Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Buna seara. Am lipsit ieri si azi, dar am intrat repede sa va salut.
Am citit cele doua povesti ale Ariannei si Adelinei si m-am emotionat. Foarte frumoase, sa va dea D-zeu sanatate si putere pentru a va creste aceste minuni.
Adelina esti o persoana extraordinara, foarte puternica si curajoasa. Tot respectul meu si BRAVO!
Sunt sigura ca fiecare avem o poveste emotionanta, pentru ca nimic nu se compara cu bucuria de a fi mama.
Doina bine ai venit si sper sa te simti minunat aici!
Fug sa dau papa la pitic si sa-l pregatesc de nani.
Somnik pufos la bebelusi!

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Pity, LA MULTI ANI!Sa fii sanatoasa si iubita mult! :)

Tutz, in revista Mamica de Azi ( nr. februarie), este o lista completa cu alimentele permise in primii 3 ani de viata. Fiecare aliment are specificat luna la care trebuie introdus si cat.

va rog sa-mi dati si mie pls, parola de la mailul comun. multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Summmer, ai o fetita superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Multumesc pentru primire
Sa va mai povestim cate ceva despre noi: gogosica mea are 3 luni si 2 saptamani, este un copil foarte cuminte, nu plange mai deloc, cateodata ne si miram de cum plange pentru ca il auzim foarte rar - doar cand viseaza ceva urat si se trezeste sau cand nu este bagat in seama. Mananca lapte de la mami, cam cu fite, adica are mese la care accepta imediat si mese la care intoarce capul si nu vrea sub nicio forma, asa ca ma mulg si ii dau din biberon, plus completare lapte praf. Am incercat toate metodele posibile sa-l determin sa manance doar san, dar are personalitate si face doar cum vrea el.
Are un program stabil: ziua mamanca din 3 in 3 ore, iar noaptea are o masa la 8-8.30 si urmatoarea la 3, pana atunci doarme linistit in patutul lui, se mai trezeste la 7-8.
Pe zi doarme destul de putin, adica in intervalul de 3 ore intre mese doarme jumatate de ora, maxim o ora, in rest se joaca, vorbeste pe limba lui, rade cu mami.
Azi pentru prima data s-a rostogoli de pe burtica pe spate, a fost o adevarata incantare si bucurie pentru noi.
Am de gand sa incep diversificarea la 6 luni si de cateva zile ma tot documentez in legatura cu autodiversificare, as vrea s-o incerc, nu stiu daca in totalitate sau in combinatie cu cea clasica.
Noi suntem inca in cautarea unui pediatru bun pentru ca pana acum nu am fost multumita de cei cu care am intrat in contac si sper sa gasesc unul care sa aiba si idee despre aceasta autodiversificare.
Voi faceti baitza zilnic la bebei? Ca noi asa ii facem si multa lume zice ca nu este necesar, dar lui ii place foarte mult, parca asteapta ora de baitza si nu as vrea sa-i iau aceasta placere, mai ales ca-l ajuta si la crestere.
La multi ani, bebeilor!!!!
Noapte bune si bebei somnorosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Dam si noi tortulet, chiar daca asa tarziu...
Ana.
Lora - maine plecam pe la ai mei si i-am impachetat Chanului toate hainele de gala pe care le are, sa o imbrac la vizite, macar o data, ca e pacat sa ramana nepurtate . Valiza ei e mai mare decat a mea si a lu' taica-su .

promit sa incerc sa intru mai des

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Buna seara!

Am intrat sa va servesc cu un MARE tort tiramisu de la cofetaria Ana, yamiiii, cu suc, cu pizza, si multe bunatati.

Va multumesc tuturor din suflet pentru urari.Ma bucur tare mult ca sunt trecuta in lista cu anul nasterii 1985, dar sunt nascuta in 1983 si am implinit numai 28 de ani.

Eu petrec in fiecare weekend la canasta cu fetele, aseara ne-a prins 6 dimineata pana am inchis jocul.

A venit sotul acasa si suntem mai ocupati, cautam casuta, donna ne facem vecine in militari, parca acolo stai tu, dar in scurt timp o sa apar mai des.

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata! Cafeaua este gata.
LA MULTE LUNITE SI MUUULTI ANI! PENTRU Calin Ioan, Daria Elena, Eduard Gabriel, Elena Elisa , Sara Maria!
Ma apuc sa citesc din urma si revin!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Neata ! Eu va dau un ceai sau o cana de lapte cu cacao ce prefera fiecare.
La multeeeeeee lunite sanatoase sarbatoritilor si multi multi pupici
Si mic dejun , hmmm tre sa dau un SEARCH prin frigider ca e cam gollldar cred ca niste cereale gasesc pe langa frigider , sau mai bine spus sub frigider ca mandra a rasturnat aseara punga de cereale si a umplut toata bucataria .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Revenind:
-ADELINA, felicitari pentru decizia luata, ai un bebe superb!
-IONELA, si noi avem program de tipat si nu ca l-ar durea ceva, chiar se amuza cand se aude si mai tare face
-FISTIQ, mai stiu o curajoasa care a plecat la plimbare de curand cu copilul in marsupiu si i-a cam rupt spatele...plimbarea a fost de vreo 4 km...eu sunt aia!
-KAMY, lui Emanuel! E un dulce!
-DONNA, c e frumos ai spus despre testele de sarcina...la noi a fost altfel, sotul a vazut primul liniutele pentru ca eu de emotii ce aveam pentru a afla rezultatul, trageam de clapita de pe test dar in sens invers si nu reuseam, asa ca el mi-a luat testul din mana si a vazut cele 2 liniute.
-BEBECRIS, am spui cuiva despre metoda de alaptare prin care sa pacalesti copilul si nu mai stiu cui, dar incearca sa pui copilul pe o pernuta si sa te asezi langa el pentru a-l alapta ca si cum ar fi la sanul drept..poate nu ii place sa stea pe partea stanga...e posibil sa nu fie comod pentru tine sa stai intr-o parte, dar daca va manca bebe cred ca va merita efortul! si sa aud ca merge!
-DOINA, bun venit in gasca noastra! Speram sa te simti bine aici!
-ANA, ma alatur in strigarea ce o faci catre fetele ce nu au mai intrat pe aici! Asa ca: FETELOOOOOOR, PE UNDE SUNTETI???
-KITI, si noi cand am plecat la ai mei la sat, am avut 3 genti: una pentru mine si sot iar 2 pentru Vlad...asa sunt cei mici, au nevoie in deplasare de tot ce au acasa
Mergeti cu mine la bucatarie sa mancam ceva? posibil oua ochiuri, branza si sunculita afumata...sau poate doar un ceai si paine cu unt...nu sunt sigura ce vreau, dar va invit si pe voi. Apoi va spun ce am facut noi 2 zile.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.
mari, multumim de cafeluta si de urari.
dam cel mai mare tort de pana acum ca deh facem onorabila varsta de 6 luni.si cate un suculet, cappucino, ce va doriti.
kiti, pune mana si fa poze lui chan gatita pruna.
doina, oau, din cta.bine ai venit.
hai ca va astept pe aici, fetelor.

Mergi la inceput