Mamici din Grecia (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Nu m-am suparat. Eu nu ma cert cu ea, o ignor total, si cred ca si d-aia se oftica asa. Cainii latra ursul trece...asa sunt si eu. continui sa imi fac curatenie, ea tipa...asta e. De cate ori fac cate ceva in casa mea, tipa, a doua zi face si ea ceva la casa ei. Incepe sa inteleaga incet incet ca e casa mea, si ca ea e doar o chestie in plus, nedorita. A! si nu spun, ca desii fata mea nu e plangacioasa, chiar sunt o fericita, cand mai plange si ea saraca, ca deh e copil mic...imi suna la sonerie ca vrea sa doarma. Intr-o seara ca de ce rade...a inceput sa rada in hohote puiul meu. Si noi suntem asa incantati ca ne jucam cu ea...non-stop. Si sotul meu, e un om calm...nu-l auzi sa tipe niciodata..in seara aia, a sarit sa o bata. L-am tinut si a tipat si l-a mine...prima oara. Acum ma scuzati ca va spun problemele mele, nu obisnuiesc, dar simt nevoia sa ma descarc. Oricum multumesc mult pentru incurajare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Ioannoula, pai e bine ca sotul e alaturi de tine, asa si trebuie. Auzi, da' cumnata ta e chiar nesimtita. Dar asa cu ignoranta e cel mai bine. Stii tu cum e, cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput
Mergi la inceput