Aspirante cu vechime "medie" (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Cu siguranta sunt ocupate...cu ceva...de nu mai apar..
Va servesc cafeluta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

multam de cafelut
eu stau ca pe ghimpi...astept rezultatul unei analize de la synevo si nu mai vine.Am intrat pe site-ul lor si nimic...nu mai am stare

anchusa

Mergi la inceput

Am o veste proasta- AMH-ul este 0.34(<0,4-postmenopauza)
In situatia data nici la FIV nu am prea mari sperante
Eu eram optimista deoarece am CM regulat si ovulez in fiecare luna(dovedit prin monitorizari-dar foliculii nu cresc cat trebuie)...rezultatul asta a venit si m-a lovit ca cu maciuca.
Nu stiu ce sa faaaaaac

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui anchusa

Am o veste proasta- AMH-ul este 0.34(<0,4-postmenopauza)
In situatia data nici la FIV nu am prea mari sperante
Eu eram optimista deoarece am CM regulat si ovulez in fiecare luna(dovedit prin monitorizari-dar foliculii nu cresc cat trebuie)...rezultatul asta a venit si m-a lovit ca cu maciuca.
Nu stiu ce sa faaaaaac

anchusa
Cel mai mare lucru e sa nu iti pierzi speranta si credinta!
Uite, servesc o cafeluta sa te mai inveselesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Buna dimineata, Anchusa!
Draga mea, imi pare foarte rau pentru tine si iti sunt alaturi...
Inhibina B ti-ai facut? Este elocventa si asta.Nici eu nu inteleg de ce a iesit asa mic AMH-ul, din moment ce ai ovulatie.Eu stiu ca AMH-ul da rezerva ovariana ce a mai ramas pana la menopauza si Inhibina B, daca mai exista rezerva ovariana sau daca ovarele mai secreta ovule.Chiar nu exista tratament pentru a maturiza ovulele si a-si indeplini functia?!
Doamne, esti mai tanara ca mine! Repeta la alt laborator si fa si Inhibina, poate mai existe o speranta. Eu am facut Inhibina=57.72,FSH si Estradiol in ziua 2 si mi-au iesit bune.M-am mirat, caci nu mai sunt asa tanara...
Nu stiu ce sa mai spun...fii tare si nu renunta, poate mai exista speranta

Mergi la inceput

Fetelor,lamuriti-ma si pe mine! Ma dor sanii, sfarcurile sunt sensibile la atingere, ma dor si cand am sutienul.Sunt in ziua a 14 a CM.Ce poate fii? Nu mai m-am confrunat cu asta pana acum.
Multumesc si va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

missy mai mult ca sigur este ovulatia.......dupa numarul de zile si simptome.......deci treci la treaba cu viitorul tatic.........
anca imi pare rau pentru vestile proaste, dar nu iti pierde speranta
clau un dulce de la noi..........

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.flickr.com/photos/11432933@N08/sets/72157624892611669/" target="_blank">Dumnezeu sa te odihneasca in pace Mirela

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_r7

missy mai mult ca sigur este ovulatia.......dupa numarul de zile si simptome.......deci treci la treaba cu viitorul tatic.........
anca imi pare rau pentru vestile proaste, dar nu iti pierde speranta
clau un dulce de la noi..........

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.flickr.com/photos/11432933@N08/sets/72157624892611669/" target="_blank">Dumnezeu sa te odihneasca in pace Mirela

Poze Maya-Alexandra

Baby, multumesc mult, draga mea
Doamne, cat e de frumoasa printesa ta! E un copil superb, sa-ti traiasca si sa-i dea D-zeu sanatate si noroc !
Imi pare foarte rau de prietena ta, Mirela...Am vazut si eu pozele cu ea, biata fata, n-a apucat sa se bucure de viata...Pacat...Stiu cum este sa-ti pierzi oameni dragi, am trecut si eu prin asta, mi-am pierdut mama, cand aveam 15 ani, iar pe tatal meu l-am pierdut cand aveam 30 ani...E crunt...
Iti multumesc, poate da D-zeu si raman graviduta, caci n-am mai obtinut nici o sarcina timp de 10 ani.Nu stiu ce sa spun...poate, poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

multumim mult Mihaela pentru urari!!!!!
asta e viata, noi mergem inainte pentru printesa noastra.........ea inca nu intelege de ce e trista mami.........vrea doar sa se joace...
imi pare rau pentru pierderile tale...........si te imbratisez cu drag.
multa bafta diseara si stai linistita...la mine prima sarcina, cea cu gemeni care am pierdut-o la 19 saptamani a venit dupa 8 ani........ani in care am facut toate analizele, eram perfect sanatosi amandoi si te rog sa ma crezi ca nici macar nu ne protejam.ca doar ne doream un bebe..........asa ca sepr sa ramai graviduta cat mai curand

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput

fetelor multumesc mult ca sunteti alaturi de mine
Intr-un fel e bine ca am facut analiza asta -asa mi-am dat seama ca nu mai e timp de pierdut si ma programez pentru FIV(eu o tot lalaiam cu plantutele si cu rezultatele pozitive de la o luna la alta- acum e clar ca nu aveam o finalitate cu ele)
A!.... si mi-am demonstrat ca ma gasit un ginecolog bun- ea mi-a zis din prima ca trebuie FIV,si dupa prima IA(eu am vrut) cand am avut 1 singur folicul ea a insistat din nou pe FIV pentru ca as avea mai mari sanse ...da' io nu si nu...acum am ajuns la vorba ei
Am hotarat sa fac FIV la Szeged, trebuie sa sun sa ma programez la consultatie.Poate mai am una doua sanse dar vreau sa le folosesc -cine stie ...poate se lasa cu

anchusa

Mergi la inceput