Prietene la bine si la greu - 104
Raspunsuri - Pagina 15
lili_a spune:
Hei
Nu stiu ce sa zic, mi-a mincat pisica limba, stiti voi
Santi esti foarte tare cum mergi cu miinile pe sus
Pun si eu meniul de azi:
mic dejun: citeva bucatele de piine unse cu avocado amestecat cu perlute de brinza = cih
prinz: spanac cu putin unt si 2 catei de usturoi
seara: 2 biscuiti de ovaz facuti de mine si cam betonati
+ 1 mandarina si juma de portocala, lapte n-a vrut decit de la ma-sa azi
In rest am stat mult pe afara, am fost si in IOR, s-a facut ca porcul in noroiul din curte de dimineata si a cazut pe burta intr-o baltoaca in parc asa ca am dus-o acasa uda pina la chiloti. Sa vedem daca se lasa cu raceala, oricum am comandat www.hiphip.ro/products/pantaloni-de-ploaie-si-noroi-pentru-copii" target="_blank">astia ca nu se mai poate. Miine face si ea ROR-ul in sfirsit deci e zi de stat pe acasa, sa vedem cum ne descurcam ca ma termina cu smiorcaitul in ultima vreme
Va cu drag
monis5 spune:
multumim fetelor
Tina spor la cautat job. Imi pare rau de experienta cu MLM-ul... cine ar crede ca in RO inca se recruteaza la greu pentru asa ceva?!....
Lidia big hug!
Bobomom si aici sunt medici care ajung sa recomande tratament cu cortizon pentru dermatita atopica, insa este ultimul tratament. Inainte de asta se incearca orice alta varianta. Banuiesc ca ai citit despre cortizon, derivatele lui, efectele si mai ales efectele secundare ale tratamentului cu asa ceva....
Liloaso bafta la vaccinat. SI sper sa ne mai vedem si noi candva?!?!? Ces tii de Many cum este? Dar Vladut?
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
grigore_tina spune:
Eu fug la nani.
Lili pentru liloasa mica.Sa nu aiba efecte adverse vaccinul.
Monis se pare ca se practica la greu.Pe net scrie frumos in anunt manager-te duci acolo si iti spune esti manager peste consultanti.Nu-i nimic invatam si din asta.
Eu nu am fost decat la interviul cu job-ul pe care il am asa ca experienta nu prea am.E timpul sa imi fac.
usor.
sarcina usoara Smara ,Licurici!
monis5 spune:
am uitat sa va spun: un dovlecel are nevoie de ajutorul nostru
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
Lidia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 am uitat sa va spun: un dovlecel are nevoie de ajutorul nostru |
Dozz spune:
Lili, bafta maine la ROR. Sper sa nu se lase cu reactii pt Lila mica si neastamparata - imi plac pantalonii de fas, de cand astept sa ajungem si noi in faza saritului prin balti
Monis, dar tu stii ce e de facut dupa ce completam formularul de 2%? Merci de linkul cu Raisa, bietul copilut...
Raluci, multumesc de sfaturile de la pedi a ta. Ce te-a sfatuit cand era Renus bolnav, despre iesitul afara? E ok sau nu?
Sunt in mare dilema, in continuare. Tocmai s-a incheiat a 4-a zi de febra (cam 39 e media, dar are si pana in 39.5), bubite nu, nas curgator nu, insa are gatul iritat si rosu. Totusi, pana acum, la rosurile-n gat anterioare (daca admiteti acest plural ) nu a facut febra, deci nu sunt 100% convinsa ca asta e cauza. Acum a inceput sa ma bata gandul de infectie urinara. Dr a consultat-o si a zis ca e o viroza. Eu parca nu cred ca poate fi asta.
Meniu bun azi, la pranz: mancare de mei. Mei fiert cam 25 min, dovlecei fierti, 2 mere aburite, carnita de pui (dar cartea zice ca e mai buna cea de curcan in combinatia asta), toate blenduite, busuioc, yammi.
Monis, tu cand dai fructe la masa de seara, le dai crude sau coapte?
Andre
Tina, bafta cu jobul!
Intrebarea 2: si copiii vostri patesc sa aiba mainile inghetate sloi cand au febra? Am citit pe net ca ar fi o etapa a febrei, dar cum e prima oara cand constat asta, va intreb si pe voi.
Dozz spune:
Bravo lui Santi plimbaret!
despre many sunt si eu curioasa ce mai face, poate ne mai zice Lili cate ceva, cred ca ea e ocupata acum, cu tratamentul.
si, da, si eu vreau sa cunosc liloasele...
miany75 spune:
buna seara...vad ca e liniste pe frontul fulgusoresc...
Monis felicitari ptr.Santi cel mergaret!!! e tare dulce cum merge el asa batos cu mainile in aer!!
Lili bafta la vaccin ; sa fie fara reactii adverse!!! si mie mi-e groaza de perioada ce vine (ploi,noroi,baltoace) ,ca la modul in care alearga al meu parca vad ca ne facem varza every time...
Dozz eu nu-mi aduc aminte ca david sa fi avut mainile reci cand a facut febra (doar o singura data mi-a facut peste 39,in rest a fost mai mica)..
si acu daca tot s-a amintit de meniuri..
dimineata ( ora 10): 3/4 de ou fiert+ cateva feliute cascaval+ jumatate de iaurt si cateva firimituri paine; putin suc de mar+portocala
amiaza ( ora 13): supa de galuste
dupa-masa (ora 16.30) legume +pastrav la cuptor (broccoli,dovlecel,ceapa,putin ardei,morcov,usturoi)
a mai papat pana la somn ( ora 20.30) doua mandarine si un sfert de banana...
va ..noapte linistita!!!!
Lumi_Richard spune:
Monis,felicitari pt Santi mergaretul,am vazut ca deja are viteza!
Si iti multumim ca ne-ai spus despre Raisa, sper din tot sufletul sa stranga cat mai repede banutii pt operatie!
Lili,cred ca e una din legile lui Murphy: un copil nu va cadea pe uscat,ci intotdeauna in singura balta existenta!
Si noi trebuie sa bagam la spalat hainutele dupa ce vine de afara....noroc ca avem geci destule
Succes la vaccin,sa nu doara tare...pup Lilutza mica!
Dozz,sper sa treaca febra si sa nu aiba nici viroza,nici infectie urinara si nici altceva
Observ ca merele sunt un ingredient nelipsit,ii plac Anei sau asa ai gasit reteta?
Annabelle a mancat dimineata banana cu suc de mandarina si cereale,iar la pranz: carne de vita,brocolli,dovleac copt si ou(ochi romanesc) - nu stiu daca am facut rau ca am amestecat oul cu carnea,dar am facut-o. Si a luat cateva gurite de ciorba de vita.
De cateva zile,la masa de la 17:30-18 ii dau iaurt(nu am mai incercat altceva).
mihamora spune:
Buna seara!
Felicitari lui Santiago mergaretul!
Monis- o groaza de romani incearca MLM aici, sunt foarte multe anunturi...nu stiu daca au succes...
Tina - succes cu job-ul!
Dozz - si Mateo are de multe ori mainile si picioarele reci cand are febra,doar capul arde . Acum e cu febra de 3 zile cu viroza... 38.5- 39.5...
BoboMom- super v-ati distrat de dimineata
Mateo merge si el de pe 20 ianuarie,cativa pasi dintr-un loc in altul.... dar azi a mers cel mai mult
Lili - bafta maine la vaccin!
Andre - multumim de capucine!
\mai aveam de zis...dar la varsta mea....
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007