Ian-Feb2011-Hai Mayane! (185)
Raspunsuri - Pagina 5
florintunde spune:
Kitzy;o mare imbratisare si multa bafta..va tinem pumnii sa va intoarceti cat mai repede acasa -sanatosi!

Imi pare rau ca s-a confirmat diagnosticul..
Eu am pe burtica niste bubitze rosii de alaltaieri

Ce o fi?ma mananca p la buric..nu schimbat crema,nu schimbat nimic..
Yasmi;pup..sunt bine..
Tunde
38
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
bb_yasmi spune:
mayane, tunde
tunde...tu ai deja 38 incheiate??? felicitari pt vestile bune de la eco!!!
mayane, deci cam tot pe acolo sunt bebeii nostri la greutate!!
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 15 zile !!!!
loutzy spune:
Tunde bine ai revenit acasa. Ti s-a simtit lipsa pe aici.

Laura
de
dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)
florintunde spune:
FETELOR;v-am citit din urma...
Multumesc pentru gandurile frumoase.Si pentru incurajari! 

Yasmi;azi am intrat in 38 sapt!
Tunde
38
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
missmj spune:
Ce fac fetele?
Noi suntem bine, asteptam sa ajunga sormea la noi sa stea cu bebe sa iesim si noi sa cautam carut si interfon .
tunde ma bucur ca esti bine si buba e tot la caldurica...desi ziua de 4 nu s-a incheiat...![]()
kitzy multa bafta sa se faca bebe bine repede
angie stai linistita ca o sa va fie foarte bine singurei ! mama a stat in primele 3 zile cu noi si la fel ma intrebam ce o sa fac...si ne-a fost super bine.o sa te obisnuiesti si o sa te simti asa mandra ca poti avea singura grija de puiul tau !
lucia vad ca sunt destui bebei ca vomita dupa ce papa, probabil e mai haplea si d'aia ! 
lorich cred ca e cazul sa bagi si tu o suzeta
...nu te mai stresa ca vorba ta, ii transmiti starea ta bebelinei.
sa se faca bine Robert !
Ma duc sa incerc sa fac o ciorba...sper sa nu se trezeasca bubu ca sunt singura si vreau sa termin de facut mancarea !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florintunde FETELOR;v-am citit din urma... Multumesc pentru gandurile frumoase.Si pentru incurajari! ![]() ![]() ![]() Yasmi;azi am intrat in 38 sapt! Tunde 38 saptamani Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004 da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian |
adik ai 38 incheiate, nu?? si de azi incepi s 39...
Mayane spune:
Eu cred ca abia le incepe... are dpn-ul cu o saptamana inaintea noastra...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
37+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
bb_yasmi spune:
pai da mayane. si eu (noi) avem 37 incheiate si am intrat de azi in 38. nu?
Mayane spune:
Nu
Uite la mine la semnatura... unde scrie "Bebe"... am ticker... ala zice ca abia am implinit 37 de saptamani... Maine am 37 de saptamani si o zi...
Tunde, ia mai striga tu un catalog, ca sunt vre-o 8 gravidute din cele relativ active(albastre pe lista) care nu mai dau nici un semn de viata... Si niste mamici de care n-am mai auzit nimic... GGSK, Bebelusi, Adhnana, ciudatica, Relusha...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
37+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
Shines spune:
Buna ziulica si de la mine

eu ma foiesc pe aici cu treaba..am terminat cu bucataria, astept sa dau cu aspiratoru si gata.
Aseara m-am apucat de o tocanitza..s-a luat iar presiunea la gaze, asa ca pana la ora 12 eu tot fierbeam la pipote
noroc ca bebe meu a avut doua treziri de papa, la 3.30 si la 7..apoi la 10. asa ca am bagat toti somn pana tarziu.
Tunde..ce-am vb noi ???? sa stai locului ?
Am vorbit cu Simis, e tot in spital, micutul nu mai e la incubator si incepe sa ia in greutate incet-incet. s-ar putea sa ii tina pana pe 14 in spital. Hai bebel Florin, sa te faci mare si pleci acasa cu mami..acasa e cel mai bine

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)