Fluturasi de martie-aprilie 2011 (142)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

buna....ma simt bine....deocamdata nu am emotii....cred ca sunt ingrijorata sa fie bebe bine atata tot ...in rest nu mi-e frica de nastere pentru ca nu stiu ce inseamna....si cred ca de aia...

In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burticute?

hai ryhanna
sa scot si eu putin majoretele pentruryhanna

cami mai mare este nerabdarea s-o vad pe bebelina si s-o tin in brate decat emotiile

catank am vazut ca in poza asa pare burticuta, mai lasata, dar in realitate parca nu este chiar asa. acum cum o fi, mai avem putin bine ca te mai odihnesti si tu.

madutza ce putin mai ai

mandreeac sunt sigura ca bebe o sa te asculte si o sa mai stea in burticuta , macar 2 saptamani

xeo ma bucur ca analizele sunt bune si bebe este bine

S-a intamplat minunea mult asteptata37+

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

fetele cu saptamani apropiate de mine voi cum simtiti bebeii? la fel de tare se misca? ca la mine bebelina misca toata ziua dar parca nu mai sunt miscarile asa puternice ca pana acum, sunt asa mai finute ca pana acum, parca nu mai este asa agitata. bine, tot cu piciorusele in ficatul meu sta si pe la col
la voi cum este?

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello again, ca se pare ca in weekenduri nu am stare si ma apuca bantuiala prin oras

roxy, madutza

shtrumph, merci frumos dar nu mai e nevoie i-am gasit combinezon aviz si pentru miki si alte mamici interesate, la premaman in afi am gasit unul pentru newborn, alb, din fas, nu extrem de gros (adica nu pentru iarna zdravana, mai mult de primavara) la 170 lei. si evident, l am cumparat si mi am luat de o grija

in rest toate bune si frumoase! va

Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

scrish chiar ca-i bine ca ti-ai luat de-o grija. nu-i asa ca te simti bine dupa ce mai faci ceva cumparaturi?

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

scrishma bucur ca ai gasit pina la urma. Si eu tot alb am...sunt inebunita dupa el
roxy ai dreptate, mai ai f putin...ufff ce emotii am
rhynnace simpa ai fost...bravo ...imi place ca esti curajoasa... dar legat de foto nu mi-ai raspuns

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 32+

Mergi la inceput

strumphitza parca a mai crescut putin burticuta, nu foarte mult dar a crescut
cred si eu ca sunt superbe lucrusoarele bebelinei, n-o sa te mai saturi sa le privesti cand o sa le ai acasa

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

vai roxy nici n ai idee pana oi goli cardul si raman acasa fortat

catank

Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

mandreeac ai contractii dureroase? dr ce spune? l-ai sunat?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 32+

Cand am vb cu el, mi-a spus sa iau no-spa si in momentul in care le am la 10-15 minute sa il sun. Uneori am doar durerea aceea ca la menstruatie, fara a avea si contractii propriu-zise sa zic asa. Cert este ca daca iau un no spa si ma pun in pat in jumatate de ora- o ora imi trec durerile. Probabil se pregateste uterul.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+ Rares Andrei

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am revenit si eu la povestea de seara

Am pus burta la cale, am papat si 2 bucatele ciocolata, de aia after eight si acum a inceput bubulina dansul

Catank, imi pare bine ca esti acasa si te mai odihnesti si tu si multumesc , a mai crescut burticu meu , mi-e asa drag sa il mangai si sa vorbesc cu bubulina si ea sa imi raspunda, imi da cate un semn, se impinge, sa suceste, face valuri

Scrish, sa iti fie de bine shoppingareala cat despre card, ehh se goleste azi dar maine e la loc ce da cu minus Ma gandeam ca iti trimit eu pachet, cum aveam sa fac si eu rost de adresa ta sa stiu unde sa vin la vara la piscina ?

Roxy, tu cum stai cu emotiile, ca nu mai ai mult nici tu pana la DPN ?

_
Mind the Bump!33+ Sophia Nicole

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput