Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (7)
Raspunsuri - Pagina 11
IliciDbr spune:
Buna tuturor,
Sper ca sunteti bine cu totii..Eu joi merg la Buc , atat la Fundeni pentru a repeta testul Elisa, cat si la clinica pentru Dual Dur.
Am vorbit cu un prieten care locuieste in Germania, se pare ca la ei,pe langa faptul ca stiu de la mic la mare, ce implica muscatura de capuse, se pare ca si medicul de familie face vaccin impotriva Lyme.Nu ti ofera imunitate se pare 100% dar decat sa ti dea in bobi in Romania tot ajuta la ceva.
mihaela_s spune:
Nu exista vaccin impotriva Lyme, e impotriva TBE(encefalita transmisa tot de capusa). Imi pare rau ca din strainatate primiti informatii false.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dicirstea spune:
Pata noastra este numai ca aceea rosie din mijloc, lipseste banda albicioasa din jur, dar are chiar aceeasi forma neregulata.
Azi e la fel.
Ieri am fost la pediatra... a chemat si un dermatolog..concluzia lor e ca nu e nicio ciupitura de nimik e lovit
Repet... e mai jos de tampla, unde ar veni perciunii. Ma gandesc ca daca s-ar fi lovit in zona aia, sa faca asa un semn...pai macar ca il durea de-l seca, nu mai zic de urlete, dar cred ca il si ametea in zona aceea, nu cred ca nu simtea nimik.
Sa fie ciupitura de purice?
Unde sa mai merg cu el la vreun control?
Multumesc anticipat.
Sanatate multa va doresc!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
bulinuta27 spune:
la boli infectioase? ma gandesc ca poate gasesti un medic care a mai vazut un eriterm migrator...off sanatate multa
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
IliciDbr spune:
Salutare,
Am revenit de la Bucuresti cu o foarte buna veste.In circa 2-3 saptamani si dr Gogoase se va dota cu microscop pentru PCr,si din cate spune este mai performant decat ce exista in alte parti.pe langa microscop a spus ca va mai lucra cu niste teste gen Elisa dar mai evoluate.
gani spune:
Din pacate Gogoase asa zicea si in februarie, ca in 2-3 saptamani vine microscopul...speram ca sa vina totusi curand ca ne scuteste de niste drumuri.
dicirstea spune:
Ne-a trecut pata, se pare ca afost paianjen.
o pentru pediatra si dermatoloaga ei!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
IliciDbr spune:
Salutare tuturor,
Cine foloseste in tratament Vessel Due I mi poate spune daca medicul de familie da reteta compensata ?
gani spune:
Buna. Da IliciDbr, medicul de fam iti poate da compensat. Noi luam cate 4 pe zi si ne costa compensat aprox 65 ron pe luna acest medicament pentru fiecare dintre noi.
A citit cineva ce a scris Dr. Ion unde spune ca toata familia este infectata in cazul in care un membru din fam e infectat se constata ca si ceilalti sunt?... Ce ne facem oameni buni cu nebunia asta? Si nici nu sunt medici care sa ne ajute...
Am sunat la Ecoparadiagnostic si fac si ei microscopie in camp intunecat. Oare scapam de mersul la Budapesta?
Voua cum va merge? Eu am un puseu teribil de o saptamana.
Va pup pe toti.
IliciDbr spune:
Buna Gani..
Eu mai am putin in cazula sta si o ucid pe doctorita lui peste,De doua luni de cand am icneput tratamentul nu a compensat decat Tinizolul ,Omezul si Ciprinol,care sunt ieftine.Antibioticele si vesel care sunt cateva mil nu a catedicsit sa le compenseze, ma costa tratamentul undeva la 8-9 mil lunar, cu toata medicatia,desi am scrisoare medicala de la Dr Ion.
referitor la infectarea membrilor familiei, se pare ca este adevarat, si asta din mai multe surse,publicatii.gandeste te ca un tantar in casa ,te inteapa pe tine si apoi un alt membru al familiei, si a transmis bacteria.
Eu am facut la Dr Moscu microscopia in camp intunecat , mai nou exista si in Cta microscop, dr Gogoase a primit deja microscopul,deci lumea medicala incepe sa se trezeasca la realitate si sa se implice mai mult vis a vis de aceasta boala.Ce rost mai are sa mergi la Budapesta ?