Pedeapsa corporala

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Am intrat si eu pe acolo.....mai bine nu intram INCREDIBIL!
Nu am citit toate comentariile, ca nu am mai putut; ma tot intreb privind in gol daca acele specimene sunt reale; din pacate, cred ca-s foarte reale; eu nu indraznesc nici sa ridic vocea la fetita mea, d-apai sa o ating!!!!!!!
Din cate comentarii am citit pe acolo, am observat cu cata eleganta sunt ignorate cele doua sau trei postari care le contrazic pe "mamicile"/ bestiile alea.

Nu se pot lasa comentarii; dar am intrat pe aceeasi pagina, in partea dreapta, la "Comentarii recente" si pe acolo pot fi lasate comentarii; e drept, acum ele discuta despre "altele"; din cate am inteles, cea care a deschis acel blog e insarcinata! Deci, inca un copilas care va ajunge in infern ; ca banuiesc eu ca nu si-a schimbat "viziunea" acea "persoana".....

Ma scuzati pt lipsa de coerenta; sunt socata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

helloooo, subiecte de genul asta (cu nuiaua in numele lui Dumnezeu) stau la discutie pe DC?

eu nici nu le-am vazut, nu imi inchipuiam ca exista asa ceva, credeam ca la subforumul ala sunt numai discutii filosofice si rugaciuni, nicidecum tembelisme din astea.

pai intreb atunci: de ce se inchid subiecte la care doamnele isi dau cu posetele in cap? alea sunt superpasnice si inofensive.

ca sa nu mai zic de subiecte unde nici macar nu zboara posete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Va rog mult, nu mai puneti linkuri de astea, sau macar scrieti mare, cu rosu, ca sunt relatari violente si tulburatoare. Mi s-a facut rau, fizic .. Oare cum le rabda pamantul?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu evit sectiunea "Credinta" de pe DC. Pentru ca orice fanatic imi rascoleste sufletul si ma face sa scriu niste lucruri... de luat multiple avertismente. Uit ca sunt... o femeie educata si ca nu se cade sa injur.

Alea de acolo sunt nebune. Zau ca asa am vrut sa scriu, cu litere mari, "sunteti nebune!!!"

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Incercati sa postati aici, sa vedem, merge?

http://mamicile.wordpress.com/intreaba-psihologul/#comments

Edit: faceti print screen dupa articol si toate comentariile, ca poate le sterg desteptele astea ca si cum n-ar fi. Mai ales ca ati trimis mailuri. Daca dispare dovada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Selene, sterge linkul ca l-am sters si eu in prima postare. Asa nu se va mai speria nimeni de ororile alea si va fi ca si cum nici nu vor fi existat vreodata ... :-(

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Selene, sterge linkul ca l-am sters si eu in prima postare. Asa nu se va mai speria nimeni de ororile alea si va fi ca si cum nici nu vor fi existat vreodata ... :-(

Sib, linkul meu e la sectiunea "Intreaba psihologul".

Am scris asta:

D-na psiholog, daca vreti sa ajutati cu adevarat, spuneti-le celor care au contribuit la postarea si comentarea articolului despre pedeapsa corporala aplicata copiilor CA CEEA CE PROPUN ELE ACOLO, SUSTINANDU-SI TAMPENIILE CU CITATE DIN BIBLIE, ESTE O IDIOTENIE, O CRIMA!

Este oribil sa deformezi in asemenea hal perceptia asupra relatiei mama-copil, incat copiii tai sa ajunga sa se dezbrace singuri pentru a fi loviti cu cureaua la fundul gol!

Iar sa cauti justificari biblice pentru tampeniile tale, este de-a dreptul dracesc!

O mamica indignata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

probabil modereaza comentariile, de cateva zile se tot scrie pe bloguri despre ele, asa ca nu vor publica nimic.
Mai eficient ar fi sa se trimita sesizari la Protectia copilului, poate se sperie si macar isi inchid singure blogul

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Este oribil sa deformezi in asemenea hal perceptia asupra relatiei mama-copil, incat copiii tai sa ajunga sa se dezbrace singuri pentru a fi loviti cu cureaua la fundul gol!

Recunosc ca nu am avut puterea sa citesc prea multe. Dar asta e de-a dreptul monstruos.

Ar trebui sa ii reclamam la protectia copilului. Dar cum link-ul nu mai exista, nu avem cum dovedi.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Recunosc ca nu am avut puterea sa citesc prea multe. Dar asta e de-a dreptul monstruos.

Ar trebui sa ii reclamam la protectia copilului. Dar cum link-ul nu mai exista, nu avem cum dovedi.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

ba exista postarea, nu mai e linkul pe DC. Ele mai au minim 2 articole de acest tip, dar nu stiu unde as putea sa le pun

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput