Bazar umanitar (60)
Raspunsuri - Pagina 51
Leditia spune:
Andra
La multi ani sanatosi,fericiti si cu nenumarate bucurii!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
ada_coman spune:
La multi ani fericiti, Andra!!!! Sa fii sanatoasa, iubita si sa ai parte numai de bucurii!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
boticelina spune:
Lamulti ani!" Alexandra, cu bucurii multe, mari si mici, cu prietenii alaturi, vechi si noi, si cu daruri multe si bogate pe masura sufletului tau mare!
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Si, ca sa-l ajutam pe Bibi mic, am pus si eu niste bunatati la bazar, DVD-uri cu desene animate, dublate in limba romana, cu carcase si supracoperte cu tot, adica cu tot dichisul
• Printesa si broscoiul
• Pinocchio
• Dumbo
• Oliver si prietenii
• Alba-ca-Zapada
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
alea 20 de minute sunt f importante LA MULTI ANI!!!!!!! Ai gasit PM-ul meu cu plata vestutei?> anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
nu am niciun pm cu plata vestutei, am un mail cu contul unde sa depun banii, numai ca am fost foarte aglomerata si nu am ajuns la un bcr.
NU te-am uitat, jur
oricum, te anunt cand platesc si-mi trimiti dup-aia , impreuan cu gecuta de blugi.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
pooh spune:
Andra,la multi ani!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
alex_andra spune:
Fetelor, ma coplesiti cu gandurile bune
Va multumesc
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
ancadragoman spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alex_andra
nu am niciun pm cu plata vestutei, am un mail cu contul unde sa depun banii, numai ca am fost foarte aglomerata si nu am ajuns la un bcr. NU te-am uitat, jur oricum, te anunt cand platesc si-mi trimiti dup-aia , impreuan cu gecuta de blugi. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
NUUU ....TE ROG SA ACHITI IN CONTUL LUI dAVID CA AM LUAT CEVA SI SA NU MAI MERG LA BANCA PENTRU 11 RON.MERSI MULT.COLETUL L-AM PUS IERI
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!