Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 51 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Floaredemac, sa dea Domnul sa fie bine bebelina ta. Hai ca asa va fi, o sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Multumesc, Sara, sa iti ajute si tie Dumnezeu sa iti vezi visul implinit, la fel si celorlalte mutante dragi!

30+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Floricicademac, suntem aici si iti multumim tare mult si pentru grija, si pentru sustinere! Ieri am fost la eco la dr. Albu , bebe a luat 350 de grame in 10 zile ( dupa ecograful lui a ajuns la 2500 aproape), dar, din punctul lui de vedere, isi pastreaza o "usoara restrictie de crestere", asa ca m-a mai chemat si luni, pe 14, si mi-a spus ca daca e cazul , "o sa-l scoatem mai devreme". Semne de suferinta fetala nu are, rezistentele sunt bune, profilul bio e foarte bun, dar m-am speriat din nou, azi am mers si la un alt ecograf, unde greutatea a fost de 2820 de grame, iar parametrii masurati- cu o saptamana in avans fata de ceea ce scrien pe raportul eco de la Albu. Sigur sunt paranoica, dar ma abtin atata de greu... Am rasfoit toate ecografiile si toate masuratorile anterioare si am constatat ca bebe a pierdut oarecum ritmul in saptamana 31, adica dupa ce am intrerupt Aspenterul; dupa aceea a crescut constant, dar n-a mai recuperat diferenta de 6 zile. L-am intrebat pe dr. Albu daca se teme de vreo problema la nastere si mi-a zis ca deja nu mai e in categoria prematurilor, dar... spaima imi ramane... Am citit pe net tot felul de chestii in legatura cu "restrictia de crestere uterina" si foarte multe ma baga intr-adevar in sperieti, dar incerc sa-mi pastrez calmul si sa fiu optimista.
Va imbratisez cu drag pe toate si va tin pumnii!

R. 37+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

AleDutulescu, trombofilia, sangele care se coaguleaza mai usor, impiedica uneori nidatia embrionului si alteori, determina pierderi de sarcini la orice varsta.

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru

multam de raspuns. cred si eu ca hipercoagulabilitatea e motivul neimplantarii.
ma pregatesc de FIV3 si cezara bucur m-a dat deja tromboass si femiobilin 1.
imi pare rau pt ca treci prin ceea ce treci, voi afla si eu in 2 s
apt daca sunt purtatoarea unei mutatii sau nu. sper insa ca nu va fi f grav.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

buna fetelor

plsss help!!!

medicul mi-a dat reteta pe clexane 0,3 ml de 2 ori pe zi, am fost la farmacie si farmaista zice ca nu exista de 0,3 este de 0,2, 0.4, 0,6,0,8 dar 0.3 nu, farmacista a zis sa imi iau de 0,6 si sa imi fac jumatate dim si jumatate seara, nu stiu ce sa zic ...

voi aveti careva doza asta de 0,3? cum faceti?

nu exista de 0,3 sau nu o fi stiut farmacista?

miki- imi pare rau ca nu suntem impreuna la iulie -august dar nu iti pierde speranta eu sper in fiecare zi ca si maine va fi bine si cu frica si cu speranta am ajunj imediat in 15 sapt, pana acum mi-au gasit la boli si analize proste de ma ingrozesc dar eu tot sper..acum astept amniocenteza si daca e ok o sa incep sa ma bucur de burtica
ai grija de tine.

14+

eu am impartit siringa in 2. faceam prima jumatate ochiometric dimineata si seara restul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

buna fetelor

plsss help!!!

medicul mi-a dat reteta pe clexane 0,3 ml de 2 ori pe zi, am fost la farmacie si farmaista zice ca nu exista de 0,3 este de 0,2, 0.4, 0,6,0,8 dar 0.3 nu, farmacista a zis sa imi iau de 0,6 si sa imi fac jumatate dim si jumatate seara, nu stiu ce sa zic ...

voi aveti careva doza asta de 0,3? cum faceti?

nu exista de 0,3 sau nu o fi stiut farmacista?

miki- imi pare rau ca nu suntem impreuna la iulie -august dar nu iti pierde speranta eu sper in fiecare zi ca si maine va fi bine si cu frica si cu speranta am ajunj imediat in 15 sapt, pana acum mi-au gasit la boli si analize proste de ma ingrozesc dar eu tot sper..acum astept amniocenteza si daca e ok o sa incep sa ma bucur de burtica
ai grija de tine.

14+

eu am impartit siringa in 2. faceam prima jumatate ochiometric dimineata si seara restul

_
oligo-girl, MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 4G/5G heterozigot, 3 IUI nereusite, 3 IUI anulate, sarcina obtinuta natural, pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009, FIV1 reusit (ET 26.11.10), sarcina sub clexane 0,4, oprita din evolutie in s8

am intreabat si eu medicul daca pot sa fac asa si a zis ca el nu imi garaneteza ca jumatatea care ramane e ok pana seara si nu isi pierde din proprietati.
pana la urma mi-a dat una de 0,4ml care intr-un final le-am gasit intr-o farmacie si maine dim o da fac prima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Ruxandrada fiecare copil se dezvolta in ritm propriu, insa cu o urmarire constanta si corecta, se poate lua decizia unei cezariene inainte de termen. Eu iti recomand sa nu te sperie asta, stiu mamica care intr-o situatie similara a nascut la 33 de saptmani 2 fetite si sunt mari si sanatoase ... iar la 37 de saptamani copilul e considerat la termen, insa iti recomand sa ceri cezariana. Oricum roaga-l sa te urmareasca chiar si de 2 ori pe saptamana. Si cel mai important fi optimista ... totul va fi bine.

Va doresc tuturor o zi frumoasa.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_28 spune:

Buna fetelor,

eu sunt distrusa mi-au venit analizele si de la PAI si mutatia -844 a fost identificata in stare homozigota .Pe langa asta am si MTHFR anbele mutatii heterozigote si cu factorul XIII sunt la limita (eu nu mi-a facut mutatia doar factorul XIII simplu). Nu imi vine sa cred , nu e corect!

MTHFR-ambele mutatii heterozigote, 2 sarcini oprite in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Adina nu dispera, cu tratamentul adecvat vei avea un copil in brate, important este ca acum sti si ti se va da tratamentul tinand cont de aceste mutatii

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Ruxandrada, bravo, ati ajuns departe, mai e putin si vine pe lume voinicul tau. Dar tu nu te mai stresa atat, nu mai rasfoi netul, ca-ti faci rau. Tu vei face cezariana? Ca daca-i asa inseamna ca intr-o saptamana ai scapat de gravideala . Si eu zic ca e totul ok, am o prietena care a nascut anul trecut, la 38s, prin cezariana si flacaul ei avea 2800g la nastere, fara ca ea sa fi suferit de ceva si sa se fi chinuit asa cum suntem noi chinuite de trombofilie. Deci, e de bine.
Adina_28, n-ai de ce sa fii distrusa. Uite ce si cate mutatii avem noi! Stai linistita, faci tratament si va fi totul in regula.

Vine primavara, n-am chef de nimic. V-as spune ce-am visat aseara, dar mi-e si ma abtin.

Mergi la inceput