Strumfi si prichindei iulie-august2011(16)
Raspunsuri - Pagina 2
gogoshika10 spune:
Sorry pt. semnatura ciudata de mai devreme... Mi-e mai greu cu noutatile astea tehnologice...
Indra - La multi ani cu sanatate si tot ce-ti doresti sa-ti priasca si sa te implineasca!
Cristina G.
13+
http://www.pregnology.com/pregnancy/08/05/2011
http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png
Ireth spune:
Fetelor, hai sa va descretesc fruntile
Stiti cum se spune, ca sunt unii parteneri care simt empatie pentru femeia care e insarcinata/are dureri, etc, si la randul lor simt o parte din durere, sau se comporta ca pers. in cauza. E, sotul meu cred ca e unul dintre ei
De cand il cunosc eu, nu cred ca s-a intamplat sa se trezeasca de 3 ori noaptea sa se duca sa faca pipi. Eu, asisderea.
Asta pana sa raman insarcinata... acum ma duc si de 3-4 ori pe noapte. Va rog sa ma credeti ca de FIECARE data cand ma duc sa fac pipi, Alex e in spatele meu, pentru acelasi motiv acum ne si certam care sa intre primul la baie!
Iar cu curatenia... el, care era cam delasator.... acum e maniacul maniacilor! Spala pe jos de 2 ori pe zi, spala fiecare tacam cu o grija extraordinara, de parca acum se sparge... baia, bucataria, camera... totul luceste! ce instinct de cuib am eu, dar sa vedeti la el!
Mai are sa se planga de dureri de burta, si tacamul e complet
Voi aveti astfel de experiente?
13+
mamutz spune:
Tinara sotie trimite acasa de la spital telegrama sotului:
" Scumpul meu Nicu, alaltaieri s-a nascut ingerasul nostru de baiat. E
dulce, dar din pacate eu nu am lapte si am angajat o doica din Grenada .
Eu nu sint de vina, dar se pare ca din cauza ca ea e neagra, pielea
copilului s-a intunecat si e aproape neagra. Te iubesc si abia astept sa
vin acasa cu odorul nostru. "
Telegrama lui catre bunica:
" Draga mama, Anca a nascut un baiat alaltaieri. Totul a decurs bine,
dar ea nu are lapte si a angajat o doica din Grenada care e neagra. Cum a
inceput sa alapteze copilul, pielea lui delicata a devenit neagra. Anca
nu are nici o vina dar n-a gasit o doica alba. Te sarut cu drag, fiul tau Nicu. "
Telegrama de la mama catre Nicu:
" Draga Nicusor, ma bucur ca sint bunica si va felicit. Pot s-o
inteleg pe Anca, caci eu am fost in exact aceasi situatie. Cind te-am nascut
n-am avut lapte si a trebuit sa te hranesc cu lapte de vaca. Eu n-am nici o
vina ca ai iesit un bou !"
16+
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ireth Fetelor, hai sa va descretesc fruntile Stiti cum se spune, ca sunt unii parteneri care simt empatie pentru femeia care e insarcinata/are dureri, etc, si la randul lor simt o parte din durere, sau se comporta ca pers. in cauza. E, sotul meu cred ca e unul dintre ei De cand il cunosc eu, nu cred ca s-a intamplat sa se trezeasca de 3 ori noaptea sa se duca sa faca pipi. Eu, asisderea. Asta pana sa raman insarcinata... acum ma duc si de 3-4 ori pe noapte. Va rog sa ma credeti ca de FIECARE data cand ma duc sa fac pipi, Alex e in spatele meu, pentru acelasi motiv acum ne si certam care sa intre primul la baie! Iar cu curatenia... el, care era cam delasator.... acum e maniacul maniacilor! Spala pe jos de 2 ori pe zi, spala fiecare tacam cu o grija extraordinara, de parca acum se sparge... baia, bucataria, camera... totul luceste! ce instinct de cuib am eu, dar sa vedeti la el! Mai are sa se planga de dureri de burta, si tacamul e complet Voi aveti astfel de experiente? 13+ |
sotul meu a avut de vreo 2-3 ori greturi de dimineata, a si vomitat. eu nu, doar greturi, dar la el a fost tacam complet.
apoi pofte ... eu asa si asa, el a fost innebunit.
