mamici si burtici din pitesti
buna fetelor sunt o viitoare mamica din pitesti ,este si prima sarcina si tare mult mi ar place sa gasesc pe acest forum mamici si viitoare mamici ca si mine din pitesti sa discutam despre sarcina,nastere,doctori etc...si va astept cu drag la discutii
Raspunsuri
alina06st spune:
Buna si sarcina cat mai usoara!
In cate sapt esti? Nu ti-ai facut inca semnatura .
in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
morenna spune:
eu merg la copacianu,am auzit pareri pro si contra ei si sunt putin confuza mai ales ca am zis ca i si prima sarcina si nu prea am avut tangente pana acum cu dr.ginecologi,mie pana acum mi se pare ok,dar sti cum e cand te duci la cabinetul particular e normal sa fie amabil dr.ca doar ii dai o gramada de bani
alina06st spune:
Sarcina usoara in continuare! Dr Copaceanu e si in spital? N-am fost niciodata la ea si nici n-am auzit prea multe. Eu merg la Dan Ionita, are cabinet pe langa Jhon si e la spitalul C de Arges si la o clinica privata in Buc. Ne este si prieten de familie si ma stie de mult, la el merg de mai multi ani. Daca totul se pastreaza in regula pana la finalul sarcinii, o sa nasc la C de Arges. Am si o varianta de rezerva la Bucuresti unde am fost de cateva ori, ca am avut o mica problema prin luna 3.
in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
graphistar spune:
Buna, gravidutelor si mamicilor din Pitesti!
Alina06st, ai nascut pana la urma la C de Arges?
Si eu tot la dr Ionita merg, sunt insarcinata in 13 saptamani, dar am niste retineri privitor la spitalul de la Arges.
Fetelor, cele din Pitesti mai ales (sper sa mai fie gravidute sau mamici active din zona), as vrea sa stiu mai multe despre nasterea la Muntenia Hospital, sau la Spitalul Judetean, sau la C de Arges.
Poate imi spuneti cate ceva si despre ceva medici din zona asta.
Trebuie sa ma hotarasc unde sa nasc si exclud de pe lista Bucurestiul.
Va multumesc si astept raspunsurile voastre, sunt ok si pareri din auzite de la cunostinte.
Seara linistita!
Laura