Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 51 -
Raspunsuri - Pagina 16
QiaoBing spune:
buna ileanasi ca sa iti putem trimite mail-ul d-nei dr trebuie sa iti activezi PM
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
floaredemac spune:
Ileanasi, imi pare rau ca ai trecut si tu prin pierderea unei sarcini, dar ma bucura faptul ca problemele de trombofilie incep sa fie luate in seama chiar si dupa numai o sarcina pierduta.
Pt a-ti trimite adresa d-nei dr trebuie sa ai tu activat PM sau sa ne dai o adresa de mail. Cand iti activezi, da-mi de stire printr-un PM (mie sau altor fete) si iti trimitem cu placere.
Daca esti din Brasov, nu e chiar asa departe de Bucuresti, poate nu strica sa dai o fuga intr-o zi la Fundeni, iti fac si acolo analizele si discuti fata in fata cu d-na dr. Eu sunt mai departe de Bucuresti decat tine cu inca aproape 200 de km si tot ma ambitionez sa le vizitez pe d-nele de acolo. Mail-ul e altceva, primesti raspuns dar nu intotdeauna atat de detaliat pe cat ti-ai dori, si e de inteles. d-nele dr si asistenta isi rup din timpul lor liber pana la urma.
30+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
floaredemac spune:
Gliana, daca simti durere cand bagi acul, nu insista sa pompezi serul, scoate acul si incearca in alt loc. Daca nu faci asa si te ambitionezi sa introduci tot serul, mai mult ca sigur se face vanataie. Eu asa am patit, dar era intr-adevar un vas maaare de sange si cand am scos acul a si curs destul.
Intr-o seara am reusit sa fac fara sa simt nimic, cred ca am prins un loc total insensibil, dar din pacate nu mai stiu care e ala.
30+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
ileanasi spune:
Am activat PM-ul. Va multumesc muuult pentru raspunsurile rapide. Da, iata ca si dupa o sarcina pierduta, e adevarat, cu ceva insistente, medicul ginecolog a acceptat sa-mi dea tot profilul de trombofilie.
Voi veni probabil la Fundeni daca e cazul, dar intai as vrea sa vad daca nu sunt total pe langa cu tratamentul de vreme ce m-am apucat din nou sa lucrez
ileanasi spune:
Qiao Bing, vad ca avem aceleasi mutatii:)) Tu faci vreun tratament pentru ele? Eu de-abia am aflat de ele, asa ca ma intereseaza tare subiectul.
E-mail-ul meu e ileana_si@yahoo.com. Nu pot sa-ti trimit PM, asa ca daca ai adresa d-nei dr. U, te rog sa mi-o trimiti pe mail
Iti doresc sa te faci repede bine, am inteles ca esti racita
vali79 spune:
fetelor!
Aseara am fost la echo si am primit 3 vesti bune: hematomul a disparut, iar una dintre placente care este joasa s-a mai ridicat nu suficient, dar macar cu 1cm. Voi avea un baiat si o fetita cel mai probabil. Dr. meu s-a resetat, nu ma mai trimite la Polisano pentru morfo fetala, ci la Euroclinic la dr. Dinu Alexandru. Dar oricum, eu intre timp ma interesez de variante...
Cu echo aceasta intentionez sa merg luni la Fundeni, bineintelesc cu confirmare in prealabil, daca nu, a doua zi.
Tuturor fetelor, multa bafta!
Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)
Vali79, 32 ani, rezistenta la prot C activata, 1 sarcina reusita si patru oprite din evolutie la 2, 3, 4 luni si respectiv 3 saptamani, obtinute natural. Mutatiile au fost descoperite la a cincea sarcina reusita. Acum sarcina obtinuta natural. +15saptamani. Tratament: aspenter 1/ 2 zile, femibion 1 1/zi, acid folic 1/zi, vit. C 1g/zi,vit. E 1/zi, preventiv Clexane 0.2. Doamne ajuta-ne!
p@ulici spune:
Vali felicitari sa creasca mari si sanstosi si fetita si baietelul si sa ai o sarcina usoara si nastere la termen. Ma bucur pt vestile bune
Va doresc tuturor o zi frumoasa
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Gliana spune:
Floaredemac, sotul imi face injectiile si dupa ce introduce acul verifica daca nu e intr-un vas de Sange si apoi bag a serul. Uneori se face vanataie dar in mare parte nu. La mine roseata si mancarimea e problema nr 1. Poate ca la mutatia mea ar fi trebuit sa merg doar pe aspenter, vad ca unii dr. recomanda doar aspenter si acid folic in cazuri mai deosebite decat ale mele.
Sanatate si din partea mea gemenilor pereche, ce frumos fetita si baiat o data. Felicitari!!!!

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani
acum sarcina in evolutie 11 saptamani cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.
floaredemac spune:
Fetelor, am primit raspuns OFICIAL de la CNAS cu privire la compensarea clexane pt gravide. Este compensat 100%, deci nu mai acceptati compromisuri!
Voi pune scrisoarea pe contul photobucket si pun si link , ca sa vedeti despre ce este vorba.
Vali, sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare!
30+ DPN 15 aprilie 2011 
p@ulici spune:
Floaredemac ce veste buna! asta nu trebuie ignorata, poate chiar ar trebui pus link spre aceasta informatie pe prima pagina. Daca nu te deranjeaza as vrea sa o fac si eu publica pe blogul meu cu trombofilie.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi