Prietene la bine si la greu - 104

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neatza,

Azi pass bazin, ne-au sunt sa ne zica ca e apa cam rece, au o buba pe acolo.

Dozz - legat de iesitul afara, restrictie doar cand e cu febra in rest, afara cat mai mult nu stiu de mainile reci, nu am patit

Santiago mergaciosul

Lili - pantalonii aia fac toti banii, are si Renus cu tot cu geaca, este super practic, pe langa ca se baga in toate noroaiele Renus se opreste la fiecare gard cu burlan sa se uite cum curge apa, si staaaaaam acolo si ne uitam la apa Bafta cu vaccinul sa nu vaeti reactii

Tina - imi pare rau ca ai venit dezamagita

Hai Many zi doua vorbulite

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

Monis, felicitari pt mergacios, nu e ultimul fulgusor!
de cazul Raisa...mi se rupe sufletul, erau 2 copilasi cam in situatia ei la TI cand am fost cu Alex am sa trimit banuti cand intra indemnizatia

Lili, baftoc la intepat!

Tina, spor la cautari si bafta la interviuri! inteleg ca vrei sa incepi serviciul?

Raluci, asa e cand stai la casa, te uiti la burlane
tu cum esti? merge tratamentul?

Dozz, Alex nu a avut maini reci odata cu febra. Pup Ana si sper sa nu aiba nimic!

dau si ua la final!

pupici fara exceptiuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Neata feteleMonis- Ce haios e Santi cand merge...cum flutura el manutele pt echilibru Cat despre link...nu ai cum sa nu te intristezi cand citesti asa ceva, despre un copilut...dar uite ca Dumnezeu e alaturi de ea si o ajuta sa se recupereze. Ma rog pentru Raisa, sa fie sanatoasa Si eu vreau sa donez dar imi cam prind urechile cu formularul ala. Alta metoda nu o fi? In alta ordine de idei...cred ca ma indrept cu pasi repezi spre intarcat De cand am inceput serviciul oricum suge f putin dimi si apoi seara. Papa binisor ziua, e vesel si jucaus. Motivele ar fi diverse dar am impresia ca nu ne odihnim nici unul dintre noi. Nici Andrei care se trezeste extrem de des...maxim o ora este distanta intre treziri, eu a doua zi sunt super zombie pt ca nu reusesc sa dorm 2 ore legat...iar tati...nu mai zic Important oricum este bubu insa vad ca nici el nu se odihneste bine avand atatea treziri. Accepta ceiut sau apa insa pe urma cere si tzitzi. Eu deja am facut o rana la sanul cel mai solicitat(cel din care suge noaptea) Pb e ca ma doare tare cand suge si nici nu trece cu Garmastan. Mai are si obiceiul sa muste ca deh...ii ies vreo 4 masele odata...Nu stiu daca este decizia corecta insa simt ca a venit momentul ... Ma doare sufletul pe de-o parte...ma intelegeti voi ca stiti cum e relatia mama-copil-alaptare...e ceva unic si cel mai dulce sentiment ever Insa simt ca nu mai rezist. Sa nu dormi o noapte cap -coada timp de 1 an si almost 4 luni...cam greutz...dar am rezistat pt el..as mai face-o si in contiunuare dar nu ma mai lasa organismul Dilema mea este : ce medota de intarcare sa adopt? Treptata? Brusca? Cum? Offff...e greu tare...ma macina atatea sentimente contractictorii Daca aveti vreun sfat, vreo idee...cu mare drag le astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Dozz eu stiu ca formularul pt 2% se depune la Finante. Ma intreb daca se poate trimite si online.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Neata!

Monis- felicitari pentru Iulian mergaretul. Si amalia merge asa cu mainile in sus in fata

Lili-sa treaca repede vaccinul si fara reactii, foarte faini pantalonii de ploaie, cred ca urmeaza o perioada de spalari intense, noroc ca exista masina de spalat

Dozzz- Amalia a avut o singura data febra asa mare si a avut mainile reci

Andre- bine ai revenitcu capucinele

Cory- cred ca oricand renunti la alaptat ai un sentiment de regret, dar trebuie sa te gandesti si la tine mai ales ca muncesti. Eu nu am mai avut lapte si am lalait-o pana la 1 an apoi nu i-am mai dat.

Mai fetelor eu nu stiu ce sa mai fac cu somnul amaliei . Ori se trezeste noaptea racnind si se linisteste brusc daca o pun la noi in pat , ori vine la noi in pat singura si ii sare somnul ca azi noapte si se foieste 1 ora si ceva.oare trece perioada asta sau am invatat-o prost?

Meniul de azi
Dimineata si seara Lapte
9- paine cu unt, branzica de vaca
cateva felii de mar

12-12.30- supica de cartofi cu ou cu smantana

16- mar, clementina kiwi -1 piscot

18-paste cu iaurt, Bv,si miez de nuca

Spanac de care luati pentru copilasi congelat sau praspat?

La noi si ieri si azi se pare e ceata si rece, asa mi-i de ciuda , mai ales ca au anuntat vreme bunasi pe ceata nici nu pot iesi afara

pupici

Natalia, fericita de Amalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
si sa ma laud si eu www.youtube.com/watch?v=MygylGkVJDU" target="_blank">asa . Cred ca e ultimul fulgusor care s-a apucat de sportul asta .

Rectificare! Este poate cel mai recent fulgusor care s-a apucat de sportul asta. Ultimul fulgusor care se va apuca va fi Pinky. Ea merge in lateral, tinandu-se de canapea. In schimb ea a ajuns sa practice busilatul in fuga. Are o viteza mama-mama, cand vrea sa ia sticla de lotiune de la Bubchen sa o crantane, desi stie ca nu o las. De aici si viteza. Noi mai avem nevoie de vreo 2-3 luni, pana sa punem un filmulet din asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

am uitat sa va spun: un dovlecel are nevoie de ajutorul nostru

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Na_bo am o punga de spanac inghetat la congelator. iau cat am nevoie si folosesc din ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neatza! citit pe fuga ca stau cu pestele pe masa..
Intrebare: se poate da peste stavrid la copii? ca am creo 6 proaspeti pescuiti si adusi de cineva, si ma tot gandesc daca sa ii portionez/congelez si sa ii pregatesc Amaliei din cand in cand...Ca la noi sunt foarte rare ocaziile sa prind peste proaspat..De pastrav si alte alea permise nu se pune, ca doar la Cta gasim

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 9+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Cory, despe intarcat eu am fost tare multumita cu intarcatul treptat..a fost ceva firesc, fara sa ii refuz nimic, totul a venit natural. Amalia a fost si copilasul care nu venea sa ma traga de haine sa ii dau tatzi si de asta mi-a fost tare usor. Eu si la al doilea tot intarcare treptata voi face.
Mi-o imaginez pe Liloasa mica facuta ca un purcelus in noroaie, interesanti pantalonasi de tavaleala in noroaie, astept si pozici dupa achizitia lor.
As mai sta..da sunt tare prinsa intre comenzi..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 9+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput