Puiuti de Sept-Oct 2011(6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

felicitari si sarcina cat mai usoara!!!

asteptam cu nerabdare un ingeras 4 + inclusiv si Teodor de 2 ani si 4 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna seara fetelor ati fost ff active in weekendul asta eu m-am lasat rasfatata de sot ca azi iar a plecat in deplasare si de asta nu am mai scris nimic.Bun venit noilor gravidute si copii sanatosi si la termen.pt JOANNA imi pare ffffff rau de ce ti s-a intamplat e o experienta ff urata eu am trecut prin ea si nu doresc la nimeni asa ceva.La mine a fost sarcina mai avansata la 3 luni exact in ziua in care imi faceam masuratorile pt dublul test am aflat la ecograf si a fost fff dureros.Sa dea Dumnezeu sa puteti trece peste asta repede si sa nu va pierdeti speranta.Eu maine am programre maine la analize sange urina si restul sper sa iasa totul bn.In legatura cu greturile nu le-am avut adica foarte putin vag,merg la baie mai des si am impresia ca ori mi-a crescut burtica ori m-am ingrasat eu ,in rest totul ok.O intrebare ce fel de peste mancati voi?Ca am inteles ca nu e asa recomandat toate tipurile de peste din cauza mercurului care il contin...cat am mai scris numa mai opresc va pup pe toate abia astept sa merg la ecograf doamne ajuta sa fie totul bn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Seara buna!
Am culcat copilu si am cateva minute de liniste...
elly_b si eu ma gandeam sa nasc la Euroclinic, am auzit ca sunt conditii f bune acolo. Doar ca eu ajung in Bucuresti in a doua parte a lunii mai, pana atunci sunt nevoita sa stau la Piatra Neamt, deci voi merge aici la controale, iar ecografiile importante le voi face la IAsi.
Ma tot chinui sa-mi aduc aminte de dr la care am fost la eco morfo fetala de trim 2 cu David, ca sa-i raspund lui JadeJador, dar neuronu meu e in pauza...O sa revin cu raspunsul. Oricum e unul din cei mai buni ecografisti din Bucuresti.
Va pupacesc cu drag!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Tocmai ce-am citit pe net ca ar fi o nastere naturala la Euroclinic 6500 RON si o cezariana 8500 RON. Asta parca acum un an-doi. Doamne Dumnezeule! Sunt inca in stare de soc. Oare nasc ei copilu in locu meu? Au contract cu o barza care mi-l aduce in cioc?! Ufff...

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

felicitari natalia! wow! 3!!! e numar cu noroc
bine ai venit!

magdalena eu am mancat pana acum ton si pastrav. cica o data pe sapt e ok 350g. n-am depasit sigur cifra asta

uli, probabil e vorba de herghelegiu, adrian pop, iosuf, tutunaru. cam astia sunt dintre cei mai bine cotati.
de fapt cezariana e 9500. dar .... exista un dar. eu am asigurare eureko. si asta imi ofera 15% reducere. inseamna 8000. iar casmb "deconteaza" 2800 lei. adica ajungi undeva la 5000 lei. iar o nastere in bucuresti te duce cam la 2000 lei. depinde de spital, de medic si de nastere (naturala sau cezariana). daca mai vrei si o rezerva sa stai cat de cat decent mai dai vreo 1000 cel putin.
la euroclinic .... te duci cu dosarul si cel mult o periuta de dinti ca iti pun la dispozitie pana si pasta. tot ce ai tu nevoie :pijamale, papuci, prosop, pansamente, medicamente etc ... si tot trusoul lui bb.
daca mai scazi si toate astea ... eu zic ca ajungi la un pret decent de fapt.
nu vreau sa fac reclama dar pe mine ma tenteaza destul de tare. oricum costa o caruta de bani sa aduci pe lume un copil si actul natural s-a transformat intr-o afacere. cel putin acolo stiu pe ce dau banii.
oricum nu e o hotarare definitiva. mai am timp .... dar asta e primul impuls.

mami de Annelies (30.06.2005) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

buna dimineata! Ce de activitate pe forum si eu am chiulit!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata. Fetelor sunt speriata. Azi dim cand m-am sters mucusul obisnuit era amestecat cu sange. Avea o culoare asa spre maro. M-am sters de vreo 4 ori apoi nu mai era nimic. Sa vedem cum va fi azi. Parca ma doare si burta si mijlocul.............offfff.

9+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

camady nu te stresa, curaj, poate nu e nimic

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Camady , stai linistita! Sangerarile sunt firesti in sarcina , important e sa fie in cantitate mica si sa nu fie insotite de dureri colicative. Odihneste-te , stai intinsa, ia un nospa eventual si daca nu se opreste sangerarea mergi la medic. Sunt convinsa ca o sa fie bine!

Eu astazi am o noua zi de nas infundat ...ori nu imi da pace raceala pe care am avut-o nici acum ori fac vreo alergie la ceva. Mi-am repetat hemograma astazi sa vedem cum iese.In rest , aastept programarea de joi unde sper din tot sufletul sa il vad pe bebe ca e fericit acolo la caldurica!

pe toate!

Oana 7+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Neata. Fetelor sunt speriata. Azi dim cand m-am sters mucusul obisnuit era amestecat cu sange. Avea o culoare asa spre maro. M-am sters de vreo 4 ori apoi nu mai era nimic. Sa vedem cum va fi azi. Parca ma doare si burta si mijlocul.............offfff.

9+ si mami de Razvan 7 anisori

Camady stai linistita .. uite ce am gasit pe net referitor la sarcina in 9 sapt, oricum daca ai dureri mai mari sa iti suni dr

In a noua saptamana de sarcina femeia incepe sa castige in greutate pe masura ce apetitul i se imbunatateste. Unele femei pot avea parte de sangerari usoare ceea ce nu este grav cu conditia ca sangele sa nu fie de culoare rosu intens si ca odata cu el sa nu apara si crampe sau dureri.

10 + .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput