Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Amelia si Analisa de Sheritra
Giuliano de Anne45

Robert de enik83
Anne - natural de JuliaSM

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Matusa, imi pare rau pt experientele astea complet ingrozitoare... Sanatate multa!!

Paula, ma bucur ca Raul isi revine!!

Crisu', felicitari pt dintoc!

Racusoru', delfinasul silabisitorul, acusica te striga prin casa!!

Rody, ma bucur ca e totul sub control, desi, sincer, nu prea am priceput ce-a vrut sa zica cu mucusul ala.

Btz, Paul rules!! Multi ani fericiti si linistiti impreuna!! (scuze de intarziere)

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

Paula ma bucur ca incet incet va reveniti

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Oana, super program si la voi. Si e fain ca se descurca Marius si cu masa de fructe, si cu adormitul. Dar peste zi cum adoarme Matei? il pui in patut si gata?????

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

pai cu mancarica...e simplu, ca la 11 e masa pe care am bagat=o eu ca sa fie in total 5, asa ca e fara laptic ca nu i-am dat sa si suga...doar pireul de fructe cu branzica...eu las totul pregatit la frigider si se descurca baietii ca doar sunt mari amandoi

cu somnul, da...la ora 11.00-11.15 mergem impreuna in camera, tragem draperiile...si il pun in patut, urmaresc sa ii dau suzeta inapoi daca o scapa...si adoarme singur

nu a fost asa de la inceput, dar am facut cum ziceai tu...am inceput in patul nostru ca sa fie mai usor pentru mine...il puneam in pat, daca maraia si incepea sa planga il luam in brate pana se linistea apoi il puneam inapoi in pat...si tot asa
daca chiar nu vroia nici cum ma intindeam langa el si il mangaiam pe cap, il tineam de manuta pana adormea...
...si a fost din ce in ce mai bine, pana cand am ajuns ca il puneam in pat il inveleam, bagam suzeta si el adormea
atunci ...am zis ca e momentul sa ne mutam in patut unde avem deja 2 sapt de somn si de adormit singurei
cheia succesului, sa fiu consecventa cu ora...adica la aprox acceasi ora in fiecare zi + sau - 15 min in jurul orei 11

cu Bon Jovi ...parca as veni la concert...dar nu sunt hotarata 100%
e ziua lui Matei in 8, apoi Marius in 9...mai schimba si prefixul sa ca facem chef mare...si ar trebui sa plecam in 10 dimineata devreme
apoi sa o chem la Bucuresti pe soacra-mea si sa stea ea cu Matei la cumnata-mea...sau sa vad daca se aventureaza cumnata-mea cu 2 ca al ei e cu 1 an mai mare decat Matei dar nu sta locului 1 secunda...asta nu ar fi o problema, se rezolva cumva...
bilete? nu stiu daca suntem chiar atat de fani sa dam 6 mil+drum, mai un shopping in Bucuresti,una alta...fara 15 mil nu avem ce pleca de acasa
voi ce bilete ati luat? golden ring sau normal ring?

cu concediul in Turcia ne-am cam hotarat...mijlocul lui iunie, 7 nopti, plecare din Cluj, cumparam biletele pana la sfarsitul lui martie cu early booking
si oscilam intre 2 hoteluri: Delphin Palace sau Cornelia Diamond

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo
Cristina si Oana imi place ce program v-ati stabilit. Ii citeam si eu acum sotului pentru a vedea daca am putea aranja si noi ceva. Si eu simt o nevoie uneori disperata de a iesi, de a ma intalni cu prietenle. Insa din pacate in timpul saptamamii e imposibil ptr ca el mereu lucreaza pana tarziu. Asa cum va mai spuneam, fiind firma la inceput, e mult de munca. Insa iesim in fiecare sambata si duminica. Dar uneori si asa mi se pare putin , desi il vad si pe el cat este de obosit si in loc sa stea sa se odihneasca merge oriunde propun eu.

cu "bateriile" incarcate parca altfel e viata

Citat:

Racusor mi-ar placea sa ne vedem la concert. Asa am reusi sa ne cunoastem 'face to face" si in plus e super sa fii la concert cu prieteni si nu singur. Eu am dat sfoara in tara la cativa prieteni insa au zis ca ei nu sunt fani.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

uite ca pana la urma se strange gasca de concert

Am trimis pe e-mailul comun un mesaj cu niste poze tare dragute...facute de o mamica bebelinei in timp ce dormea

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

www.youtube.com/watch?v=HNLM8jKQCio" target="_blank">Cum ne ridicam singur in fundulet din 4 labe :D

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

mai da ce sportivi sunteti
m-am topit

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Buna seara din casa noua! Am reusit sa ne mutam si sa ne aranjam una alta prin casutza. Raisa se simte f bine aici, sta chiar in carucior in bucatarie si se uita cum fac eu de mancare....nu a facut asa ceva niciodata.
Aseara am tras o sperietura....la 22 vi-am dat cerealele, dupa care am pus-o la san. In 5 minute de cad era la an, s-a umplut pe gat de pete rosii cu niste capete albe (ca urzicatura). M-am uitat rapid pe cutia de cereale (eram sigura ca de acolo i se trage) si din ingrediente, eu m-am gandit la banana si lapte praf ca ar putea fi cauzatoare. Am sunat doctoritza (Raisa intre timp adormise) si am fugit la farmacie (ora 23, noroc ca este in centru una non-stop si noi stam la 3 minute de mers pe jos) sa iau calciu. Cand am ajuns acasa (bine, povestea e mai lunga, intre timp am mai vorbit si cu nasa vreo 20 minute ca a avut si ea aceeasi problema ca baietelul), fiica-mea ma astepta in usa, bine mersi, razad. Am dezbracat-o sa vad cum e ....nici urma de vreo pata. Nimik, nimik....ea avea chef de joaca, doar dormise destul 1 ora!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

bine ca s-a terminat toata "istoria" cu bine
ce fel de cereale i-ai dat? eu am luat de la Topfer Bio...dar inca nu i-am dat.

felicitari pentru casuta noua si pentru ca v-ati mutat in timp record

fetele, avocado pana la urma cumtrebuie sa fie atunci cand e copt bine?
am luat unul si l-am pus pe dulap sa se coaca dupa modelul bananelor din coplarie
vad ca s-a mai innegrit dar nu de tot...si a inceput sa se inmoaie, asa ca ma gandeam sa il execut diseara
pentru inceput pireu de avocado+mere pe maine...si la congelator pireu de avocado+pere pentru cand o sa fim in pana de timp

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna dimineata.

Va invit la . Eu incerc sa ma mai dezmeticesc, caci Theo iar a dormit prost azi noapte. In plus a mancat si mai prost asa ca in mod sigur voi avea o zi foarte proasta. Noroc ca va am pe voi, sa ma mai destind....

Deja cred ca putem face un clasment.
Delfinas fruntas la ridicat in fund: Paul
Delfinas precoce la cuvantat: Andrei.

24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Oana, tot pe 9 e si ziua sotului meu.
Asa ca am zis ca biletele sunt cadoul meu ptr el. Bineinteles ca pana la vara mai adaugam ceva la cadou, ca altfel nu are farmec sa-l primesti cu nu stiu cate luni inainte.

24.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Oana, tot pe 9 e si ziua sotului meu.
Asa ca am zis ca biletele sunt cadoul meu ptr el. Bineinteles ca pana la vara mai adaugam ceva la cadou, ca altfel nu are farmec sa-l primesti cu nu stiu cate luni inainte.

24.06.2010

super cadou daca e fan BJ

Racusoru pupam baietelul vorbitor

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Buna seara din casa noua! Am reusit sa ne mutam si sa ne aranjam una alta prin casutza. Raisa se simte f bine aici, sta chiar in carucior in bucatarie si se uita cum fac eu de mancare....nu a facut asa ceva niciodata.
Aseara am tras o sperietura....la 22 vi-am dat cerealele, dupa care am pus-o la san. In 5 minute de cad era la an, s-a umplut pe gat de pete rosii cu niste capete albe (ca urzicatura). M-am uitat rapid pe cutia de cereale (eram sigura ca de acolo i se trage) si din ingrediente, eu m-am gandit la banana si lapte praf ca ar putea fi cauzatoare. Am sunat doctoritza (Raisa intre timp adormise) si am fugit la farmacie (ora 23, noroc ca este in centru una non-stop si noi stam la 3 minute de mers pe jos) sa iau calciu. Cand am ajuns acasa (bine, povestea e mai lunga, intre timp am mai vorbit si cu nasa vreo 20 minute ca a avut si ea aceeasi problema ca baietelul), fiica-mea ma astepta in usa, bine mersi, razad. Am dezbracat-o sa vad cum e ....nici urma de vreo pata. Nimik, nimik....ea avea chef de joaca, doar dormise destul 1 ora!

Ramona...urmareste fata...asa a facut si David pete rosii pe gat ca de urzicatura ...nu le-a facut imediat cam la 1 ora de somn a inceput sa se umfle si sa se extinda si pe corp...uita-te mai bine pe corp la urechi sa nu fie umflate ...nu vreau sa te sperii dar stii ca David a facut o alergie urata de la cereale si am stat in spital...sper sa nu fie nimic la voi

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Cum am vazut mesajul, am si fugit sa vad...nu are nimik, nimik. Voi de la ce fel de cereale ati facut alergia?

Mergi la inceput