la sarcina asta, la Dani nu.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
mamutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramyy ireth- maine fac 14 saptamni si amniocenteza se face pe la 17-18 sap, mai am ceva de asteptat. mamutz- si eu sper din tot sufletul sa fie bine, luni o sa merg iar la medic si probabil tot de atunci am sa incep cu clexane o sa vad eu cum fac injectiile alea va trebui sa ma descurc cumva |
Mie mi+le face sotul. Si procedam asa:
- NU SE SCOATE BULA DE AER,
-cand scoti capacul sa tragi incet si tii acul in sus pt ca altfel iese o picatura si pierzi din doza
- stergi locul mai larg cu spirt
- faci injectia in pliul din lateralul burticii, in linie cu buricul
- prinzi un pliu cu degetele de la o mana si introduci acul (intra usor si nu trebuie sa apesi tare)
NU DAI DRUMUL LA PLIU DECAT DUPA CE SCOTI ACUL
- inainte sa introduci acul, sa te uiti ffffffff bine unde sunt vase de sange, sa nu intepi in ele TE UMPLI DE VANATAI
- daca nimeresti intr+un vas (doare rau) scoti acul si intepi in alta parte
- uneori mai nimeresti vasute superficiale si nu simti deci sa nu te sperii daca curge putin sange
- dupa ce scoti acul apesi cu o bucatica de vata pentru vreo 3 minute, NU MASEZI CA FACI VANATAI, TII APASAT FARA SA MISTI MANA
Cand creste burtica prea mare si nu mai poti sa faci liul de piele (si grasimuta) treci la picior. Eu sper sa fac cat mai mult in burta, e mulllttt mai bine.
Sper sa iti fie de folos.
16+
ramyy spune:
Sotul ma anuntat deja ca el nu imi face injectiile, face orice dar asta nu...si avand in vedere ca socru e medic de familie si toata viata lui a pus asistentul sa faca injectiile ..il inteleg perfect pe al meu sot...
mersi mult de sfaturi si fi sigura ca daca nu ma descurc sau mai am nelamuriri o sa te intreb
de sotul meu ce sa va zic ..cateodata imi e mila de el..v-am zis ca l-am expediat din dormitor si nu avem vorbitor ca nu suport nici un fel de miros nici de gel dus..nimic ...nimic... si intr-o seara l-am rugat sa imischimbe lenjeria de pat in dormitor dupa ce facuse deja multe altele in casa ..nu a zis nimic a venit in dormitor , eu am mers la baie si cand m-am intos vb singur zice asa ca pt el "trebuie sa rezist , fac eu cumva sa rezist " ma infundat rasul dar m-am facut ca nu am auzit
13 +
anaemi spune:
Ireth, mamutz, Laura, rammy
M-ati facut sa rad cu lacrimi. !
Eu inca nu am observat empatia asta la sotul meu.El oricum si inainte facea treaba prin casa,spala,lustruia... Acum doar ce-l mai doare spatele si se vaita in fiecare seara , dar eu cred ca este de la faptul ca sta f mult in picioare, nu de la altceva.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 18+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
mamutz spune:
Al meu si+a cumparat farfurii si tacamuri de unica folosinta ca sa spele vase doar dupa mine, sa fie mai putine. Si culmea ca avem masina de spalat vase. La curatenie am pe cineva de multi ani, nu are probleme. Doar cumparaturi, vase, schimbat iepuritele (am doua iepurite adorabile, facturi si mici nimicuri care pt el sunt o povara, dar le face fara comentarii. Eu nu prea mai fac nimic. Dar sincer pentru mine e o povara statul asta. Si mancare mai fac eu, mai face soacra, mai comand la restaurant... ne descuracam.
Simptome de sarcina nu am observat sa aiba. M+ati distrat!
16+
indra03 spune:
BUNA ZIUA VIITOARE MAMICI!
IN PRIMUL RAND MULTUMESC FRUMOS PENTRU INCLUDEREA MEA IN PRIMA PAGINA!
Este insa si o problema la inscrierea mea in luna august: ma cheama indra03 si nu''indre03''.
NUMAI CINE NU MUNCESTE, NU GRESESTE!
IN AL DOILEA RAND AM FOST PLACUT SURPRINSA DE PRIMIREA FACUTA SI DE URARILE PRIMITE PENTRU ZIUA MEA de la: AlyMih, Ireth, Gheveronica, Babylicious, Arianna M, fecian, Anaemi, gogoshika, s.a.!
VA UREZ DIN SUFLET SA FITI FERICITE SI LINISTITE!(pentru liniste ma refer in special la fetele care sunt stresate de rezultatele analizelor medicale).Si eu astept cu sufletul la gura rezultatul interpretarii bitestului de la MedLife si de aceea nici nu sunt astazi in largul sentimentelor mele.
Ireth, ma intrebai ce este FET? Este embriotransfer de embrioni congelati, F VINE DE LA FREEZE!
VA DORESC MULTA SANATATE!
in 13+ saptamani
lisssa_ana spune:
INdra dau mielul de Pasti
Fetelor,v-am pus o lista pe prima pagina cu deschiderea noului capitop si corectare. Sper sa va fie de folos
Listuta e actualizata.
Bun venit noilor burtici
Mama de Ana si 17+