Strumfi si prichindei iulie-august2011(16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Gagici a cumparat careva vre-o data din bazarul desprecopii ? Am gasit cateva lucruri interesante ,la preturi foarte bune dar nu stiu sigur cum se procedeaza......

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 19 +
DPN 04.07.2011

da, eu am cumparat, am si pus la umanitare, am si vandut. Nu trebuie sa-ti faci cont, le loghezi cu userul de pe forum, si apoi licitiezi, pur si simplu. Vezi ca fiecare vanzator are un numar de cotatii pozitive sau negative

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

[[/quote]

da, eu am cumparat, am si pus la umanitare, am si vandut. Nu trebuie sa-ti faci cont, le loghezi cu userul de pe forum, si apoi licitiezi, pur si simplu. Vezi ca fiecare vanzator are un numar de cotatii pozitive sau negative

blog

[/quote]

Mersi , am licitat , acum astept sa vad ce se intampla

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 19 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

eu am in fiecare noapte doua ore de uitat pe pereti, intervalul orar difera. Azi noapte, n-am dormit de la 2 la 4, la 2.30 scriam pe forum.
Exact asa am patit si la prima sarcina

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

buna fetelor

nu stiu daca v-am mai intrebat...daca nu o fac acum...
cum stati cu insomniile?

eu una nu mai pot pe langa ca imi e tot rau si greata continuu nici nu dorm mai deloc noaptea arat si ma simt ca o mumie

14+

RAU, nu dorm o noapte cap coada de cand am ramas insarcinata. De la 10 zile dupa ovulatie.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

eu am in fiecare noapte doua ore de uitat pe pereti, intervalul orar difera. Azi noapte, n-am dormit de la 2 la 4, la 2.30 scriam pe forum.
Exact asa am patit si la prima sarcina

blog

Si copilul tau cum a fost cu somnul noaptea? Auzisem ca asa cum ti-e tie somnul in timpul sarcinii, la fel e si la bb. Confirma-mi sau infirma-mi, te rog :)

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

eu confirm
eu cu Ana,noaptea simteam ca am un bolovan in burta,doarmea neintoarsa toata noaptea,imi era f greu sa merg la baie si mergeam de 2-3 noaptea in ultimele luni.
Dupa ce s-a nascut noaptea dormea bine pt un nou nascut,3 treziri ...la ore fixe. 9 seara in pat-12 papa-2papa-4papa si se trezea dimineata la 7 cand ii dadeam sa pape si adormea la loc dupa vreo 30 de min 1 ore pana al 10(somnul de infrumusetare). Si-a scos singura masa de 12 in jurul varstei de 2 luni,pe la 4 luni cea de ora 2 si la 6 luni dormea de la 8 seara la 6 dimineata fara treziri. Se trezea ,papa si somn de inca 2h.Se mai trezea din diferite motive(sete/dinti/burtica) in rost pot sa zic ca am noroc. Acum la 2 ani,doarme de la 9.30 pana a doua zi la 9 dimineata si leneveste in pat inca 30-45 de min cand canta,vorbeste cu elefantelul cu care doarme. Daca merg la ea ma alunga...deci...o las,asa ca ciu-ciu pisu la olita dimineata

Am actualizat listuta,sa ma scuze fetele pt greselile facute.
pe toate

Mama de Ana si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

eu confirm
eu cu Ana,noaptea simteam ca am un bolovan in burta,doarmea neintoarsa toata noaptea,imi era f greu sa merg la baie si mergeam de 2-3 noaptea in ultimele luni.
Dupa ce s-a nascut noaptea dormea bine pt un nou nascut,3 treziri ...la ore fixe. 9 seara in pat-12 papa-2papa-4papa si se trezea dimineata la 7 cand ii dadeam sa pape si adormea la loc dupa vreo 30 de min 1 ore pana al 10(somnul de infrumusetare). Si-a scos singura masa de 12 in jurul varstei de 2 luni,pe la 4 luni cea de ora 2 si la 6 luni dormea de la 8 seara la 6 dimineata fara treziri. Se trezea ,papa si somn de inca 2h.Se mai trezea din diferite motive(sete/dinti/burtica) in rost pot sa zic ca am noroc. Acum la 2 ani,doarme de la 9.30 pana a doua zi la 9 dimineata si leneveste in pat inca 30-45 de min cand canta,vorbeste cu elefantelul cu care doarme. Daca merg la ea ma alunga...deci...o las,asa ca ciu-ciu pisu la olita dimineata

Ma declar fan Ana :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

eu confirm

Am actualizat listuta,sa ma scuze fetele pt greselile facute.
pe toate

Mama de Ana si 18+

Draguta

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ma...io nu v-o dau si sa nu poftiti la ea,da???

Mama de Ana si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Mamutz , da il simt , primii fliturasi iam simtit cam prin saptamana 14-15. Apoi din saptamana 16 a fost mai clar.Insa nu e in fiecare zi la fel..poate 2 zile il simt mai mult dupaia iar nu simt mai nimic ... cel mai mult il simt in jurul orei 15-16..e smecher, il simt si daca vine repede tati sa vada daca simte si el sta cumintel ..apoi dupa ce ia tati mana , iar mai da cate un sut
Oricum de cand il simt parca sunt mai linistita

17+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

doamne, astept ziua aia cand l-oi simti si eu, ca altfel o sa falimentez facand ecografii.
azi mai am facut una...era ok, bietul copil.

apropo de alcool, eu poftesc doar la alcool. ce-o mai fi asta? dc vad vreun film cu unii ca beau bere, vin, sau orice altceva, imi ploua in gura. nu mi-ar ploua la vreun mar...dar nah, sunt gravida cu pofte de alcoolic, imi vine sa ma iau la pumni singura.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
12+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput