Puiuti de Sept-Oct 2011(6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Buna multumesc de raspuns sper sa fie asa cum zici.Doar ca e greu sa stai sa astepti sa vezi ce se va intampla stai cu incertitudine dar asta e ne rugam sa fie bine.Va pe toate sarcine linistite +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

multumes maria pentru incurajari,oricum am sa mai stau vre-o 2 zile si voi repeta un test.va pup

asteptam cu nerabdare un ingeras 4 + inclusiv si Teodor de 2 ani si 4 luni.[baitel]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Camady esti ok ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Natalia.. poate nastem deodata si o sa fim colege de camera.. .. eu sunt la Sbarciu, desi am vrut sa il schimb cu cateva sapt in urma , acum m-am calmat.. am fost si eu pacenta D-lui Diculescu dar nu a fost acel click intre noi.. iau cu sbarciu am trecut si prin sarcina oprita in evoluie, si prin dubla chistectomie, si SOP ... multe aventuri

10 + .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Camady oricat de comune ar fi sangerarile in sarcina, nu inseamna ca sunt normale. Este bine sa te vada un medic. Intr-adevar, poate sa nu insemne nimic, dar mai bine te asiguri. Bine macar ca nu e sange rosu.

Magdalena nu e cazul sa gandesti atat de departe. Cazurile de trombofilie sunt rare, o sarcina oprita in evolutie nu inseamna neaparat o boala de sange. Eu am pierdut una si se pare ca a fost doar o eroare cromozomiala. Analizele au aratat ca nu aveam nicio boala. Apoi am nascut un baietel sanatos.

bujo mami de Filip si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor sunt la serv. Stau ca pe ghimpi. O sa merg sa-mi fac o eco dupa serv. Vad ca n-a mai curs nimic. O sa-mi sun si ginecologul sa vad cand ma poate primi.

9+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Fetelor sunt la serv. Stau ca pe ghimpi. O sa merg sa-mi fac o eco dupa serv. Vad ca n-a mai curs nimic. O sa-mi sun si ginecologul sa vad cand ma poate primi.

o sa vezi ca nu e nimic...o sa fie bine.. si tu vei fi happy cand il vezi pe ala mica inotand prin burtica

10 + .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

O SA FIE BINE :)

7+ si mami de Andy 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna burticilor!
O zi frumoasa fara greturi si varsaturi!
Eu azi am programare la dr. la 16,30.Ma din suflet ca puiutul meu sa fie bn.

Mamica lui George este cu ajutorul Bunului Dumnezeu 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Camady iti tin pumnii sa fie bine. Eu cred ca totul e ok

Pe mine ma streseaza un alt gand: nu am mai fost la Eco de la 6 sapt si ma tot intreb daca bebe e bine, o mai fi crescut acolo in burtica, .....
M-am programat pentru urmatoarea ECO la 12 sapt (adica peste 2 sapt) si nu mai am rabdare

10+

Mergi la inceput