Aspirante si Gravi Nou-Venite(104)-Felicitari lia!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

babi Nu dau la nimeni raceala, o pastrez numai pentru mine

Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

neata fetele
lia savurez cafeaua
polo asteptam intrebari despre botez, ce te intereseaza?
ma duc sa prepar supa copilului, ieri nu prea a vrut s-o manance, iar azi nu prea a mancat marul, cred ca ii dau dintii de sus zilele astea de e asa mofturos
va pupacesc, mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Trutzisor incearca si cu ceva stimulatoare de imunitate...eu iau acum IMUNOGRIP si e OK.....sa incerci sa iti inataresti imunitatea cumva, ca daca ramai e mai greu cu medicatia...hai pup fata sa treaca raceala

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Neata! Eu sunt racita rau
Ma chinui de vreo 5 zile, nu stiu ce sa mai fac

MONICA, mamica de printesa ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Doamne, multumim ca ai umplut de bucurie si de veselie sufletele noastre!

Mergi la inceput

Lia imi pare rau ca paunel cel mare te-a speriat....ne rugam sa treaca repede perioada de recuperare si sa scapati de ghips

JoAnn noi am recuperat f bine si acum suntem cu greutatea OK...la 2 luni avea 4,900 kg...e o grasuta plina de chishte asa cum ii place lui mami....trebuie sa facem vaccinul de 2 luni....ftele care deja au facut vaccinul, ce vaccin ati facut? Infarix sau asta care e gratis dat de ministerul sanatatii?
Nici eu nu o mai pot tine mult in brate pe gogoasha mea, pt ca ma ia cu dureri la operatie...in schimb, noi suntem experte in leganat pe picioare...asta e...suntem alintata si mami sufla in borsh

JoAnn nu fii stresata ca fetitele nu au luat mult in greutate....fetitele tale au fost si micute...normal la 3 luni se dubleaza greutatea de la nastee....deci esti in grafic...nici prea grasa nu e bine ca de acuma dam in gashca obezilor...mai bine mai slabute si mai vioaie.....pupam fetitele si sa treaca mai repede mucisorii...sa le aspiri des de mucisori cu batista sugarului

MONICA, mamica de printesa ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Mergi la inceput

Babiela si a mea e smiorcaita cate o data, iar eu mor de stres cand vad asta.......la noi mamele e un paradox...daca doarme mult, de ce doarme asa de mult?...daca nu doarme, de ce nu doarme?...daca mananca asa mult, de ce mananca asa mult?...daca nu mananca, de ce nu mamanca?...si tot asa...la noi manca pana acum 800 ml pe zi de lapte, iar de vreo 2 zile a scazut la 700 ml...iti dai seama ca sunt un pachet de stress...pupam si noi Tudorutzul si sa creasca mare, sanatos , frumos si norocos

Mergi la inceput

Pup si eu TOATE fetele si sa auzim ca au venit berzele si ca sunteti gravidute

noi intram mai rar, pt ca laptopul e stricat si la calculator nu prea intru ca e in alta camera decat in cea in care stau cu Alexia

Aaaaaaaaa ca uitai sa ma laud....azi a venit soacra de la tara...pt doua zile am dadaca...cum a intrat pe usa cum a preluat jobul...o tine pe Alexia numai in brate...acu sa vad cat o tin bateriile...sper sa aiba din alea bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neata feteleee
mvb mai rarut dar consistent

pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Da Lia...cand intru umplu o pagina numai eu...fac monolog si apoi dispar ca magarul in ceatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Salutare!

lia esti cam tacuta in ultima vreme. Ce s-a intamplat?

mvb Ma bucur ca nu ne-ai uitat si ne dai vesti. Nu uita sa pui si niste poze
Ma bucur ca a venit soacra. Stiu despre ce vb. Cand vin prietenii la noi cu copii se bucura foarte mult ca noi ii alergam ne jucam cu ei, ca deh suntem odihniti si dornici de copii. Ne spun ca e asa de bine, ca se relaxaza cat stau la noi

Mergi la inceput

Trutzi cum mai stai cu monitorizarile?....ce analize ai mai facut?...ai incercat sa faci si analizele de trombofilie?...mi se pare ciudat ca nu s-a intamplat nimic pana acum....te pup si eu si Alexia poate se prinde luna asta

Mergi la inceput