Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 16
bamboletta spune:
Paula-acum sta Antonia la aerosoli...e deja familiarizata cu el
cand era mai micuta nu statea si ii faceam cand dormea
tineam masca f aproape de nas nu o atingeam ca se trezea...sa vezi o manca nasul prin somn si eu ii luam masca repede
...daca nu sta si plange ii poti tine doar tubuletul langa nas gurita sa inhaleze nu e neaparat sa tii masca lipita de fata 
e cu abur cald al vostru? noi avem Laica cu ultrasunete 
Roxana_theo-ce scump e Theo 

Crispo-lasa treaba din casa...nu vine inspectia
fa-ti si tu unghiile...ai zis ca te vopsesti
o baie in cada...o crema

Victo-stiu nu e de ras da nu ma pot abtine 
si Antonia avea o perioada cand repeta toate prostiile....acum suntem f atenti cum vb...dar ne mai scapa 

Btz_ovi-imi e mila de biata fetita...bine ca ai pus-o sa faca baie si i-ai dat pt raceala

Cristina_serban-e greu tare cu bb care nu vor sa pape 

Bumblebee-si tu cu prostiile ![]()

paula_m spune:
Bambo, nu e cald aburul, dar asa urla raul ca ma gandesc ca cine stie ce-l doare!!!!!!
Niste poze mai recente cu Raulica.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 Gabitza, ce ne-ai trimis mama acolo? cu bataia cu cureaua sau batul si apoi sa ne rugam ca am pacatuit? ![]() ![]() dar parca copiii pana la 7 ani nici nu se spovedesc , se considera fara de pacat..offf...mare-i gradina ta Doamne!!! |
pana la 7? mie mi-a spus preotul de aici ca pana la 10, de aia si pe Maria o impartaseste in fiecare duminica, cand mergem. pana implineste 10, adica la vara...
acuma ca vad ce ziceti voi, eu nici nu intru sa citesc. nu pot

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Victo spune:
aoleo..bytz..n-am putut citi pana la capat..cd am ajuns la aia de-si batea fetitele cu cureaua la fundu gol..dupa ce negocia cu fetele cate primesc..mi se face rau..
eu am avut un pic de inima si am citit si comentariile mamicilor..ma rog..prea frumos spus..si faza e ca zic ca stii ce merge? se linistesc un-doi..ioii..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
| citat din mesajul lui Victo stefan e intr-o perioada in care aduna toate cuvintele urate pe care le aude..iar acum totul e.."prostie" sau prostovan..daca e obiect sua persoana..iooii..nici nu stiu ce si cum sa ii mai zic.. va dati seama cum arata ta=su cd urla asta in parc..nu vreau, prostovanule...ioooii..ma duc in lumea larga..apropo..si pe asta o stie :):) Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
hai ca am ras cu pofta

...si am ras cu gandul ca in 3-4 anisori astea vor fi si problemele mele

Matei - luna a 7-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Roxana_Theo spune:
Racusor, am vazut stirea de dimi si vreau sa-i propun diseara sotului. Eram mare fan in adolescenta, aveam postere pe usa si stiam multe versuri pe de rost. Daca ne hotaram, te anunt. Si as mai vrea la U2. Mult de tot.
Multumim ptr vizionare poze. Cristina, Bumblebee, Racusor, Bamboletta.
Si Omronul nostru produce abur rece. Eu ii fac cand doarme ptr ca altfel isi ia mascuta de pe fata.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
ooana spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Am bagat fata la dus,i-am dat gel si burete,s-a sapunit cu mare drag,acum e curata ca becu. I-am dat haine de ale mele,ce-i drept ii sunt largi,insa am infofolit-o bine,i-am bagat 15 ml Nurofen,ceai cu multa lamaie,bagata sub pilota,desene in nas si gata. Paul e in patutul lui,se joaca,tipa de bucurie,eu imi fac treburile linistita,mai un ochi pe forum,unu la oale. Nu-i dracu atat de negru!!! Incerc sa o fac din neagra in alba. Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
deci problema e la adulti si nu la bietul copil

si eu as fi facut la fel in locul tau

Matei - luna a 7-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
| citat din mesajul lui ilinca79 Eu nu stiu pe ce sa pun mana, adica: DC, FB sau niste carti ce mi-au sosit azi prin posta-"What to expect the first year" si "what to expect the toddler years" Asa ca daca va intere ce zic americanii despre una-alta, intrebati-ma si ma documentez si va zic Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
ai reusit sa le comanzi! super!!!
off eu nu am reusit...sa ne spui cum sunt...de pe amazon nu?!?
Matei - luna a 7-a
Noi 2
rodyka spune:
| citat din mesajul lui Victo aoleo..bytz..n-am putut citi pana la capat..cd am ajuns la aia de-si batea fetitele cu cureaua la fundu gol..dupa ce negocia cu fetele cate primesc..mi se face rau.. eu am avut un pic de inima si am citit si comentariile mamicilor..ma rog..prea frumos spus..si faza e ca zic ca stii ce merge? se linistesc un-doi..ioii.. |
nu m-am putut abtine sa nu citesc. ma doare sufletul sa vad ca sunt asemenea "mame" care se mai si lauda, se felicita!! auzi, ca sa simta sa fie bataia cu cureaua pe pielea goala si uda. vai de capul meu!!! si asta doar pana la 4-5 ani, cine stie ce urmeaza mai tarziu!!! pe cuvantul meu ca, daca as sti cum si unde, as denunta pagina aia, administratorii si toti care se lauda acolo

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Victo spune:
rodi, si eu ma gandesc serios...sa o dau la vreun post tv..sau la politie..da nu stiu din ce oras sunt..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

PAUL CHRISTIAN 21.07.2010