Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (7)
Raspunsuri - Pagina 6
IliciDbr spune:
Marilen..Stiu ca dr Ion este un medic deosebit,si profesional si ca om,de asta te am si intrebat,pentru a te scuti poate de drumuri ,cand si acasa ( in Cta) avem cu cine discuta.
Referitor la Dual Dur,o sa va dau un link in P.M,(a nus e considera reclama)..Eu am vorbit cuc ei de acolo, au fost foarte amabili,DECI SE POATE...
CorinaDani spune:
ilici, dar de ce sa nu pui link-ul ? nu e sanatatea bolnavilor in joc ? cu cat mai multe informatii, cu atat mai bine. eu am o colega bolnava si isi face planuri sa mearga la Budapesta, nestiind ca analiza se poate face si la noi.
daca nu, scrie macar numele laboratorului unde se face aceasta analiza, precum si tariful. pentru detalii de contact ne ajuta Dl. Google
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
gani spune:
IliciDbr haideti sa-i lasam pe cei care modeleaza forumul sa decida ce e reclama si ce nu. O gramada de lume are nevoie de acest laborator. Nu cred ca superi pe cineva.
IliciDbr spune:
http://forum-veterinar.e-reducere.ro/borelioza-boala-lyme-f25/microscop-camp-intunecat-t38.html
Asta este linkul. Tel. :0720528399; 0744.337.941; 0212234024.Eu am sunat, pretul este 130 ron.
Techno spune:
Totul e sa stie sa lucreze cu microscopul asta. Se bucurau ei, dar munca grea acum incepe. Le doresc succes.
Fac analize si pentru oameni sau doar pentru caini si pisici?
gani spune:
Buna tuturor!
Cam mare liniste pe forum, e toata lumea bine? Eu sunt in pauza si ma doare capul, sotul meu mai are o zi de antibiotic si intra in pauza si el.
Cum a fost la analize Marilen?
Techno cum iti merge, cred ca ai trecut de 3 saptamani de antibiotic, cum ti-a mers pana acum?
Sanatate tuturor si sa auzim de bine!
Techno spune:
Salut, la mine au trecut cam 2 luni si jumatate de la antibiotic (ceftriaxona, 6 saptamani, 4 zile din 7). Sun OK, la mine nu erau/sunt simptome grave, mici spasme musculare si dureri osoase/articulare care au scazut in intensitate. Am ramas cu flocoanele in ochi, care greu se vor rezolva, dar nu e un capt de tara, poate va aparea si pentru ele leacul, stiu ca se fac diverse cercetari.
Ma intreb daca sa mai fac vreo analiza daca are vreun sens.