Recuperarea dupa infidelitate

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Un_cabotin spune:

Pisigri,

Citat:
Aerul de superioritate si judecarea relatiei mele nu cred ca iti fac cinste.

Eu cred ca sunt chiar ultimul om care ar avea autoritatea morala sa judece pe cineva.
Departe de mine acest gand.
Doar m-a intristat situatia...

Comportamentul meu este de condamnat, inselatul total, implicarea cu trup si suflet.

Te rog sa ma ierti daca cuvintele mele au avut alt sens.

In ceea ce priveste 'comentariile' tale pe marginea acestui subiect, cred ca sunt binevenite. Este o experienta de viata ce merita a fi impartasita.
Ca de obicei, vor fi pareri pro si contra. Nici asta n-ar trebui insa sa ne supere.

UC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pai comentariul tau, ca relatia mea este "trista", ca limitele/regulile noastre de joc sint triste, insinuarea ca "s-a ajuns la asta", toate sint jignitoare, din punctul meu de vedere.

Stiu ca nu multa lume ar fi de acord cu mine/noi=cuplul din care fac parte.
Dar eram pregatita pentru discutii, nu pentru compatimire. Nu stiu daca ma fac inteleasa a propos de ce m-a deranjat in exprimarea ta.

In rest....daca nu ti-am spus-o ti-o repet: eu nu as fi putut - cred - sa te primesc inapoi dupa ceea ce ai facut. Asta dovedeste - daca mai era nevoie - ca fiecare femeie (si barbat, sint sigura) iubeste in felul sau, are nevoie sa fie iubita intr-un anume fel, are alte asteptari de la viata/relatie. Dar eu nu compatimesc pe nimeni , nu spun "vai de capu' sotiei tale ca te-a iertat, ca lupu-si schimba paru' dar naravul ba", sau alte judecati de-astea "de valoare". povestea ta este doar o alta poveste de viata. Ca si a mea. Nu vad de ce ar trebui sa fiu trista pentru ea, sau sa te apuce pe tine tristetea pentru "halul" relatiei mele

Sper ca ti-am lamurit reactia mea.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venetia spune:

Sa inseli, la randul tau, daca ai fost inselat ... de ce crezi ca te-ar durea mai putin? Adica sa faci acelasi lucru pentru care ai suferit tu? Sa aluneci in aceeasi mizerie? Pentru ce? Ajuta relatiei de cuplu?
A, daca simti ca nu-l mai iubesti si te vrei admirata, iubita de altcineva, fa-o, dar nu implicata inca in relatie. Asta inseamna ca nu te respecti suficient de mult incat sa inchei o relatie. N-ai face decat sa te murdaresti si tu. Asta vrei?
Parerea mea este ca nu faci altceva decat sa adaugi, pe langa celelalte sentimente contradictorii (pe care banuiesc ca le ai acum) si sentimentul de culpabilizare, pe care va trebui sa-l "duci", sa ti-l asumi. Nu trebuie sa fii cinstita cu tine, in primul rand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Ufff e tare greu cu sentimentele astea... Personal nu cred(cel putin eu nu am aflat) sa fi fost inselata si nici eu nu am inselat. Dar citeam povestile fetelor mai de dinainte si cunosc si eu cateva cazuri de casnicii destramate be motiv de ... "gresit patul conjugal" Si nu mi se pare o prostie(personal vorbesc) ca dupa 15 ani de casnicie si 2-3 copii cand intervine "criza" sa iei o perioada de ...respiro de la casnicie si sa-ti zici asa. Spiritual nu mai avem nici o relatie...un fel de rooomates doar si sa incerci sa te vindeci sufleteste , convalescenta asta implicand si o relatie cu un altl bb. Poate dupa 1 an si cateva suturi in fundic de la x,y,z...sa spunem asa realizezi ca era o prostie sa divortati si el la fel si o luati de la capat. Sa fim seriosi...cate cupluri n-ar fi fost salvate si cati copii n-ar fi trait mai fericiti daca dupa ce barca s-a leganat puternic parintii ar fi facut asta si ...ar fi asteptat sa se domoleasca apele.

Mergi la inceput