*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (479)
Raspunsuri - Pagina 10
mihatp spune:
mai, mie nu-mi place anul asta
. astept sa se termine, ca prea urat a inceput cu atatea probleme la multa lume.
sovietica spune:
Nico, si sasa e asa de slab, si inca a slabit! undeva, micuta, exista o speranta ca dupa deparazitarea asta mai pune ceva pe el.
n-am inteles cu copro la voi, nu se fac analize? de ce?
Miha, exact la halul in care mi-a fost pana acum anul asta ma gandeam si eu aseara. eu am fost bolnava rau de pe 2 ianuarie si inca nu a trecut de tot, greu cu sinuzitele! apoi copiii raciti, apoi sasa cu rosu in gat, apoi mascaria asta, AJUNGEEEEEE!
am auzit ca tocmai am intrat in anul nou chinezesc. ma convertesc, de azi sunt chinezoaica (de 1.85 inaltime :D), si consider ca m-am bagat la un "fresh start"
ni hau
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
mstela spune:
Kitzy

Doamne ajuta puiului,mititelul!
Sovi

saracutul pui...
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
sovietica spune:
am avut o tentativa sa trec, dar m-am blocat. nu-s suficient de adunata acum sa fiu atenta. mai ales ca am facut ceva efort sa scriu povestea :)
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
cleme spune:
Off Sovi ce-ati mai tras si voi. Bietul pui, mi s-a rupt sufletul cand ai zis ca plangea cu vorbe
Cat despre anul nou... la mine este o continuare a celui vechi, in care am avut o gramada de pb si care se pare ca nu-si vor gasi rezolvare nici acum. Asta e, sanatosi sa fim!