*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (479)
Raspunsuri - Pagina 15
luny spune:
Tare de tot, Tonic, ca sa mai zic...

Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
In primul rand: Multa sanatate Albert!
Apoi
randunicile mele dragi.
Pentru randunicile din umbra, care poate unele n-au inteles exact demersul nostru: nimeni nu paraseste ramurica de pe DC. Aici este casa noastra si va ramane casa noastra, doar ca am considerat ca familia noastra are nevoie de o extensie la casa, o cameruta unde sa putem discuta anumite lucruri in privat.
Randunicile nu sunt un club exclusivist. Deci, daca doriti povestiti-ne despre voi. Cuibul nostru este suficient de mare pentru toata lumea, dar trebuie sa existe dorinta de comunicare din ambele parti.
teodora racz spune:
Kya ii spun eu sanatate micului Albert!
Eu am fost sincera in ceea ce am zis!Imi pare rau daca am fost inteleasa gresit!Eu nu flutur nici o batista ca abia acum vine primavara si randunelele se intorc,nu?
a.gro spune:
salut randunici!
si eu va citeam din umbra. am trei copii: pe filip, nascut in mai 2003, pe theo nascut in 23 martie 2008 si pe patricia nascuta in sept. 2009.
locuim de 3 ani la berlin.
sanatate lui albert. si noi am avut cateva zile si nopti grele. pati are otita si theo bronsita dar parca de azi sunt ceva mai bine.
anca
zozela spune:
Anca,Teodora,bine ati venit!!
Anca,sanatate puilor! Ma bucur ca v-ati facut curaj sa ne scrieti!De ce n-ati facut-o atatia ani? Haideti,curaj,spuneti-ne despre voi!
Vali,Sovi,Alina,sanatate multa copilasilor!
craca!
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Olgutzika spune:
Mihaim, Teodora, Anca, bun venit pe crenguta!!!
Anca, sanatate multa piticilor!!!
Fetelor, ma bucur ca scrieti, si mi-as dori sa tot scrieti de acum inainte!
SimRam, imi pare sincer rau pentru tot ce s-a intamplat! Asta e situatia, din pacate sunt si altfel de ochi decat ai vostri poate, care citesc aici, de ei am fugit...si daca am fi putut cumva cerne...daca am fi stiut cine e omul bun si cine e ala rau...nu s-ar fi intamplat ce s-a intamplat
. Tu stii cine de cine a fugit, ce PM-uri s-au primit si tot asa. Stiu ca intelegi situatia, vreau sa te reasigur ca nu am nimic personal cu tine, doar e greu de decelat care de cine...
In alta ordine de idei, Vladut a fost botezat ieri, imbaiat azi, iar eu plec cu Sof la gradi sa vedem daca s-au afisat listele
.
Va
!
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
sovietica spune:
Teodora, A.gro, Mhaim,Nikipuisor, bine ati venit, si sa va traiasca copilasii! este un moment de usoara deruta pentru cuibusor, dar eu cred ca in curand (pentru cine vrea) ne vom imprieteni toate si ne vom putea destainui cate-n luna si in stele, sper, in acelasi forum. 
A.gro, mai poti, mami cu micii bolnaviori? vad ca ultimele 2 odrasle ale tale sunt similare cu ale mele ca sex si diferenta de varsta :). Sasu meu e convalescent, si pe Ana am apasat-o la ureche si a plans. mai repet figura si mai tarziu, sa vaz ce si cum...
Tonicuscra, Zoze, Delphin 
Ursulica, sanatate lui Albert! ce nasol cu noptile albe :(
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Olgutzika spune:
Zoze, ma, suntem culmea!!!!
Ne gandim la acelasi lucru, in acelasi timp....Nu am vorbit, dar am scris aici in acelasi timp si acelasi lucru 
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia