Mamici si Gravidute Italia 93 Bv Laura,Bv Dana!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

si febra asta tare ciudata...o zi da,o zi nu...Nu a mai facut de azi-noapte febra,si era sub 38°,nu era mare.Pe cand ma gardeam aseara ca ii mai bine,avea 37.7°,si azi-noapte la fel.Nu mai inteleg nimic...si mananca f. putin,ii palida,se vede ca nu-i bine...

Tu ce-ai lucrat azi?Si aici ii innorat,si urat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Nu am mai lucrat nimic, ca Alessa nu a dormit decat vreo 40 de minute
Are acum o perioada tare aiurea...nu sta deloc singur, nici macar sa se joace, nimik, trebuie sa fiu mereu langa el, sa ma joc cu el...si la baie merg cu el...ce mai, distractie!

Aiurea cu febra, fara febra...dar daca zici ca nu prea papa, atunci sigur cumva nu se simte bine...lasa, nu te necaji, ca va dea doctorta ceva si va trece....intr-o saptaman fara medicamente...in 7 zile cu medicamente

Hai, fruntea sus!

...ma striga Ale....

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Cunosc ce distractie ai,cu Ale dupa tine...mai da mamosi mai is baietii astia...Ambra nu era chiar asa,ma mai lasa sa respir,da Giorgio ii ca scai de bai .
Cred ca dintii is de vina,si stai sa vezi dupa ce incep maselele,ii si mai si...ca alea ies muuult mai greu...Da' sa ne bucuram acum ca ii avem lipiti de noi,ca dupa ce cresc,cine o sa-i mai vada...tre' sa vedem partea buna,ca altfel ne dilim de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Felicitari Dana
bine ai venit pe lume bb Marco
refacere rapida si sa ai un bb sanatos si cuminte

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

...chiar ca e mamos tare...nu stiu cu cine seamana, cu mine sigur nu...ca eu nu am treaba!

...pai eu abia astept sa plece la gagici, sa ma lase si pe mine sa respir

a, aseara a baut iar lapte...vreo 250 de ml...cred ca de aia a dormit neintors....acum sa vad cand o sa ii dau si dimineata tot lapte, ca acum inca papa tzatzica dimineata

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Alexandra-bafta cu intarcatul
Andreea-sanatae Am,brei
sa ne spui ce iti zice pediatra
si pediatrul Giuliei de la 8 luni i-a dat lapte fresco din alimentara
acum nu mai bea aproape deloc lapte,abia isi inmioaie biscuitii citeodata,in rest dimineata ii dau iaurt si brinzeturi dar nu e prietena cu ele
si pe pasta tre' sa pun sa nu ma vada...
o zi fainaaa fetelor

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

ooooo,pai bea al tau lapte...ce bine!cred ca te-ai odihnit si tu azi-noapte...Da' sigur o sa bea si dimineatza,daca a baut asa de mult seara.Ai vb. cu pediatra?Cand o sa iei pastila aia sa dispara laptele?

Mergi la inceput

Andreea...nu ma intreba daca am sunat-o....
Aseara a venit un prieten la noi, Bogdan a mers sa il ajute cu ceva, apoi au plecat la mai multe beri (al meu care nu bea, s-a ametit imediat)...asa ca am zis pas, si sa o sune luni sau marti pe pediatra, ca aseara cine stie ce ii spunea la telefon

In week-end ii mai dau dimineata tzatza si poate incerc sa nu ii mai dau deloc, sa vad daca nu se opreste asa...daca nu, merg sa iau si pastiluta. Asta e o varianta, daca nu, iau direct pastiluta...Sa vad cum ma mai decid.

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Figura mai esti!
Da de ai noroc,si se retrage fara pastila.Asa ar trebui,ca i-ai scos treptat mesele...

Ce tzapa imi da pediatra,ca o astept,si parca vad ca vine mai incolo...si nu m-am pus deloc in pat,pe diseara iar is pe alta planeta.

Mergi la inceput

offf, ce ma enerveaza si pe mine cand astept ceva sau pe cineva si nici nu imi pot face treaba...

Alessa sterge praful pe jos...mai ca linge gresia...merg sa ma joc cu el pana nu o lustruieste de tot

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput