Puiuti de Sept-Oct 2011(6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Felicitari fetelor pt rezultatele bune
Natalia , asa repede se da rezultatul la DT ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

NATALIA... cum se numeste laboratorul? as merge si eu luni... ca la sinevo numai in martie am sanse...

10 + .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Fetele , voi ati apucat sa va ganditi la ce nume vor purta copilasii vostri ?

Oana 7+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Fetele , voi ati apucat sa va ganditi la ce nume vor purta copilasii vostri ?

Oana 7+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Eu nu , dar sotul , care e convins ca e baiat , are deja numele pregatit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna fetelor,

Bun venit noilor mamici, sarcini usoare si bebei sanatosi la termeni

Ma bucur pentru toate fetele care si au vazut inimioarele la echo si ca totul e bine, asta conteaza cel mai mult.
Si eu mi am luat astazi analizele de primul tr si au iesit toate bune, dr mia zis ca sanatatea mea e de pilot

Acum peste o saptamina mergem la echo sa ne vada nenea iarasi si sa ne faca masuratorile corespunzatoare la 12 saptamini, sper sa ne zica si ce se ascunde in burtika

Cu simptomele..... imi apar iarasi din nou greturile, mai dam la rate dar suportam, voi ce mai mincati fetelor ca eu inafara de cartofi prajiti nu pot minca nimik, plus ca trebuie sa mai schimb ca nu o sa maninc toata sarcina numai cartofi

Eu deja mam ingrasat si burtika se vede, se mai vede la cineva?
la toate fetele.

Maria

10 +
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Eu sunt disperata de foame de vreo saptamana .Spunea cineva acu ceva timp ca ar manca si furculita , ei..., eu as manca si furculita si farfuria !
Trebuie sa mananc din ora in ora ca atfel mi se face rau .Ma ia cu lesin , mi se face un gol in stomac , mi se umple gura de saliva si imi vine sa vomit .Daca mananc imi trece , dar peste o ora iar ma apuca
De mancat , mananc in special chestii sarate sau acre .De dulciuri nu ma pot atinge si n am nici un pic de pofta , nu mi trebuie .
Acum ca am scris de mancare normal ca iar mi s a facut foame
Ce ma fac ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Eu sunt disperata de foame de vreo saptamana .Spunea cineva acu ceva timp ca ar manca si furculita , ei..., eu as manca si furculita si farfuria !
Trebuie sa mananc din ora in ora ca atfel mi se face rau .Ma ia cu lesin , mi se face un gol in stomac , mi se umple gura de saliva si imi vine sa vomit .Daca mananc imi trece , dar peste o ora iar ma apuca
De mancat , mananc in special chestii sarate sau acre .De dulciuri nu ma pot atinge si n am nici un pic de pofta , nu mi trebuie .
Acum ca am scris de mancare normal ca iar mi s a facut foame
Ce ma fac ???

asa sunt si eu :((((( mananc nonstop.. si ma calmeaza greatza doar cand mananc.. cred ca ma voi face cat balena....
am luat erezultatul la urocultura.. a iesit negativ :) .. deci sunt sanatoasa tun... maine ma duc la dr sa aud inimioara :)

7+ si mami de Andy 2 ani +

Mergi la inceput

Maryann... si eu m-am ingrasat 3 kg.. se vede burtica, evident ca mai tare cand sunt balonata, si asta e mai tot timpul, dar si dimineata cand imi trag burta cea mica se vede.. Se vede din ce in ce mai tare si dunga de pe burtica.. si sanii sunt mai durerosi ca oricand..

Oanaiasi.. si noi ne-am gandit la nume, insa deocamdata le tinem pt noi.. oricum , un nume din 2 va fi in memoria fratelui meu

Mergi la inceput

aaa... la mancare sunt f pretentioasa.. nu mai mannac dulciuri (napolitane, biscuiti, preferatele mele), imi trbuie mai tot timpul fructe.. compot de visine la greu...Mancarea azi pot manca fasole maine sa imi fie greata.. deci orice e vaiabil daca dimineata poftesc ceva seara imi poate fi greata.. interesant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Paula ajuta-ne sa facem capitol nou.Multumim.Stiu ca esti bolnavioara.........sper sa te insanatosesti grabnic.

10+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput