Fluturasi de martie-aprilie 2011 (140)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna,fetelor.
- am vazut ca s-a raspuns cu programul de la institut hematologie,e pana la 10.30.si chiar dc personalul e mai ciufut uneori- stiu ca s-a schimbat in ultima vreme si conducerea si e posibil si o parte personal, este unul din cele mai bune laboratoare pe partea asta a hematologiei - anticorpi, incompatibilitate,hemoliza + icter, cel mai dotat, iar personalul are cea mai larga experienta pe asa ceva,ptr ca fiind institut- primeste de la spit. hematologie din bucuresti si din tara diverse cazuri, situatii.
- miki - ce culoare au pietricelele de la tortita cercelusilor tai?
- am pus si eu azi 2 poze noi pe picasa, ieri facute.din ce am observat eu, s-a mai dus nitel burta in fata.apropo de burta tare- a mea e mai mereu asa, nu prea pot face diferenta- ptr ca unde pun mana simt coloana,fund, picioruseau uneori niste miscari ample, care imi lasa gol in stomac

32 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 4 SAPT.

n-au culoare, sunt cristaline..nu gasesc alta asemanare

mami de Vlad 09.04.2009 si s36 cu

Mergi la inceput

alina, felicitarisi pupicuri pt amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona de ce sa nu iesi singura la cumparaturi? eu ies, ce are?
maine merg cu mama la cumparaturi sa iau ultimele chestii: chiloti, dar nu mai iau de unica folosinta. iau din astia normali de bumbac, pe tot fundul si daca chiar ii patez ii arunc. sunt mai buni decat aia de unica folosinta si vata, ca de cand tot zic ca iau...... sa fac tampoanele alea.

S-a intamplat minunea mult asteptata36+

AMR 3 sapt!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

Buna, burtici frumoase!!

Ieri dupa eco n-am reusit sa intru caci am avut nishte musafiri. Noi suntem bine. Dupa masurile doctorului avem in jur de 3000gr., suntem in pozitia de start, cu capsorul deja bine coborit si fixat in pelvis, colul e scurtat si moale. Dupa control, doctorul m-a felicitat si mi-a zis ca bebe din acest moment poate veni oricind si daca se intimpla sa se rupa membranele sa fugim la spital. I-am povestit despre contractiile cu dureri ca de cm shi mi-a zis ca-s extrem de normale incepind din saptamanile 35 - 36. Bebele coboara si se fixeaza in pelvis si acest drum a lui bebe este insotit de contractii care pot fi chiar foarte dureroase, asemanatoare cu cele de nashtere, doar ca neregulate. Asha ca Simo, bb-yasmi, Roxy, Miki si cine mai zicea ca le simte, sunt semn bun contractiile astea. Eu parca m-am mai linishtit :).

Am tras cu ochiul pe pikassa. Sunteti toate nishte frumoase. Viss cu cele 2 minuni din burtica e numai burtica de ea. Simo & Roxy s-au mai rotungit burticile parca-mi pare. Nu shtiu unde ai pus tu Simonel 13 kg, toate-s pe burtic cred caci tare slaba eshti. Eu am luate 15 kg deja. Am luat permanent foarte constant in sarcina in afara saptamanei 33 cind s-au pus fara sa fi facut exces de nimic 2,5 kg care nu s-au mai dus inapoi. In rest din cam saptamana 28 pun tot 400-500 gr saptamanal. Sper sa nu se schimbe prea mult in cele 3 saptamani, sau cit o fi ramas pina la marea intilnire.

Am sa ma duc sa-mi fac shi eu nishte poze, sa-mi mai innoiesc contul.

Alina.n ma bucur foarte mult ca sunteti bine si ca sunteti deja acasa. Cind ai timp, poate ni-l arati pe bebe Alex ! Sunt sigura ca-i un frumos.

Vroiam sa va intreb ce mai faceti voi pentru pregatire de nashtere? Eu fac a doua saptamana deja masaj pelvic, vreau sa incep a lua homeopate (Caulophyllum D12) pentru scurtarea travaliului, beau Suc de papadie pentru prevenirea icterului la bebe (am Rh neg), mai beau ceai din frunze de zmeura si ceai pentru producerea laptelui (toate recomandate de moasa mea :)).Cum or ajuta, unul Dumnezeu stie, le fac pe toate pentru linishtea mea!

Dino 36+

felicitari pt bebe maricel si multumim de info
poate ne spui cand ai timp si ce ceaiuri bei pt lactatie ..le bei deja ? sau dupa ce nasti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Strumph-ule bine ca esti bine si ai grija cu spatele ca s-ar putea sa ramai cu urmari si dupa. O cunostinta de-a mea asa a patit si trage saraca si acum cand are 1 an jumate. Sa natate si tie si mai menajeazate si tu macar acum pe final. Pune-l si pe Nick la treaba

alina.n felicitari inca odata pt. bb Alex. Sa va traiasca si sa creasca are mare

viss mamicutza ce frumoasa burticutza ai tu acolo. Numa buna de pastrat cele 2 comori asa cam pana la 37 sapt.

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 32+
AMR 8 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Roxy, pai am senzatia ca sunt foarte puternice contractiile si parca am tot stat cu teama....Hmmm

Simona, mami de baieti David, Matei si 36 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Acum sa va povestesc pe mine de luni dimineata ma luasera ceva contractii, dar erau rare si am zis ca scap de ele, pana spre seara insa tot nu au trecut bai chiar se inmultisera erau cam la 15min asa ca am sunat dr. Ea mi-a zis sa merg la spital sa ma consulte colegul ei de garda ca vb ea cu el ce e de facut. Bun merg la spital colul era ok, dopul la locul lui nimic mai mult afara de contractii asa ca ma interneaza si imi pune perfuzii cu no spa ,scobutil si nu mai stiu ce...
Asta in speranta ca se calmeaza contractile pt a amana pana dimi cezariana. Faza e ca de la 11 pana la 3 am ajuns sa am contractii si la 4min si durata lor era mai mare si la un mom dat cazuse si dopul.
Asa ca au sunat dr-ta sa vina iar la 4 toata echipa era pe pozitii ma asteptau .
Intr-un sferta de ora a aparut bb iar eu eram gata la 5 .Am stat la terapie 1zi si apoi la bb-i inca o zi (cu bb in camera) si azi am venit acasa.
Din punct de vedere al modului cum au decurs toate ,acum la a doua cezariana totul mi s-a parut mult mai usor ,atat refacerea cat si relatia cu personalul,totul a fost ok pana la final.

Singurul lucru mai naspa si sunt curioasa daca si la voi va fi asa la spitalele de stat , a fost lipsa totala de medicamente, eu am primit lista de cumparat cu tot ce am avut nevoie pentru operatie/spitalizare. Adica vreau sa va zic ca nici vata nu aveau...,asta pt ca nu primesc fonduri pentru medicamente de la stat...

Deci sunt foarte fericita ca suntem acasa,bb este bine,il iubesc enorm sper sa vrea sa pape laptic,mie azi abia mi-a venit colostrul deci inca baza e laptele praf.

Va multumesc mult pentru sustinere si va doresc la toate sa aveti bebei care sa se nasca la termen,eu am nascut la 38sapt si 1 zi dar bb a fost foarte grasun 3630gr. Si ca sa vedeti cat de inselatoare sunt ecografele in ultima luna de sarcina mie cu o sapt inainte imi arata ca bb are doar 2600gr!!! Deci nici pe departe o valoare reala!!!
Asa ca fetelor nu va ingrijorati daca ecograful va da o greutate mica pentru ca nu este reala.

mami de Naty (10.04.2009) si]Alex (1.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Simo si de la noi! Ai grija de tine, nu mai cara si ia no-spa!

Yasmi te asteptam cu vesti f bune de la dr!

Cand am timp am sa intru sa vad si eu poze, ca m-ati facut curioasa!

tuturor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+ Rares Andrei

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Miki multumim! Sa dea Domnul sa fie totul bine! Azi am fost la Elias si voiam sa te intreb, daca stii cum se numeste acel dr cu cercel in ureche? Era coada la usa. Te intreb de curiozitate.

Leeloo din ce am auzit eu la tv, aseara parca sau maxim acum 2 seri, chiar ma gandeam ca sunt ceva gravidute, prin aprilie ar vrea sa il transforme in azil de batrani, dar numai o parte a spitalului. Acum nu stiu exact, dar cel mai bine pune mana pe telefon si suna-ti dr si vezi ce zice si el, ca el stie cel mai bine cum stau lucrurile.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 35+ Rares Andrei

AMR 4 saptamani

il cheama Parvu..e f renumit..colaboreaza cu Medsana si am ajuns si eu pe la el cand aveam abonament la ei, la un control ca in istoria mea cred ca am vizitat toti medicii din bucuresti ca tot imi spuneau diversi ca am probleme si nu voi avea copii .. acum cativa ani..pe urma m-am mutat la CMU.. cred ca e ok ca doctor, insa stii cum e cu dr aglomerati si cautati..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona si eu mai am contractii cand sunt plecata si nici nu mai pot sa merg, trebuie sa ma opresc. asa de tare se intareste burta.

anamira cum asa, tu zici ca n-ai avut contractii pana acum?

S-a intamplat minunea mult asteptata36+

AMR 3 sapt!!!

Mergi la inceput