De ce sunt asa de putini barbati pe acest forum?
Raspunsuri - Pagina 9
ravic spune:
am uitat sa salut pe toata lumea, mari si mici uite ca mai sunt barbati care intra pe forum. si sunt foarte multi care citesc.
pitzinuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta Mie mi-e dor de Guestus. allinta |
Guestus nu era barbat.
pitzinuca spune:
citat din mesajul lui viviana Ba eu cred ca intra. Numai ca nu se manifesta. |
da, corect. la noi asa e. iar al meu citeste cu precadere Umanitarele
pitzinuca spune:
citat din mesajul lui ravic am uitat sa salut pe toata lumea, mari si mici uite ca mai sunt barbati care intra pe forum. si sunt foarte multi care citesc. |
Bine ai venit!
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pitzinuca
Guestus nu era barbat. _ mami de andi si ilinca _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
hai mey...?????
De fapt daca nici guestus nu era barbat...ma declar naiva!
Una lasa impresia ca e mama copiilor cind de efapt e bunica(pe forum),tu spui ca Guestus e (nu pot spune a fost chiar daca nu mai scrie)e femeie...aoleu fratzilor ce se-ntimpla cu sinceritatea?
Dana
irinabobe spune:
aoleuu avem subiect in care descoperiram sexu lu` guestus ca mor de curiozitate?
adevarul este ca si eu imi amintesc de vremurile cand forumistele scriau spasite pe DC si erau sfioase ca niste floricele, iar baietii roiau in jurul lor si era plin de intalniri ...
sincer vorbind mi se pare un subiect jalnic, singurul lucru bun ar fi ca am aflat sexu lu` guestus, in rest chiar nu vad rolul lui...aaa ok am mai aflat ca din cauza unor isterice etc etc, unele doamne adevarate nu mai au ocazia de a conversa cu adevarati gentelmeni pe acest forum, asa ca sunt in mare suferinta...
Victoria_mami spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andacos
hai mey...????? De fapt daca nici guestus nu era barbat...ma declar naiva! Una lasa impresia ca e mama copiilor cind de efapt e bunica(pe forum),tu spui ca Guestus e (nu pot spune a fost chiar daca nu mai scrie)e femeie...aoleu fratzilor ce se-ntimpla cu sinceritatea? Dana |
Guestus e... o alta specie. Eu sunt convinsa ca e barbat si chiar mi-e dor de postarile lui.
Alizee spune:
Ha-ha, cand am scris ca imi e dor de Guestus, m-am referit la postarile sale, nu la faptul ca e barbat sau femeie. :D
Este doar o lume virtuala, Andacos, unii mint pt ca asa se simt ei bine; nu mai pune atata la suflet.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
andacos spune:
citat din mesajul lui Victoria_mami Eu sunt convinsa ca e barbat si chiar mi-e dor de postarile lui. Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia! VICTORIA |
Si eu cred ca e barbat(chiar convinsa nu mai sunt de nimic)si da,si mie mi-e dor de postarile lui.
Oare de ce s-o fi retras?Imi amintesc ca a plecat in concediu si apoi...n-a mai scris.
Dana