Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (7)
Raspunsuri - Pagina 5
gani spune:
Buna ziua!
Nu mai spune nimeni nimic? De ce e liniste?
Cum iti merge IliciDbr (da detalii). Eu sunt destul de nasol. De o saptamana sunt molesita si ametita.
Va doresc zile linistite si sanatate multa!
IliciDbr spune:
Buna,
Gani,cam la fel ma simt si eu.Pe langa faptul ca au reaparut senzatiile de arsura in musculatura.Dar...tot inainte.
gani spune:
O intrebare.
Mai am putin si fac pauza de antibiotice. As vrea sa fac in pauza o detoxifiere. Cu ce sa fac, ce produse, ghiara matei, clorelle, spirulina, spuneti-mi voi cu ce va detoxifiati?
O zi buna.
IliciDbr spune:
Mie unuia nu mi sa prescris vreun tratament special pentru detox, in afara bailor fierbinti (sau sauna),lichide 4-5 L pe zi,ceaiuri in special.
gani spune:
Buna tuturor!
Mi-am mai revenit, mi-am cumparat ghiara matei si colostrum pentru pauza de antibiotic. Vreau sa-mi iau si Para free sa raman cu astea trei pt detoxi si imunitate si Vessel-ul in pauza.
Pentru cei care au cupluri-si eu si sotul meu suntem pozitivi si facem tratament...am fost muscati de capusa amandoi la iesirea la iarba verde nu vreau sa spun altceva. Nici unul nu am avut eritem. Eu am patit o raceala puternica atunci (acum 14 ani). La voi cum a fost?
IliciDbr cum iti mai merge?
Marilen ce face fetita ta? Eu am 2 fete nascute intre timp...cand am sa fiu bine le voi verifica si pe ele.
Va salut!
Marilen spune:
Scuze pentru absenta dar am avut o perioada incarcata si n-am mai reusit sa intru pe net.
Gani, fetita mea este in general bine dar se mai vaita si ea de oboseala, imi spune ca nu se poate concentra la lectii ca anul trecut si ca retine mai greu si cand o aud cade cerul pe mine.Dar ma gandesc ca poate e normal pentru un copil care are doar note de 10...sa se simta spre sfarsitul anului scolar asa...Oricum linistita nu pot sa stau.Saptamana viitoare ajungem in Bucuresti pentru analize si in functie de ele mi-as dori sa vorbesc si cu dr. Rosca.O gasesc doar in spital sau are si cabinet particular?
Ca si detoxifiant noi am folosit Vitanax, l-am luat din Budapesta dar cred ca se poate face comanda pe net pentru el. Dr. Bozsik ni l-a recomandat.Cred ca si gelul de Aloe este bun.
Gani, eu cunosc pe cineva cu borelia, copil ei a iesit pozitiv-fara simptome(teste facute in Germania) dar medicii nu i-au dat niciun fel de antibiotic copilului.
Va doresc sanatate!
IliciDbr spune:
Buna tuturor,
Am aflat ca pot face Dual Dur si in Bucuresti, chiar am si sunat si in perioada de pauza voi face deplasarea pentru analiza.
Gani....para free voi lua si eu dupa antibiotice,de ghiara matei nu stiam,, se gaseste la Plafar ?
Marilen...o intrebare ? cu Dr Ion din Cta ai luat pana acum legatura ? personal am mare incredere .
gani spune:
Buna!
IliciDbr da te rog detalii de Dual Dur, ce clinica este. Ghiara matei am luat de la farmacie dar cred ca au si la plafar, o iau pentru ca Marilen a dat fetitei ei - ea zice Samento dar e tot planta ghiara matei. Eu am cumparat de la farmacie Cat's Claw - tot ghiara matei. Para free inca nu am cumparat, pe 11 mai termin antibioticul.
Va salut!
Marilen spune:
Si pe mine ma intereseaza unde se face Dual Dur in Bucuresti.
IliciDbr, da, am luat legatura, dr.Ion este un om deosebit, trimit PM, n-as vrea sa fac publica o discutie privata fara acordul domnului dr.
Samento sau gheara matei de la noi, de preferat primul, am sa caut pe net caci am gasit undeva care este diferenta dintre ele, imi scapa acum , practic Samento provine din gheara matei.Intareste sistemul imunitar, eu asta urmaresc la fiica mea, ea cand a facut testele in Germania , a fost bine la capitolul acesta, borelia nu i-a atacat sistemul imunitar, poate de aceea nici nu a avut pana acum mari probleme(CD 57, nu stiu daca se poate face la noi).
Mi-am amintit acum, cineva mi-a spus ca exista o firma din Romania care comercializeaza capsule de Samento dar pe mine la momentul acela nu m-a mai interesat caci primisem produsul.