Puiuti de Sept-Oct 2011(6)
Raspunsuri - Pagina 19
JadeJador spune:
Zubi , nu e mik bb tau
Al meu e cel mai codas....dr zice ca e bine , dar cand citesc la voi despre ai vostri sunt cam invidioasa ![]()
In alta ordine de idei , sunt gata analizele de trim I si sunt bune toate.Bine , in afara de hemoleucograma care o am proasta mereu pt ca eu am talasemie .Cel mai mult ma bucur ca este buna urina , chiar nu aveam nici un chef sa iau antibiotic
Peste 4 sapt sunt progr si eu la morfologie si dublu test
Eu vreau sa fac mofologiile la 2 dr , mai e cineva paranoica ca mine ?
Si dr ginecologi tot 2 am ![]()
zubi spune:
eu deja am burtica, imi dorescff mult gemeni,si ma tot gandeam ca daca ar fi totusi 2??dar cred ca se vedea la eco de la 7 sapt
10+
oanaiasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JadeJador Chiar ca i mare bb tau Oana , bravooo Al meu la 8 sapt avea 1,64 .Batai 164 .E baiat ? |
Eu asa cred ...L-am si visat acum 2 zile , era baietel si il chema Victor in vis
Oana
7+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
oanaiasi spune:
| citat din mesajul lui JadeJador Zubi , nu e mik bb tau Al meu e cel mai codas....dr zice ca e bine , dar cand citesc la voi despre ai vostri sunt cam invidioasa In alta ordine de idei , sunt gata analizele de trim I si sunt bune toate.Bine , in afara de hemoleucograma care o am proasta mereu pt ca eu am talasemie .Cel mai mult ma bucur ca este buna urina , chiar nu aveam nici un chef sa iau antibiotic Peste 4 sapt sunt progr si eu la morfologie si dublu test Eu vreau sa fac mofologiile la 2 dr , mai e cineva paranoica ca mine ? Si dr ginecologi tot 2 am |
Si eu ma chinui cu o hemograma nasoala ...imi iese o eozinofilie; eu sunt alergica de felul meu , probabil am facut o rinita ceva de la mucegai
. Abia astept sa se incalzeasca sa scap de simptomele astea care nu imi dau pace ....Oana
7+
sanatos si la termen!
Daisy_M spune:
Salut fetelor!
Ma bag si eu in discutie :)
Bine v-am gasit & sarcini usoare va doresc
UM 17.12.2010 DPN: 21.09.2011 (cred)
Voi stiti cumva la ce interval de timp se repeta analizele de toxo in timpul sarcinii? Din pacate nu sunt imuna la acest parazit si mai am si pisici acasa..
tinem legatura!
NataliaS spune:
Salutare fetele!
Tocmai am fost de dimineata sa-mi fac dublu test. Al meu bb are 50,4 mm, 11 sapt si 6 zile si zicea dr ca il pot face fotomodel la ce frumos sta la poza
. E totul bine, mi-au venit si rezultatele si am low risk la ambele
M-am enervat putin ca tanti care mi-a luat sange mi-a facut sapaturi dupa vena ( care by the way are dimensiuni pentru orbi); e prima data in viata mea cand nu-mi gaseste vena din prima
si drept urmare am un hematom de vreo 7/5 cm

.
Apoi am mers la Synevo sa-mi fac analizele de trim 1...pauza analize ca nu mai aveau fonduri si ma incapatanez sa nu le platesc si pe astea...sun la alte 6 cabinete de analize si n-aveau nici unul fonduri; m-am enervat si fiind in preajma unei hipoglicemii mi-am luat ceva de mancare. Dupa, mi-am zis hai, sa mai sun la unul, care AVEA fonduri pt gravide
...dar merg numai luni deoarece mancasem deja![]()
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si
11 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
camady spune:
| citat din mesajul lui Daisy_M Salut fetelor! Ma bag si eu in discutie :) Bine v-am gasit & sarcini usoare va doresc ![]() UM 17.12.2010 DPN: 21.09.2011 (cred) Voi stiti cumva la ce interval de timp se repeta analizele de toxo in timpul sarcinii? Din pacate nu sunt imuna la acest parazit si mai am si pisici acasa.. tinem legatura! |
Bine ai venit..........sarcina usoara si bebel sanatos. Din pacate nu stiu sa-ti raspund la intrebare.Te voi adauga in listuta, insa daca vrei astept sa-mi zici si data nasterii.

10+ si mami de Razvan 7 anisori
oanaiasi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camady
Bine ai venit..........sarcina usoara si bebel sanatos. Din pacate nu stiu sa-ti raspund la intrebare.Te voi adauga in listuta, insa daca vrei astept sa-mi zici si data nasterii. ![]() 10+ si mami de Razvan 7 anisori |
Ii raspund eu Camady pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie. Eu voi face analiza in fiecare trimestru , numai IgM- ul.
Oana
7+
sanatos si la termen!
seidana spune:
Neata la fete...
Si eu sunt f fericita aseara am fost si noi la dr.. bebele e de 41 mm , polul cefali si toate segmentele mari prezente.. sarea in burtica.. dr a zis ca totul pare a fi bine.. Sarcina corespunde la 10 sapt si 4 zile( desi dupa ultima eco trebuiau sa fie 2 zile), se pare ca a crescut bine..sacule tot maricel pt 12 sapt si 2 zile...
Azi am fost la dr de familie si mi-a dat trimiteri pt analizale de sange, toxoplasma si citomegalovirus (care desi costa peste 1000 ron) mi-i le fac gratis
.. A si mi-a dat utrogestanul gratis.. se compenseaza.. partea proasta ca nu am gasit la nici o farmacie de 200 decat la una fara compensai.. am luat o cutie si mai incerc sapt viitoare..
Natalia.. ma bucur ca sunteti bine...
Aaaa... DPN 07.09.2011... deci se pare ca ceva mai mult decat asteptam.. nu conte sanatosi sa fim..
10 + .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !