Pufi de ian-feb 2010 (214)-LMA Simon! LMA Marcu !
Raspunsuri - Pagina 2
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Nu cred ca-i bun. 16 garde e prea putin. Va imbolnaviti. Ia un termoetru de camera. Bine ca n-a mai facut febra. Poate ca au iesit dintii sau au spart ce era mai greu. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Ajut-o pe Eva http://www.mariaeva.ro/ |
ala de aer zice 17... si alexutza zicea ca la ea e 17... nu mi-am pus problema ... si speram ca se incalzeste... cat de tuta pot sa fiu??? am un resou electric dar nu l-am pus in priza pentru ca am zis ca nu e safe pentru copil...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
danyelana spune:
Off! Si macar un control de rutina sa se fi facut daca l-au vazut mov la nastere. Macar sa-ti sugereze si faci control pe banii tai daca nu se poate altfel. Credeam ca pe acolo sunt mai precauti. E inca mic, se poate opera si acum daca-i cazul, nu? Sa speram ca nu. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Ajut-o pe Eva http://www.mariaeva.ro/ |
L-au controlat la nastere, a fost 3 zile la neonato si i-au facut si antibiotic pt suspiciune de infectie materno-fetala dar la inima nimic. Si nici nu mi-au zis sa-i fac eu un control mai tarziu.
Banii nu sunt problema ca asig plateste tot pt copii.
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Dany Ma rog si sper sa fie un diagnostic gresit, nu se poate sa fie altfel. Multa putere mami, asteptam vestile bune maine. Sper sa rezolvi cat mai repede si pb cu steriletul. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Merci mult.
Imi face bine sa stiu ca va ganditi la noi si va rugati pt Arthur.
Si noi speram sa avem vesti mai bune.
danyelana spune:
Prea multe trebuie sa duci. Daca te putem ajuta cumva, sa ne spui. Trebuie sa te operezi ca sa-l scoti? Sa nu-ti afecteze vreun organ. Probabil ca este urgent. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Ajut-o pe Eva http://www.mariaeva.ro/ |
Merci. Sunteti dragute toate
Mi-a zis ca sunt pers care traiesc asa cu steriletul dar daca ma va deranja va trebui operat.
cris.dogarel spune:
DANY, va fi bine! Daca el a fost asa puternic si nu s-a lasat in aia 80% din statistica inseamna ca are alte planuri cu viatza asta. Iubiti-l ca pana acum, purtativa la fel cu el, aveti incredere ca va fi bine.
Steriletul poate sa cada in wc cand faci kk, daca te scremi f tare. Mie asa mi-a zis dr cand aveamm...deci sa nu il fi vazut se poate. O eco o sa te lamureasca, dar nu e asa...usor sa o ia in sus. Doar ca e stresant. Si eu am dureri de burta, ca la ciclu, de la carat mandra, ca sterilet nu am....Hai, capul sus!! Printul zapezii are nevoie de tine tare pe pozitii. Macar 60 de ani, dupa aia se descurca si singur
danyelana spune:
citat din mesajul lui lorex
oofff... nu-mi vine sa cred...adica ar trebui toti sa mergem din proprie initiativa la controale peste controale??? ma rog sa nu fie nimic iar daca va fi sa fie tratabil!!! si tie iti doresc sa iti rezolvi usor problema cu steriletul te asteptam cu vesti bune! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Merci mult
Asa mi-am zis si eu, ce se intampla daca nu am fi mers la control? Nici nu vreau sa-mi imaginez
Si noi speram sa fie bine si ma consolez cu ideea ca suntem aici si sunt medici competenti.
Ruxita spune:
citat din mesajul lui tomaca Ruxi, motanul nostru este tot europeana cu par scurt. Da'frumos tare. Are ceva sange albastru prin el. Negru cu medalion alb si ochi verzi. Gasim noi cu pisoii o salvare. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Ajut-o pe Eva http://www.mariaeva.ro/ |
prima oferta serioasa, ha? cand ne hotaram ca suntem pregatiti sa devenim bunici de pisoi te anuntam.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
danyelana spune:
citat din mesajul lui Ruxita
Da, Dany, sa ne tii la curent. Suntem alaturi de voi! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Merci
Cum venim acasa intru sa va anunt.
danyelana spune:
citat din mesajul lui nyny DANYELANA Doamne ajuta sa fie doar o greseala ... mi s-a pus un mare nod in gat cand am citit. Ne rugam pentru voi...TREBUIE SA FIE BINE... Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
Merci