asa ca nu m-a certat
eu inca il astept pe robbie williams

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

da bebicii vostri nu mai incap in landou? eu cand plec la drum mai lung ii pun landoul in spate, fixat intre scaunele din fatza
(cu capul spre botul masinii si cu picioarele spre portbagaj), sta perfect nu se misca deloc, si nu imi fac griji ca doarme prost in scaunelul de masina. dar ai vostri sunt mai maricei

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Oana, fain ca v-ati hotarat unde mergeti deja. Eu stiu doar ca vreau ori la sfarsitul lui mai, inceputul lui iunie, in Spania. Mi-e un pic groaza sa-l duc pe Raul cu avionul, dar sper sa ne descurcam. La mine, avocado, unde era negru pe exterior, era si inauntru, si nu l-am putut folosi chiar tot. Nu-l mai lasa mult. Tu cum le pui la congelator? faci pireul si apoi il pui la congelator? Eu am pus asa pireul de legume, dar apoi l-am aruncat ca nu mi-a placut cum arata cand s-a dezghetat...
Voi cum faceti pireul, daca ati fiert legumele la aburi? Cu ce inmuiati pireul? Ca daca pun numai legumele nu imi iese pasta.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

eu pun pireul gata facut in recipientele via de la pompa...sau chiar intr-un borcanel de pireu, dar ai grija sa nu il umplii de tot ca pireul isi schimba volumul cand ingheata si sa nu crape...dar e ok, apoi bag dezghet de pe o zi pe alta in frigider si bag recipientul intr-un ibric cu apa calda sa se incalzeasca...asta-i tot!

pt gatit la aburi eu am o cratita clasica...adica pe 2 nivele, la primul nivel pun apa si o jumate de ceapa...apoi in oala de deasupra/nivelul 2 cu gauri pun legumele...ceapa o arunca iar cu zeama ce ramane in primul nivel lungesc pireul

am gustat de fiecare data si mie chiar imi place ...doar ca de obieci fac pe 2 zile, in ziua respectiva ii dau proaspat iar pt a doua zi tin la frigi...de la congelator cand anu am timp, sau nu suntem acasa...sau lenea e cucoana mare
tinem pumnii la medic sa fie bine

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Buna dimi!

Amelia si Analisa de Sheritra
Giuliano de Anne45

Robert de enik83
Anne - natural de JuliaSM

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

La multi ani si din partea noastra !!!

La Multi Ani si de la noi

Michelle cum merge cu wrapul? eu ma gandesc sa iau un Mei Tai

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena
eu inca il astept pe robbie williams

mara

si eu...acolo voi fi in primul rand
si la U2 la fel

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, Vlad manca mai putin Lp uneori, a avut o sapt in care manca aprox 150LP la fiecare din cele 3 mese de lapte. Acum a revenit la 200Lp/masa. Iar legume si pireu - cam 180ml din fiecare. Tare greu e cu dintii astia , ca tot vin... pana la 2 ani tot intr-o veselie o tinem. Dar la asta ce a iesit acum (incisiv lateral stanga sus) se vedea si un firisor de sange inauntru. Imi zicea cumnata ca exact asa avea si nepotul , tot la incisivii laterali. -pai daca astia dor asa rau, ce ne facem la canini? sau la maselute? Notat si eu hotelurile din Turcia... sa vedem... Esti o draguta, Oana!!!

Al meu in landou a stat fix o sapt - urla de nervi ca e la orizontala...

Ma gandeam la drum lung sa lasam scaunele din spate jos de tot, sa facem un pat are in care sa dorm eu si bebelu (daca e pe noapte), dar e mai nasol la curba, gropi... Ne dorim mult sa ne luam o rulota. e visul meu de cand lumea- si gasim la 3000 euro faina. asa putem merge si la pescuit o noapte in primavara, si la Belis... doar ca nu e voie sa conduci cu rulota cand sunt persoane in ea, asa stiu (oricum e ciudat s astai in rulota in mers...)

La abur inca nu i-am facut nimic- doar fiert.

Al meu doarme de o ora jumate! Am sters praful si atat... leneveala pe forum...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

auzisem un zvon ca vine robbie, dar a ramas la stadiu de zvon :(

mara

Mergi la inceput

Ca vorbiti de Bon Jovi -chiar acum e pe VH1 Top 10 Bon Jovi.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

cristina, se vede ca esti sagetator, ai sta numai pe drumuri :))
si noi ne dorim o rulota, sau acum al meu are alt gand. sa-si cumpere mercedes vito sau viano

mara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

cristina, se vede ca esti sagetator, ai sta numai pe drumuri :))
si noi ne dorim o rulota, sau acum al meu are alt gand. sa-si cumpere mercedes vito sau viano

mara

Is faine modelele- ca is mari.. si noi initial am zis ca vrem ceva family, cu 7 locuri, dar nu a iesit. Mai demult cand am luat passat-ul am zis ca vrem dotari full si pe negru. L-am luat alb si dotari minime. Acum am zis ca schimbam masina ca sa ne luam si noi un family, sa aiba 7 locuri, sa fie mare. Si cand colo am luat un 4x4... Noi tot visam la o auto-rulota, adica io din pat/camera sa il vad pe sofer. dar sunt scumpeeeeee., si pt 2 nopti pe an cat vrem sa mergem cu rulota, chiar nu avem cum sa ne permitem... Dar visam si noi, ca ne face asa bine la sufletel.. si imi place de sotul meu ca se baga si el la visat.. si ne facem planuri impreuna, planuri pe care stim bine ca nu le realizam, dar visam cu ochii deschisi amandoi...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput