Cum ti se schimba viatza cand devii parinte!
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Anutza_26 spune:
Eu am perceput foarte acut schimbarile..
Inainte munceam toata ziua, eram foarte implicata si foarte devotata serviciului meu, munceam cu mare drag pentru ca imi placea la nebunie domeniul in care lucram. Dupa munca aproape zilnic ieseam undeva cu sotul meu, plecam foarte des in concedii, aveam multe multe iesiri si distractii.. Aveam mult timp pentru noi.
Ne-am dorit mult un copil.. Si a venit dupa o perioada destul de lunga de asteptari. Pentru Teea am lasat in urma job-ul meu favorit, iesirile, concediile si distractiile.. ne-am concentrat asupra ei, am petrecut foarte mult timp cu ea.
Nu am avut niciodata un ajutor, nici o bona, nici bunici, am stat doar noi cu ea..
La un an si 3 luni de la nasterea Teei, ne-a dus sotul o saptamana la Mediterana la plaja.. si de atata relaxare .. am ramas din nou insarcinata si asa a venit Timeea..
Acum viata mea e cu totul alta fata de cea de acum 4 ani.. Fetele sunt universul meu, traiesc pentru ele, mi-am dedicat lor tot timpul meu si toata energia... Dezordine e si la noi.. Masina de spalat merge non-stop.. Jucarii sunt pe peste tot.. Ma chinui sa o ordonez putin pe Teea si reusesc dar numai partial pentru ca e foarte mica..
Am renuntat la job-ul vechi si am deschis un business nou ca sa pot sta mai mult cu ele..
Sunt obosita, nu imi ajunge timpul niciodata.. dar.. sunt cea mai fericita mamica din univers!
Mamicilor incepatoare, care se tem de viitor le-as transmite doar atat: Va fi greu, dar zambetele micutului va vor da puterea de a trece peste orice!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Selene_Bunny/Selene_Bunny.jpg)
Selene_Bunny spune:
Burtocika, noi avem perioade si perioade. In week-end am fost la Cluj, la inmormantarea bunicii mele. Drum de 15 ore dus, 15 ore intors, vineri am fost toata ziua pe drum, duminica, la fel. Daria a rezistat admirabil pe drum, nu insa si sambata, cand, dupa inmormantare, a fost asa de matzaita, de nimic nu-i convenea si numai cu mine vroia. Eu, nedormita (am dormit cate 4 ore pe noapte), la un moment dat am clacat si m-am zborsit la ea, "taci odata din gura si lasa-ma in pace!!!
Regret ca am ajuns la asa ceva, dar deja eram cumva la limita, trebuia sa trec strada, sa iau bilete de troleibuz, am luat-o inainte, ea a inceput sa alerge dupa mine, matzaind "mama, mama", trebuia sa mergem sa cumparam chestii pentru facut pachet pentru drumul de duminica, pe ea nu aveam cu cine sa o lasam, ca nu statea, tati venea cu mine la cumparaturi, sa ma ajute, ea nu mai avea rabdare, pe urma am realizat ca ii era si somn, vroia totodata si in parc, cam nebunie.
Si, nu stiu de ce, de cand ne-am intors, nu a fost zi in care sa nu am motiv sa o cert. Le face si le face si le face. Si nu ma deranjeaza atat ca le face, cat ca eu am zilnic dureri oribile de cap, zilnic ma simt epuizata (ieri am adormit pur si simplu la 6 p.m. in camera Dariei, cu ea vorbind in jurul meu, efectiv nu am mai auzit-o si am adormit), imi e greu si sa urc scarile de la parter pana la etajul 2... Sunt cumva si in tensiune, ieri am experimentat un atac de panica nasol de tot, m-am trezit brusc, Daria adormise langa mine, dar pe margine, m-am ridicat, am asezat-o normal, si asta a fost, mi s-a accelerat ritmul cardiac, mi s-a strans stomacul si asa am stat, cu o stare de neliniste interioara fara motiv pana la 12 noaptea.
Tot ieri, am iesit cu Daria la plimbare, mi-am cumparat ceva de la o patiserie, ca mi se facuse foame, am mancat si... mi s-a facut instantaneu rau. Am simtit ca trebuie sa stau jos, ca-mi vine sa vomit. Am stat pe o bancuta, in apropierea unei farmacii, dupa care m-am dus la farmacie si mi-am luat doua pastile de Colebil si doua de Metoclopramid. Pana am stat eu la rand, ea a tras un scaun in mijlocul farmaciei, dupa care s-a dus la un dulap dintr-ala cum sunt in farmacii si atata a mesterit la manere, pana l-a deschis. Noroc ca era plin de cosmetice si nu de medicamente. De asta spun, nu e usor sa tii pasul cu ei, mai ales cand esti o mamica stresata si obosita.
Sa mai spun ca inca nu doarme, ci scormoneste pe aici si vrea sa butoneze si ea? Ca acum doua zile mi-am lasat o traducere deschisa pe calculator si m-am dus la baie, ca tot omul, sa fac un pishu? Ca pana am fost eu la baie, mi-a inchis calculatorul, desi expres o rugasem sa nu apese pe nimic, macar de data asta?
Nu, nu e usor. O iubesc, e o scumpa si o dulce, dar fizic, psihic, am greutati in a tine pasul cu ea.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lisssa_ana/lisssa_ana.jpg)
lisssa_ana spune:
glimmer, foarte frumos ai sccris tu acolo.
Nimeni nu zice ca e usor, nu e...dar invatam. Toate ne straduim sa fim mame bune.
si eu cred ca nu m-am bucurat de Ana cat ar fi trebuit. Poate acum la bb2 o sa am vreme mai multa.
Sanatate multa tuturor
Mama de Ana si 26+
Fashion
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana Poate acum la bb2 o sa am vreme mai multa. |
Si io sper la fel.
![](icon_smile.gif)
*Blackmoon Lady
![](smiley_pregnant.gif)
![](zana.gif)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sileriki/sileriki.jpg)
sileriki spune:
toate greutatile si noptile nedormite cu un copil mic mie mi au trecut cu un zambet din partea puiului meu , nu este zi sa nu ii multumesc lui Dumnezeu ca mi a dat acest minunat rol de a fi MAMA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/emanouela/emanouela.jpg)
emanouela spune:
acum ceva luni scriam ceva, lucrurile s-au schimbat....respectiv, tatal copilului a hotarat ca ii e mai bine fara noi, deci nu doar fara mine....acum invat sa fiu si mama si tata. ma asteapta un drum lung si fantastic de greu dar sper ca ma voi descurca...eu stiu ca pot
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail