BIOGENESIS FERTILITY CENTER (25)
Raspunsuri - Pagina 4
catalina2307 spune:
Am intrat numai sa va spun ca mor de dragu' vostru.
Io greturi dupa 12s pana am nascut. Am vomat non stop.Cum mi se facea foame -adica tot timpul - trageam un vomat.
Si ce mandra eram de mine :)).
ingeras26a spune:
pai as vrea si eu sa am greturi, zau! muuulte! si acasa si la serv si in masina si pe strada. Peste tot!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
ingeras26a spune:
M-a sunat Maria, valoare beta 202.71.
Yupiiiiii!
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras26a M-a sunat Maria, valoare beta 202.71. Yupiiiiii! Ingeras, mami de Maya Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu... 5 sarcini pierdute 5-8 sapt 1 extrauterina 1 FIV nereusit (6 blasto AA) |
Cred k ai gemeni ....felicitari !!!
12 + ........ cu
Bebe
ingeras26a spune:
As vrea, dar nu cred. Valoarea e ff mica pt gemeni :)
Tu ce valori ai avut?
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
filipac1979 spune:
bravooo ingeras, inca o data!
apropo de valorea hcg am gasit la alt subiect linkul asta
http://www.advancedfertility.com/earlypre.htm care mi se pare f bun.numai ca se calculeaza de la data pregnilului, nu a punctiei.
era o tipa care zicea ca ea a avut 359 prima valoarea la hcg si era un singur bebe.
si barbata-miu inca spera ca is 2, dar eu i-am zis de cand am facut embriotransferul ca unul se va prinde.
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui filipac1979 bravooo ingeras, inca o data! apropo de valorea hcg am gasit la alt subiect linkul asta http://www.advancedfertility.com/earlypre.htm care mi se pare f bun.numai ca se calculeaza de la data pregnilului, nu a punctiei. era o tipa care zicea ca ea a avut 359 prima valoarea la hcg si era un singur bebe. si barbata-miu inca spera ca is 2, dar eu i-am zis de cand am facut embriotransferul ca unul se va prinde. |
Pai sunt peste medie si la 1 si la 2 la 17 de la HCG. Dar, uitandu-ma ce valori au avut fetele cu gemeni, banuiesc ca este doar unul :) ele au avut valori peste 500-1000 :)
Hai Tokyo, ca sigur te-a sunat!
Hai si tu, Filipac, ca mai ai un pic de tot! :)
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
Arianna_M spune:
citat din mesajul lui ingeras26a As vrea, dar nu cred. Valoarea e ff mica pt gemeni :) Tu ce valori ai avut? Ingeras, mami de Maya Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu... 5 sarcini pierdute 5-8 sapt 1 extrauterina 1 FIV nereusit (6 blasto AA) |
Pai ....
ziua 9 -am avut 24,6
ziua 11 - 80.
ziua 13 - 172
ziua 15 - 320 ...parca , nu mai stiu exact.
12 + ........ cu
Bebe