Bazar umanitar (60)
Raspunsuri - Pagina 9
ana l spune:
Carmina, sanatate multa la copii !
Am citit aici pe form despre dr Ursuleanu si cabinetul lui privat. Poate mai gasesti pe undeva ascuns topicul acela. Sper sa te ajute informatiile .
kid spune:
Carmina Un gand bun si de la noi, va tin pumnii sa fie totul bine.
Si juniorul a fost operat la inceputul lui decembrie, doar de polipi, la Budimex; am tot citit pe net despre operatie si oricat de usoara zice lumea ca e, cat de putin dureaza, la fel simteam si eu, toate gandurile negre se adunau in neuronul meu; m-am linistit de tot la o saptamana dupa, cand a fost totul ok si nu au aparut complicatii. Va doresc din suflet sa fie si la voi totul bine! Si asa trebuie sa fie si va fi
E un topic pe forum despre clinica privata a dr. Ursuleanu ( http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143523&SearchTerms=privata ) daca ai timp si vrei sa-l citesti.
Multa, multa sanatate, sa treceti cu bine de operatii. Va imbratisez tare!
Scuze de
kid spune:
Adee Am pachetul tau pregatit de mai bine de o saptamana, insa nu am reusit sa-l trimit (din cauza de junior bolnav cu interdicite de iesit din casa si nimeni cu cine sa-l las). Am ajuns o data la posta si nu mi l-a primit, avea o suta de plicuri lasate de cineva sa fie trimise si nu mi le-a primit. Scuza-ma. Saptamana viitoare sigur va ajunge la tine.
simonapro Pot sa pun si pachetul tau? Esti prin zona?
ada_coman spune:
Carmina multa sanatate copiilor si tie multa putere! Suntem alaturi de voi!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
MAI SUNT 3 ZILE SUSTINE ORASUL IASI
luy spune:
carmina, multa, multa sanatate copiilor ! Suntem alaturi de tine, iar gandurile noastre bune se vor indrepta marti catre voi !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
gianina spune:
Carmina, si de la noi un gand bun pentru tine si copilasii tai.
Sa treceti cu bine de operatii!
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Buna seara! Ce mai faceti? Noi? Prost, merci . Am fost azi la ORL cu Mihnea si Irina si cica nu incape nici o discutie, amandoi operati. Mihnea urgent. Cica se mira cum de mai respira copilul asta. Are amigdale mari si urate, polipi si otita. Asa ca marti il va opera pe Mihnea si de polipi si de amigdale. Si peste 10 zile pe Irina care cica are niste vegetatii incredibil de multe si de mari pentru un copil de 2 ani jumate. Imi inchipuiam si eu din moment ce copila asta respira doar pe gura si cu foarte mare greutate. De cand am aflat, adica de 5 ore bune imi tremura genunchii si nu ma pot controla. Mi-e frica si o sa iau o pastila. Am hotarat sa-i operam la o clinica privata. habar nu am daca a fost bine sau nu ca am decis asa, habar nu am daca e bine ca am fost de-acord cu operatia. Ma asteptam cumva intai sa incerce niste tratamente ceva inainte de operatie dar nu, doctorul a fost categoric pentru operatie. este vorba de Ursuleanu care are un bun nume. Ma gandesc ca este un chirurg bun dar poate nu-i bun diagnostician...ufff nu stiu. Ma duc sa iau o pastila sa ma linistesc....cred ca si o aspirina m-ar ajuta pe mine acum, orice pastila doar ca sa am senzatia ca am luat un hap . Am spus ca pe 12 februarie o sa fac toate platile. Sper din tot sufletul sa ma tin de cuvant...adica sa am timp sa o fac. Fetelor va rog frumos toate gandurile bune si frumoase marti dupaamiaza pentru Mihnea si sufletul meu . Cred ca o energie pozitiva ne-ar ajuta foarte mult. Nu vreau sa vorbesc prostii, dar ce simt acum e mai mult decat frica, e panica, presimtire...un gand urat. De-asta ziceam sa iau o pastila. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
uf, Carmina, multa sanatate copiilor si tie multa putere
Daca vrei, iti fac eu platile, pe unde ai de platit si ne reglam noi, dupa ce te linistesti
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
dicirstea spune:
Carmina, multa sanatate copiilor! sa treaca mai repede si sa fie bine orice interventie le face.
Ancadragoman, poti sa-mi pui pe mail reteta de ochelari sa facb si eu o intrebare intr-un loc?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare