Strumfi si prichindei iulie-august2011(16)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Confirm si eu faza cu somnul. Cand eram la prima sarcina, de prin luna a 6-a, cum ma asezam in pat cum incepea showul. Nu-i convenea nici o pozitie si ma inghiontea intr-una. Cand s-a nascut la fel: toata ziua eram pe-afara, manca si dormea...noaptea jale, daca dormea juma de ora la 2-3 ore era veselie pe noi.
De sforait si eu am sforait mai ales in ultimele luni...dar a trecut.

Lissa multumesc pt listutza`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dani cat a fost bebelus era painea lui D-zeu ... 2 treziri pe noapte, fff rar mai lungi decat alaptatul (adica sa planga sau dintr-astea).
de la un an si jumatate (dupa ce i-am facut camera lui si pat de copil nu de bb) a inceput distractia.
j-de-mii de treziri pe noapte, el vroia sa doarma cu mine in pat, o perioada l-am lasat si a dormit bine. apoi am vrut bb si l-am mutat inapoi la el in camera ... din nou j-de-mii de treziri.
acum doarme la el, toata noaptea.
sambata la pranz, m-a mancat pe mine-n ... sa il iau la pranz cu mine in pat. sambata noapte s-a trezit din 30 in 30 de minute ... ca el nu poate sa doarma decat cu mine
duminica eram zombi ... nu mai puteam.
deci, cat a fost bb a fost minunat ... acum am zile cand l-as face cadou, cu funda . dar doar din cand in cand

nu suport berea. o urasc. cat am fost gravi cu dani am baut cate o gura (adica fix cat sa ii simt gustul si sa imi aduc aminte ca o urasc), de fiecare data cand auzeam o cutie desfacandu-se ... zgomotul ma innebunea ...

pup fetele, ma pregatesc sa fug acasa

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

hahah Laura asa si eu cu berea,nu suport gustul deloc,dar cum il vedeam pe Cristi ca desface una eram prezenta langa el pt prima gura si ata

Mama de Ana si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

mie coca-cola imi trebuie parca sunt nebuna

inaite sa raman insarcinata nici nu imi placea cum miroase ce sa beau doamne fereste...acum numai coca-cola as bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

capitol nou nout

Mama de Ana si 18+

Mergi la inceput