*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (479)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

salutare,

mie imi pare rau ca am iscat discutiile, pe departe batistute si mai stiu eu ce la mana mea.

nu m-am suparat cu nimic, am inteles ca va mutati de tot deci am tinut sa imi exprim parerea de rau...
eu nu sunt genul omului "deschis internetului", cand am pus prezentarea mea de la 1 an atunci cu toti bebeii, am avut emotii, am sters-o ca atare in scurt timp- de ce? pentru acei "big brothersi" de care tot vorbiti. nu am nici o poza pe net nici cu mine nici cu familia mea-> asta mi-s.

Citeam aici la inceput pt sursa de informare- cat lapte cu ce incepem diversificarea etc...iar mai apoi chiar imi doream sa vad ca sunteti bine, sa vad ce perle mai scoate mimo, sa asist la lectia de medicina a arielei,gecko, naty, la metodele Olgutzei bestiale de comunicare cu copilul, etc...in nici un caz nu pt motive ascunse sau rau voitoare.
Nu va inteleg mirarea ca au aparut asa multe randunici noi...atatea vizualizari tot timpul au fost pe thread-ul vostru la urma urmei toata lumea poate citi aici, si stiati asta.Acest forum e public, se gaseste in toate motoarele de cautare, una doua ajungi aici. Eu nu ma simt deloc prost ca v-am citit cum am ramas cu gustul amar de la cateva remarci pe aici, nici macar ca v-am "invadat" aici, pe DC.

voi intre timp ati devenit aici o mica gasca de prietene, ati simtit uneori nevoia sa vorbiti mai multe...daca eu nu inteleg de ce ati ales sa fiti mai retrase cred ca nimeni nu intelege. dar aveti dreptate voi nu ma cunoasteti si aveti tot dreptul sa fiti reticiente.

Pe de alta parte eu am avut o incercare sa ma alatur voua care a esuat.Asta e, eu nu pot scrie pe forumuri, nu pot sa-mi exprim pareri obiective fara a folosi exemple subiective, asta inseamnca fie ca vrei fie ca nu expunere. Asa ca am sa ma retrag si acuma si las noilor randunici comanda:)

Va doresc sanatate inainte de toate!

Special pt Miha. Ariel.
Multa putere Simo!

Mimo daca vreodata o sa scoti vreo carte de cugetari din ale tale da de stire in "gura mare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui teodora racz

Da sunt f.multe vizionari intradevar!Eu nu am scris pt.ca stau aproape toata ziua in bucatarie(la propriu)Baietelul meu Tudor sufera de colita de fermentaie de cand s-a nascut!Acum ne-am obisnuit cu situatia dar la inceput a fost hororDe cand am inceput diversificarea a avut si 8 scaune pe zi,pastoase,verzi cu mucus;am fost la o gramada de medici,am facut un dosar de analize,am vizitat homeopatietc;ziceau ca e normal sa aiba atatea scaune daca mananca bine si se ingrasa;ei bine,noaptea nu dormea,intestinele ii bolboroseau,avea dureri de burta mari;am ajuns la o clinica pediatrica din Ungaria unde ni s-au facut din nou analize peste analize,fibroza chistica,sucuri pancreatice,enzime etc.A reiesit ca are giardia si am primit tratament;a avut 9kg.700 la 1 an si acum are 14 kg.Avem o gramada de interdictii la mancare:nici un fruct crud,nici legume care contin multa celuloza,amidon;fara carne grasa,fara zahar,miere,lapte;bea Alfare(pt.probleme intestinale),e un copil f.vesel,activ,vorbeste f.bine;povestea mea ar fi mult mai lunga....v-am spus-o doar in cateva cuvinte;stau in bucatarie pt.ca lui trebuie sa-i gatesc separat inca si noua celorlalti mancare normala;mi se rupe sufletul cand nu pot sa-i dau o alimentatie normala dar daca nu ma tin de regim o luam de la capat cu diaree si dureri de burta;nu am dormit o noapte intreaga de cand s-a nascut adica de 2 ani si 9 luni;ma opresc aici ca trebuie sa le dau laptele la amandoi!

Antonia

Antonia2

Teodora
, greu, tare greu.
Din pacate va fi din ce in ce mai greu caci va creste bietul pui si n-o sa inteleaga de ce toata lumea mananca altceva. Ai inceput sa culegi diverse retete bune pt toata lumea? Cumva va trebui sa va apropiati si voi de regim ca sa nu se simta exclus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

SimRam poate te razgandesti si in loc sa te retragi in carapace, ne oferi oportunitatea de a te cunoaste. Nu ti-a cerut nimeni poze. Ai vazut ca suntem mai multe randunici care nu punem poze pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

draga simona, stii detaliile, oricand vei simti ca poti, ca vrei sa ne fii alaturi ... ne vei gasi.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.gro spune:

Fetelor, eu va plac. Am invatat multe de la voi si va multumesc pt asta. De la voi stiu de spitalul medlife, si din pacate am avut nevoie de el anul trecut in vacanta de paste. Theo a fost 2 zile internat acolo. De la voi stiu si de bucataras. Am incercat si mi-au iesit cateva retete de acolo desi sunt un antitalent in bucatarie. La tortul diplomat cu fructe de padure facut de Luny, am dat insa un mare rateu. Dar tarta pt mos Craciun a iesit super.

Eu am avut tot timpul un sentiment de vinovatie ca va citesc din umbra. Azi m-am hotarat sa scap de asta. Chiar daca va retrageti vroiam sa stiti ca va citesc si eu. Sa nu raman for ever cu sentimentul de vinovatie.

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

oho... apar si precipitate, din cate vad... chiar ma intrebam... Gudi, dar unde a disparut mesajul lui pitzi-nu-stiu-cum?..
Teodora, tare greu trebuie sa-ti fie... capul sus si tot inainte!

Simona
, timpul nu e pierdut.. tine numai de tine daca vrei sa fii aici sau nu, nimic nu te opreste sa povestesti aici cu noi, si sigur nu e nicio suparare.. dar ai punctat bine, e prea 'public' aici, s-a intamplat sa dea peste noi cunostinte si sa ne puna cel putin in ipostaze neplacute, de exemplu... vrem sa evitam de acum incolo!

Varuna, multa bafta in tari straine! cum ati ajuns acolo? ca si Ariela, as vrea si eu detalii.. offf, daca as avea curaj....

Iubirea mea Mufarin, bandit mic

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mie mi-e frig, ma doare sau ustura gatul sex1 , sunt un pic ametita si nici de-a draq nu las cola rece wtf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Mie mi-e frig, ma doare sau ustura gatul sex1 , sunt un pic ametita si nici de-a draq nu las cola rece wtf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

vai, ursule!!!! mor de ras! cel mai tare mesaj pe ziua de azi!

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:

Citat:

NOI 4

NOI 4

da, soro, ce sa zic... da' n-am inteles cum e aia cu 'sex1', ce urmeaza, sex2,3,4...etc?!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput