Fluturasi de martie-aprilie 2011 (140)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Am uitat sa va spun ca mi-a iesit sumarul de urina oribil de rau si mi-a zis dl dr sa imi monitorizez tensiunea, ca de obicei persoanelor hipertensive le ies leucocite si ce porcarii mi-au mai iesit mie. In rest , celelalte sunt bunicele. A mai patit cineva asa?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 35+ Rares Andrei
da si mie la ultimele analize mi-au iesit leucocitele mari si doc. m-a pus sa fac urocultura si asta din urma iesit bine a ramas ca am leucocitele mari de la o posibila infectie vaginala si mi-a dat tratament. despre tensiune nu o am mare 120/70.
AMR 4 saptamani

30sp+ AMR 9 SAPTAMANI

Eu am facut si urocultura, in acelasi timp cu sumarul de urina si nu mi-a iesit nicio infectie nimic. O sa imi monitorizez tensiunea sa vedem cum stau cu ea. Ultima oara si eu tot 12,7 aveam si mi-a zis dl dr sa il anunt cand a doua cifra e 9.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 35+ Rares Andrei

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

bbyasmi, sunt ok 13 ..dar ma simt si eu maaare...mai mare nu m-as vedea

mami de Vlad 09.04.2009 si s36 cu

dar cu 25 cum te-ai simti????

mada, nu mi se pare sa mai fi crescut burticu'.....e gingasa si frumoasa ca si bubulina din ea...

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 16 zile !!!!

nu pot sa-ti raspund..tocmai asta spuneam de la inceputul sarcinii, nu ma vad mai mare de atat..n-as mai putea respira

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamira

Fetelor tot am auzit de produsele klorane ca ar fi bune pt. bebelus. Oare de unde pot lua aceste produse? Se gasesc in farmacii?
La mine in oras oferta este destul de limitata fata de marile orase de unde sunteti majoritatea

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 32+
AMR 8 sapt.

in farmacii..dar sunt scumpute..
lui Vlad e singura marca de produse care nu i-a mers..nu stiu ce de ce, dar nu i s-au potrivit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Asa datele complete sunt:
38sapt+1zi, 3630gr,55 cm,Apgar 9 ,Sp Judetean Ilfov

mami de Naty (10.04.2009) si]Alex (1.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

SSABrya ms de informatie. Banuiam eu ca in farmaciile Sensi se gasesc dar am zis sa intreb totusi. Cred ca pe tine te-am citit cand ai zis ca esti multumita de produsele klorane

Madutza pai la tine clar se pregatesc sanii de nastere. Wow ce putin mai ai!!!!! Doamne ajuta!

Andreea ma bucur ca tu esti bine si imi pare rau ca ai probleme pe partea de cardio. Eu sunt de acord si cu cezariana dar daca se poate natural normal ca vreau. Sper sa nu fie cazul. Sanatate multa tie si bebicului si stai relax ca cica pe ultima suta de metrii nu prea mai sunt exacte masuratorile.

_
AMR 8 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

felicitari alina.n pentru copil mare si sanatos...sa fie intr-un ceas bun....ma duc sa schimb semnatura si revin

In 38+ cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui salo_sama

Neatza fetele
ma apuc si eu de citit ce nu am apucat pana acum, intre timp am mai citit pe forum cateva articole despre nastere si epidurala ca va ziceam ca si eu am stabilit sa merg pe anestezie, am vb cu medicul anestezist totul ok, dar acum m-au dat peste cap articolele astea ca am dat peste unul care numai nu-ti zicea ca nici sa nu ne gadim la epidurala. Numai aspecte negative au scris, ca afecteaza bebele, ca nu stiu ce reactii adverse ca..pisici...iara m-au dat peste cap.

Yasmi, simo voi ati avut la prima nastere, ce ziceti afecteaza bebele substanta din anestezie? s-a pus problem ade forceps atat de tare pe cat zic astia pe aici...ufff ce ma enerveaza...oare o scris un barbat sau o femeie...barbatii astia medici...habar n-au ce fel de dureri sunt dar ei tot pe naturala lor o sustin...iar m-am enervat

fetele voi va dati cu crema hidratanta pe fata, sa va protejati de frig?

pup revin

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 36

nu mai citi toate prostiile..epidurala e o minune daca iti prinde la mine n-a avut efect..dar substanta anestezica se pune in cantitate mica ca tu sa participi la nastere..deci nu vad ce legatura are forcepsul care se foloseste doar daca sunt alte probleme..de ex daca iese copilul pelvian ( cu fundul ) si exista riscul de sugrumare la caput, pt ca nu mai aluneca natural..sau eu stiu daca mamica sta 3 zile in travaliu si nu mai are puteri sa participe..si poate sunt si alte cazuri dar sunt exceptii..epidurala la o nastere normala si facuta bine face minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamira

SSABrya ms de informatie. Banuiam eu ca in farmaciile Sensi se gasesc dar am zis sa intreb totusi. Cred ca pe tine te-am citit cand ai zis ca esti multumita de produsele klorane

Madutza pai la tine clar se pregatesc sanii de nastere. Wow ce putin mai ai!!!!! Doamne ajuta!

Andreea ma bucur ca tu esti bine si imi pare rau ca ai probleme pe partea de cardio. Eu sunt de acord si cu cezariana dar daca se poate natural normal ca vreau. Sper sa nu fie cazul. Sanatate multa tie si bebicului si stai relax ca cica pe ultima suta de metrii nu prea mai sunt exacte masuratorile.

_
AMR 8 sapt.

Multumim! Si eu sunt de acord, dar sunt eu mai panicoasa de felul meu, indiferent de cum nasc, aceleasi emotii le am. Eu nu am fost internata niciodata intr-un spital si numai gandul asta ma omoara, dar vor trece toate si va fi totul bine.

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Asa datele complete sunt:
38sapt+1zi, 3630gr,55 cm,Apgar 9 ,Sp Judetean Ilfov

mami de Naty (10.04.2009) si]Alex (1.02.2011)

Ce baschetbalist ai tu acolo !! ce l-as mai tzuca

------------------------------------------------------------------------------------------
35+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 4 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Am si facut, incarcat pozicile :).

alina06st si eu cred ca-s contractii ceea ce descrii tu. Eu am am inceput sa le simt de la 17 saptamani. Cind au fost mai lungi, cind mai scurte, dar niciodata dureroase. Un de la mine sa nu mai fie asha lungi :).

Dino 36+

Mergi la inceput