Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Techno spune:

Marilen, ma ingrozesti. Ce vei face, unde vei merge pentru tratament? Fetita cum se simte?
Cred ca o sa fac si eu analize, cat costa, e o singura analiza si ei spun ce bacterii gasesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Tehno, eu inca n-am reusit sa ma adun...si sa gasesc forta s-o luam de la capat...
Fata se simte bine, nr. de bacterii este mic la ea (pe o scara de la 1 la 10 e undeva la limita inferioara, asa mi-a spus dr.)
Analiza se numeste microscopie in camp intunecat, am dat 130 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Marilen,

stiu ca asa o veste te socheaza si te blocheaza o buna bucata de timp insa te rog sa vezi si partea plina a paharului:
- acum stii mult mai bine cu ce ai de-a face si ce trebuie sa faceti mai departe ca sa scapati de porcariile alea.
- din fericire analiza ai putut s-o faci relativ aproape, ceea ce te-a scutit de o groaza de bani pe care acuma ii poti folosi pe tratament.

Nu-ti face griji, vei gasi forta sa o iei de la capat.
Te imbratisez si pup printesa.

Multa putere tuturor care mai aveti problema asta

AlesBiz - touch by magic moments - mami, vrei sa te fac fericire?!

Mergi la inceput

Mariaa, multumesc pentru gandul tau bun!
Sanatate iti dorim si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Techno spune:

Multumesc de informatii Marilen, inca o intrebare, ei pot spune ce specie/specii de borrelia au detectat?

Mergi la inceput

Mariaa, am citit intr-o postare mai veche a ta ca dr. Bozsik a cerut proba de sange fara anticoagulant.Ai idee de ce? Ca medicul din Bucuresti mi-a spus sa rog la laboratorul unde i s-a recoltat sange fetitei sa-mi dea proba cu anticoagulant.

Techno, nu cred ca pot detecta exact specia de borelia .dar poti sa intrebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Noi am facut Dual Dur, nu microscopia, poate are importanta in felul cum e recoltata/pastrata proba, nu stiu.
Dr. Bozsik spunea ca anticoagulantul modifica rezultatul. Am dus o munca de lamurire de nu pot spune cu cei de la laborator pentru asta pana am luat pe raspunderea mea (si pe increderea in Dr. Bozsik) proba fara anticoagulant.
E suficient sa tii eprubeta la frigider, serul. Dar repet, poate difera de la analiza la analiza modalitatea de pastrare.

Mie mi se pare fantastic ca puteti face analiza asa de aproape si ca acum puteti primi un med's cu specru mult mai larg. Nici nu mi-as fi imaginat ca o sa-i iasa atatea in analiza...iti dai seama ca acuma ai toate cartile pe masa?! Multa putere Marilen, o sa fie bine!

AlesBiz - touch by magic moments - mami, vrei sa te fac fericire?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gani spune:

Buna Marilen,
Din cate stiu anticoagulantul distruge anticorpii si rezultatul poate fi fals negativ Dual Dur. Pt microscopie cred ca asta se doreste sa nu fie coagulat. E de interesat in tot cazul.
Cine a fost la Fundeni pt Elisa stie ca dr. Gogoasa foloseste eprubete fara coagulant tocmai pt a nu distruge anticorpii prin conservare.
Multa sanatate si privirea in fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliciDbr spune:

Buna tuturor,
Si eu stiam ca sangele trebuie sa fie proaspat, mai exact proba sa fie luata la aprox 2 ore pana in momentul in care se face analiza..De aceea Dr gogoase le lucreaza pe moment.
Din cate inteleg pentru Dual Dur la Dr Moscu in Bucuresti,ar trebui recoltat la un alt laborator ? sau tot ei recolteaza ?

Mergi la inceput

DualDur nu e de fapt microscopie in camp intunecat? Eu asa stiu.
Nu stiu daca se recolteaza sange la dr. Moscu, eu am rugat sa ne dea o proba la lab.unde am facut celelalte analize ca sa nu o mai intepe inca o data.Trebuie sunat si intrebat.

Multumesc pentru incurajari...incerc si eu sa gandesc pozitiv...dar nu prea imi iese...

Sfat pentru cei care vor sa faca microscopie in camp intunecat(recomandare de la dr. Bozsik):cu o zi inainte nu consumati deloc grasimi si parca nici ciocolata.
Sanatate!

Mergi la inceput