Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IliciDbr spune:

Sunt acuma pe Azitrox si Zinnat,Marti termin tura de 6 saptamani,apoi pauza.Incerc prin cineva sa cumpar din State, Para free,Echinaceea, Goldenseal root,Cat claw si ce mai gasesc sa mearga, si ma bate gandul sa merg numai pe tgenul asta de pastile.Ce ziceti ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Techno spune:

Foarte buna ideea cu tratamente naturiste. Exista (dar nu cred ca asa de puternice ca antibioticele de sinteza) antibiotice naturale (extracte de oregano, usturoi, frunza de maslin, ai zis deja de goldenseal).
Exista protocoale bazate pe asa ceva insa mai greu de gasit si chiar comandat din Romania.
Interesante mi se par protocoalele Klinghardt si Zhang.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creanga66 spune:

Buna ziua ,
Am fost saptamana aceasta sa repetam analiza in camp intunecat , dupa a treia serie de antibiotice ,asa cum mi-a recomandat d-na doctor Rosca . Acum astept rezultatele .Fiica mea avea babesia si borrelia depistate prima data ( pentru care am primit tratament).

Cand am ajuns la dr. Moscu , pe holul cabinetului , am intrat in discutie cu o doamna foarte draguta care fusese trimisa acolo ca si noi si care mi-a spus ca : vine din Canada , la doamna dr.Rosca pentru tratament! Bineinteles ca avea numai vorbe de lauda pentru d-na doctor. A mai spus ca nici in Canada nu este simplu sa fii diagnosticata cu Lyme .Era in tratament de sase luni si se simtea mult mai bine.

Vestea cea mai buna pe care am auzit-o acolo a fost ca : aveau mai multe probe de sange negative la borrelia , in urma tratamentelor efectuate .
Cei din cabinet se bucurau sincer pentru acest lucru .Si eu la fel !Acum am speranta ca aceasta boala se poate invinge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliciDbr spune:

Citat:
citat din mesajul lui creanga66

Buna ziua ,
Am fost saptamana aceasta sa repetam analiza in camp intunecat , dupa a treia serie de antibiotice ,asa cum mi-a recomandat d-na doctor Rosca . Acum astept rezultatele .Fiica mea avea babesia si borrelia depistate prima data ( pentru care am primit tratament).

Cand am ajuns la dr. Moscu , pe holul cabinetului , am intrat in discutie cu o doamna foarte draguta care fusese trimisa acolo ca si noi si care mi-a spus ca : vine din Canada , la doamna dr.Rosca pentru tratament! Bineinteles ca avea numai vorbe de lauda pentru d-na doctor. A mai spus ca nici in Canada nu este simplu sa fii diagnosticata cu Lyme .Era in tratament de sase luni si se simtea mult mai bine.

Vestea cea mai buna pe care am auzit-o acolo a fost ca : aveau mai multe probe de sange negative la borrelia , in urma tratamentelor efectuate .
Cei din cabinet se bucurau sincer pentru acest lucru .Si eu la fel !Acum am speranta ca aceasta boala se poate invinge.

Mult noroc sa ti iasa rezultatul negativ.Poti sa ne spui Dna Rosca ce tratament ti a dat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gani spune:

Ma bucur sa aud ca dupa tratamentele aste chinuitoare se poate scapa de infectii. Stii cumva cate ture de ratament facuse doamna care a iesit negativa? Este o contradictie in lumea medicala de pe tot mapamondul in ceea ce priveste boala asta.
Noi suntem acum la a patra tura si luam miniciclina. In pauza vom reface microscopia si va dam de veste.
Mult noroc la rezultate!

Mergi la inceput

Fiica mea ,care are 15 ani , a primit ca tratament : clindamicina 300 mg /12h cu biseptol o capsula /12h timp de o luna , dupa care au urmat doua saptamani de pauza la tratamentul cu antibiotic , in care a luat para-free, liv 52 si echinaceea.Apoi a mai luat Zinnat o luna . Starea ei se imbunatatise evident,dupa prima serie de antibiotice .

Doamna din Canada cu care am stat de vorba ,era si ea , ca si noi , venita sa aduca o eprubeta de sange .Dansa nu stia inca rezultatul.

Cei din cabinet , adica asistentii,si baiatul care lucra la calculator si dadea CD-urile cu filmele inregistrate , vorbeau despre mai multe probe care iesisera negative si erau entuziasmati ! Nu stiu cate scheme de antibiotic luasera cei care aveau rezultate bune , si nici nu am vorbit cu vreunul din ei . Dar auzind discutiile , am intrebat-o (ca sa ma asigur ca am auzit bine )pe d-na dr. Anca Moscu . Dansa m-a asigurat ca au fost mai multe probe negative , la pacienti diferiti , care urmasera tratament cu antibiotic . Nu mi-a dat mai multe detalii. Am sa intreb cand ma duc sa iau rezultatul.
Va multumesc pentru urari .
Doresc tuturor sanatate si mai ales, sa auzim mai des de probe negative.

Mergi la inceput

Am uitat sa scriu despre a treia serie de antibiotice : o luna de claritromicina si biseptol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Ma bucur si eu pentru vestile bune!

Creanga66, fetitei nu i-a dat deloc Tynidazol sau metronidazol?Ce simptome avea?
Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Techno spune:

Era o combinatie de Claritromicina si Plaquenil, a incercat-o cineva?
Plaquenil-ul cam avea niste efecte secundare (posibile dar nu neaparat probabile).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marilen

Ma bucur si eu pentru vestile bune!

Creanga66, fetitei nu i-a dat deloc Tynidazol sau metronidazol?Ce simptome avea?
Sanatate tuturor!

Nu , n-am avut in schema de tratament nici unul din medicamentele pe care le-ati numit.

Fetita mea a fost muscata de capusa in luna aprilie . La aproximativ o saptamana dupa aceea a aparut eritemul migrator. Am mers la dermatolog si acesta a stiut unde sa ma indrume , catre d-na doctor Rosca.
Ileana era obosita , palida , cu subfebrilitate (37,2 ) , nu putea sa doarma si avea din cand in cand dureri musculare . In analize a aparut o anemie ( numar scazut de celule rosii )

Analiza de acum , la microscop , este mult mai buna , adica s-au gasit cu greu patogenii (tot borrelia si babesia ) iar dr. Moscu mi-a spus ca sunt mai putine ca data trecuta si ca sangele este mult mai curat.

Stiu ca am promis sa intreb despre tratamentele celor care iesisera negativi dar nu mi-am permis sa-i retin prea mult pentru ca erau foarte aglomerati .

Multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput