Nu m-am suparat. Eu nu ma cert cu ea, o ignor total, si cred ca si d-aia se oftica asa. Cainii latra ursul trece...asa sunt si eu. continui sa imi fac curatenie, ea tipa...asta e. De cate ori fac cate ceva in casa mea, tipa, a doua zi face si ea ceva la casa ei. Incepe sa inteleaga incet incet ca e casa mea, si ca ea e doar o chestie in plus, nedorita. A! si nu spun, ca desii fata mea nu e plangacioasa, chiar sunt o fericita, cand mai plange si ea saraca, ca deh e copil mic...imi suna la sonerie ca vrea sa doarma. Intr-o seara ca de ce rade...a inceput sa rada in hohote puiul meu. Si noi suntem asa incantati ca ne jucam cu ea...non-stop. Si sotul meu, e un om calm...nu-l auzi sa tipe niciodata..in seara aia, a sarit sa o bata. L-am tinut si a tipat si l-a mine...prima oara. Acum ma scuzati ca va spun problemele mele, nu obisnuiesc, dar simt nevoia sa ma descarc. Oricum multumesc mult pentru incurajare.
Ioannoula, pai e bine ca sotul e alaturi de tine, asa si trebuie. Auzi, da' cumnata ta e chiar nesimtita. Dar asa cu ignoranta e cel mai bine. Stii tu cum e, cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII