Pedeapsa corporala

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Ce face nebuna aia este teroare psihica. Este de-a dreptul sadica.
Oamenii astia ar trebui tinuti sub supraveghere la psihiatrie, ei bantuie naibii pe bloguri!

Cati ani au copilasii aia?

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Lady, autoarea blogului are o teorie "originala", ca se pot bate copiii de la 18 luni (bine, banuiesc ca pentru motive intemeiate considera ca se pot face "concesii" si sub 18 luni!!) la 5 ani; dupa aceea cica se pot folosi alte metode eficiente: interzis desene animate etc.
Alte mame care au lasat comentarii isi bat si copiii mai mari, desigur, numai cand "o cer"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Nu e teaoria ei, s-a inspirat din Dobson care spune ca bataia cu nuiaua poate incepe la 15-18 luni, numai cand copilul greseste grav iar Pearls spun ca:

any spanking, to effectively reinforce instruction, must cause pain, but the most pain is on the surface of bare skin where the nerves are located. A surface sting will cause sufficient pain, with no injury or bruising. Select your instrument according to the child’s size. For the under one year old, a little, ten- to twelve-inch long, willowy branch (striped of any knots that might break the skin) about one-eighth inch diameter is sufficient. Sometimes alternatives have to be sought. A one-foot ruler, or its equivalent in a paddle, is a sufficient alternative. For the larger child, a belt or larger tree branch is effective.

scuze pentru engleza, as fi tradus dar m-am proptit in foot si inch

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

va rog, trimiteti-mi si mie pe pm blogul daca nu il repune aici Sybille pentru ca sa pot face sesizare. Cred ca e bine sa trimitem cat mai multe dintre noi sesizari la protectia copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

buna, aseara ti-am trimis un pm cu adresa blogului, acum vad ca nici nu mai e in outbox, s-a pierdut pe undeva ...

http://mamicile.wordpress.com/2009/01/12/reguli-fundamentale-de-folosire-a-pedepsei-corporale/

... am remarcat poza sugestiva pe care a ales-o pt articol, cat de cinica poate sa fie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Am trimis si eu sesizare la protectia copilului. Multumesc pentru p.m. L-am primit astazi. Aseara cred ca s-a pierdut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

eu am gasit 3 postari de acest tip:
http://mamicile.wordpress.com/2009/08/31/manipulare-emotionala/
http://mamicile.wordpress.com/2009/01/12/reguli-fundamentale-de-folosire-a-pedepsei-corporale/
http://mamicile.wordpress.com/2008/12/29/despre-educatia-copiilor-michael-si-debi-pearl/

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

o mica mostra de gandire a unei mamici, eu la inceput chiar credeam ca e scris la misto blogul, nu se poate asa ceva !!

tabita: "dr dobson scrie interesant insa e stiut si despre el ca a scris o groaza de carti despre educatia copiilor, “bune” fara a zice ani la rindul nimanui ca era crestin nou testamental… asta mi-a dat de gindit… sa scrii bine si sa nu spui ca de fapt ce zici e inspirat din scriptura.

eu am citit cartea de fata acum 11 ani prima oara si este singura pe care o recomand tuturor prietenelor mele pt ca e incercata!!! eu am pus in practica cu primii 2 copii cam tot ce este scris in ea (pt ca este inspirata din “Proverbe” cam 99%) si nu am regretat niciodata. cu asta mica a mea nu am mai facut-o din lipsa rabdarii, prezenta stresului si …se vede. insa nu ma dau batuta. astept sa vina primavara sa o pot tine mai dezbracata putin si sa simta nuielusa mai bine PS. ne-am intors si noi in seara asta in capitala. sper sa ne putem trezi miine dim la timp si sa ne vedem la bise."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

groaznic.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Ce face nebuna aia este teroare psihica. Este de-a dreptul sadica.
Oamenii astia ar trebui tinuti sub supraveghere la psihiatrie, ei bantuie naibii pe bloguri!

Cati ani au copilasii aia?

Lady, autoarea blogului are o teorie "originala", ca se pot bate copiii de la 18 luni (bine, banuiesc ca pentru motive intemeiate considera ca se pot face "concesii" si sub 18 luni!!) la 5 ani; dupa aceea cica se pot folosi alte metode eficiente: interzis desene animate etc.
Alte mame care au lasat comentarii isi bat si copiii mai mari, desigur, numai cand "o cer"!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Offff..
Intrebam, pentru ca am citit foarte putin si am pierdut aspectul asta cu varsta.
Asta e o perioada foarte foarte importanta in cresterea unui copil( de la un an jumate, doi, pana la 5-6).
Daca ne gandim la stadiile de dezvoltare din aceasta perioada, cele descrise de Freud(cat ar fi el de hulit), vedem ca femeia asta isi termina psihic copiii , au ´´sanse´´ mari de tot sa caute ´´iubirea´´ in viata prin auto-pedepsire,masochism, sadism.
Sa nu mai zic de frica, de teama aia care se instaleaza in sufletul lor, e ca si cum ai trai cu securea deasupra capului permanent, ca nu se stie cand ´´gresesti´´ si-ti primesti scatoalca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

asta e ... la sectiunea "perlute":

Dupa 10 minute de stat la colt, discutie mamy Robert.

Mamy: – Stii de ce te-am pus la colt?
Robert: – Da!
M: De ce?
R: Tita atut atii. (traducere – fiindca am facut prostii)
M: Ce prostii ai facut?
R: Nu tiu! (nu stiu)

Mergi la inceput