Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Iunia nu e bun link-ul,nu merge!!M-am uitat la poze,e asa dulcica Lavi,si ce parut are!!! Poti sa-l pui pe bigudiuri!
Edit:m-am uitat la poze ,cu primul link,cel de la semnatura. Dar nu am vazut nici un filmulet.
Just_me noi vom merge in concediu,dar aici aproape. Nu stiu daca m-as incumeta sa plec cu bb la asa drum lung!
I-am spus colocatrei sa nu-mi ia nimic! Sa vedem daca ma asculta!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

JUST_ME, cu masina pana in Thailanda?!

Daca iti doresti neaparat sa mergi cu bb asa departe, eu zic mai intai sa vb cu dr. si sa-ti dea eventual si niste medicamente in caz de urgenta...iti spun din proprie experienta ca eu plec linistita cu baietii (chiar si numai pe meleagurile noastre) numai daca stiu ca am cel putin jumate de farmacie cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

morning fetele,
am citit pe diagonala...si vad ca s-a trezit jr
eeee, Petru vrea sa se joace la miezul noptii, e tot o veselie si un chiot...si daca nu stau langa el ma ...cheama
asa de haios era aseara cand isi studia mainile si le gusta u pofta
fug ca ma ...striga

o zi minunata sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

ADELENA spuneam ca si eu cunosc pe cineva care a mers departe cu bebe , evident cu avionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

NEATA

ANA SI PT. TINE

JUST-ME-in concediu si noi am vrea sa mergem anul acesta dar pe aici pe la noi pt. ca anul trecut nu am fost nicaeri.niste poze ne-ai pus si noua sa vedem bebele? scrie si tu te rog jos dupa ce termini textul de scris numele la bb si data nasteri asa cum avem si noi nu de alta dar sa stim si noi in ce zi din luna trebuie sa dai tortulet(am glumit cu tortul)

LA MULTE LUNITE SI BEBEILOR SARBATORITI AZI

MARI-dar cum is gingiile la Vlad? se simte ca vrea sa iasa vreun dintisor?

Noi azi noapte nu ne-am trezit numai de 2 ori in loc de 3 sa papam titi

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

neataaaaaaaaaa!

am cazut si eu din pat si vin in fuga sa urez multe lunite si anisori pentru SOFIA, SABRINA si ERIC! Asteptam mamicile de sarbatoriti sa semneze condica!

LA MULTI ANI, ANUTZAAA!!! Sa na traiesti, doamnna! Multu' pentru tratatie, mai ales ca-i dubla Eu nu te acuz, da' aia de la firma de catering, saracii... Acum serios: sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, fericire, putere sa-ti cresti fetita cat mai bine si sa-i mai faci 1-2-3 fratiori , iar din partea sotului sa te bucuri de dragoste infinita si sustinere nelimitata!

SIMO, glumim noi dar intr-adevar ai cam multe absente nemotivate!

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!

LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI, ANUTO, DRAGA! SA FII IUBITA SI FERICITA SI MEREU OPTIMISTA!

Poze cu volanase n-am, ca mi se descarcase camera exact atunci si, pana s-au incarcat acumulatorii, au ajuns volanasele in masina de spalat. Dar o sa descarc ce poze noi mai gasesc, ca tot in rochite am imbracat-o zilele astea, si pun, promit. Asta daca mai puneti si voi poze noi, ca vad ca in album tot vechi au ramas.

Noi cu Iustina am mers de la 9 luni jumate, in Sicilia, cu masina si, apoi, in fiecare an, am mers in Italia, in nord, la mare in Italia, intr-o statiune aproape de granita cu Franta, in Grecia si, anul asta, vom merge tot in Grecia, cu amandoua, in iunie...sper. Sanatosi sa fim, ca de drumuri lungi cu bebelusi nu mi-e teama. De la ce sa faca boli si enterocolite? Ca doar nu-i dau orice sa manance, mergem in hoteluri/pensiuni unde camerele au bucatarie si-i prepar eu mancarea. Daca ajung in restaurant, ii comand legume fierte. Asa n-are ce pati, asa am procedat cu Iustina, asa procedez si cu Adelina.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetele.
ana, la multi multi ani sanatosi, plin de bucurii si impliniri alaturi de familie.sa stapanesti sanatoasa adidasii si sa vedem ce-ti alegi de la socrela.
justme, si eu as pleca cu ei, dar nu cu masina, as turba.iar in avion ar trebui sa-mi fac curaj sa ma urc.
mari, dar poate lui vlad ii da vreun dintisor.te-ai uitat?
alynta, am vazut pozele.frumoasa foc maria.
iunia, nu am gasit nici un filmulet.
la multi ani sarbatoritilor de azi
simo, super ca ai avut ajutor si ca ti-ai facut de cap.acu nu mai ai scuza si intra mai des.
la noi e superb azi si ies cu amandoi dupa ce papa calin pe la 12-13.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

neatzaaaaa!!!
cine da cafea? o vreau pe toata! matei al meu, azi-noapte, pe la 1, avea un chef de vorbit si radea asa de frumooooos... pe la 2 jumate a zis cazul ca ar fi cazul sa doarma si el... la 6 s-a trezit pt papa si dupa aceea la 8:30. si de la 8:30 imi tot povesteste ce a visat azi-noapte.
eu abia m-am putut da jos din pat azi-dimineata; ma omoara coloana! am inceput sa il alaptez pe matei intansa in pat si parca si mai tare ma doare. spre rusinea mea, joi ma duc la controlul de 6 saptamani +cel de 4 luni. fac 2 in 1.
si marmotzelul meu transpira cand mananca; va dati seama ce efort depun ei!

azi dau si eu un suculet si o prajiturica. bunicul meu implineste 74 de anisori. este cel mai tare bunic! are o energie.... si e mai sanatos decat toti membrii familiei la un loc! sa ni-l tina DD asa muuuulti ani!!

ma duc sa ma schimb si sa beau tona de cafea!

Mergi la inceput