Pufi de ian-feb 2010 (214)-LMA Simon! LMA Marcu !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

16 grade in casa? dupa termometru de baie...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Nu cred ca-i bun. 16 garde e prea putin. Va imbolnaviti. Ia un termoetru de camera.
Bine ca n-a mai facut febra. Poate ca au iesit dintii sau au spart ce era mai greu.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

ala de aer zice 17... si alexutza zicea ca la ea e 17... nu mi-am pus problema ... si speram ca se incalzeste... cat de tuta pot sa fiu??? am un resou electric dar nu l-am pus in priza pentru ca am zis ca nu e safe pentru copil...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Este asimptomatic dar mai tarziu poate face ruptura de amevrism sau tromboza sau poate muri brusc.
Pana acum nu a vazut nimeni nimic si probabil ca am fi continuat asa daca nu ma speria sotul cu un copil al unor cunostinte car a avut probl si de aia l-am progr si pe el la control.
Asta ar putea explica de ce era mov la nastere si avea numai 52% de oxigenare.

Off! Si macar un control de rutina sa se fi facut daca l-au vazut mov la nastere. Macar sa-ti sugereze si faci control pe banii tai daca nu se poate altfel. Credeam ca pe acolo sunt mai precauti.
E inca mic, se poate opera si acum daca-i cazul, nu? Sa speram ca nu.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

L-au controlat la nastere, a fost 3 zile la neonato si i-au facut si antibiotic pt suspiciune de infectie materno-fetala dar la inima nimic. Si nici nu mi-au zis sa-i fac eu un control mai tarziu.
Banii nu sunt problema ca asig plateste tot pt copii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Dany
Ma rog si sper sa fie un diagnostic gresit, nu se poate sa fie altfel.
Multa putere mami, asteptam vestile bune maine.

Sper sa rezolvi cat mai repede si pb cu steriletul.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Merci mult.
Imi face bine sa stiu ca va ganditi la noi si va rugati pt Arthur.
Si noi speram sa avem vesti mai bune.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Da in abdomen, mi-a zis ca se poate localiza langa ficat Am avut dureri de burta dar nu am dat importanta am zis ca e de la oboseala, de la carat copilul.

Prea multe trebuie sa duci. Daca te putem ajuta cumva, sa ne spui.
Trebuie sa te operezi ca sa-l scoti? Sa nu-ti afecteze vreun organ. Probabil ca este urgent.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Merci. Sunteti dragute toate
Mi-a zis ca sunt pers care traiesc asa cu steriletul dar daca ma va deranja va trebui operat.

Mergi la inceput

Am adus mes din cap trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

DANY, va fi bine! Daca el a fost asa puternic si nu s-a lasat in aia 80% din statistica inseamna ca are alte planuri cu viatza asta. Iubiti-l ca pana acum, purtativa la fel cu el, aveti incredere ca va fi bine.
Steriletul poate sa cada in wc cand faci kk, daca te scremi f tare. Mie asa mi-a zis dr cand aveamm...deci sa nu il fi vazut se poate. O eco o sa te lamureasca, dar nu e asa...usor sa o ia in sus. Doar ca e stresant. Si eu am dureri de burta, ca la ciclu, de la carat mandra, ca sterilet nu am....Hai, capul sus!! Printul zapezii are nevoie de tine tare pe pozitii. Macar 60 de ani, dupa aia se descurca si singur

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:

Buna dimineatza,

Nu am mai intrat de mult si imi cer scuze ca am ratat o gramada de sarbatoriti. La multi ani tuturor, sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii.

Va multumesc mult celor care ne-au adresat condoleante (nu nominalizez ca sa nu uit pe cineva ) si cuvinte de incurajare. Merci

Martea trecuta dupa mormantare am avut programare la vaccin cu Arthur si a plans destul de tare la al doilea (am facut ROR si rapel la cel de 6 luni). L-au si masurat si cantarit si are 11,100 kg si 79.5 cm. Pana acum nu mi-a facut reactii la vaccin si sper sa nici nu faca.

In wk am avut niste musafiri care nu au putut ajunge la ziua lui Arthur si l-am invitat si pe socru sa-l mai scoatem din casa iar luni am avut programare la dr si eu si Arthu.
De aici incepe partea mai putin agreabila si unul din motivele pt care nu am mai avut dispozitie sa intru. Si nici nu vroiam sa spun la nimeni probl noastre poate asa vor disparea.

Luni am fost cu puiul la cardiolog la un control de rutina si am plecat de acolo cu o durere in suflet si . Arthur are o malformatie la inima La valva dreapta are 2 camarute in loc de trei. Dr nu a vrut sa ne spuna mare lucru pe motiv ca nu se vede bine cu aparatul pe care il are si ne-a programat la alta cilinca pt maine la o analiza mai amanuntita. Nu va povestesc ca am stat cu sotul pe net ore in sir, zile si nopti tot cautand informatii. Am citit intr-un studiu ca 80% din copii cu malformatia asta mor in utero sau la nastere. Nu-mi venea sa cred. Acum tot ce putem face e sa asteptam pana maine sa vedem ce ne spune si apoi fcem o progr la un control la Bxl la Clinique St Luc. Ma rog sa nu fie asa de grav si sa mi se faca puiul bine

oofff...

nu-mi vine sa cred...adica ar trebui toti sa mergem din proprie initiativa la controale peste controale???

ma rog sa nu fie nimic iar daca va fi sa fie tratabil!!!

si tie iti doresc sa iti rezolvi usor problema cu steriletul

te asteptam cu vesti bune!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Merci mult
Asa mi-am zis si eu, ce se intampla daca nu am fi mers la control? Nici nu vreau sa-mi imaginez
Si noi speram sa fie bine si ma consolez cu ideea ca suntem aici si sunt medici competenti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Ruxi, motanul nostru este tot europeana cu par scurt. Da'frumos tare. Are ceva sange albastru prin el. Negru cu medalion alb si ochi verzi. Gasim noi cu pisoii o salvare.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

prima oferta serioasa, ha? cand ne hotaram ca suntem pregatiti sa devenim bunici de pisoi te anuntam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Multumim de capitol. Sa fie unul cu vesti bune de la Dany

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Da, Dany, sa ne tii la curent. Suntem alaturi de voi!

Merci
Cum venim acasa intru sa va anunt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

DANYELANA Doamne ajuta sa fie doar o greseala ... mi s-a pus un mare nod in gat cand am citit.
Ne rugam pentru voi...TREBUIE SA FIE BINE...

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Merci

Mergi la inceput