Bazar umanitar (60)
Raspunsuri - Pagina 46
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Carmina, sunt cu gandul bun alaturi de voi ancadragoman, nu reusesc sa scanez plata pentru Marius Andrei, ce fac in situatia asta, cine confirma cei 20 de lei, pentru cele 2 produse, tu sau mama lui? am fost azi la Gomoiu cu eva, dar am stat mai mult decat preconizasem si nu am mai avut timp, din pacate, sa o caut si pe Mihaela. Am vorbit si cu Irina si nu stia inca nimic de ele, ca abia ajunsese si ea la servici. Din cate am inteles de la ea, de Ionela s-a ocupat seful sectiei de neurologie, sper ca nu am inteles gresit. Irina e o fata super si sunt convinsa ca, ce a depins de ea, a facut. Mai departe, sper ca vor face si cei care se ocupa de Ionela tot ce este nevoie, pentru a o putea ajuta sa iasa din momentul acesta foarte greu Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
vorbesc cu dana si o rog sa confirme.Mersi mult
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
valentina_22 spune:
Si inainte de a ma retrage in vastele mele apartamente, va las o felie de tort 'al mai bun din lume si un pahar de sampanie roze.
Luni am sarbatorit-o pe surica si astazi este randul sotului. Se vede ca am imbatranit , abia am dovedit amandoi cate un pahar de sampanie si ne-am retras la somnic
Am facut si ceva pozici si daca ma descurc maine va arat cum am petrecut noi!
Diana, multumesc mult de ajutor!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
ancadragoman spune:
Vali sa va fie de bine ,sa fiti santosi si sa ajugeti mosi si babe care se fac manga de la un pahar de sampanie
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui valentina_22 Si inainte de a ma retrage in vastele mele apartamente, va las o felie de tort 'al mai bun din lume si un pahar de sampanie roze. Luni am sarbatorit-o pe surica si astazi este randul sotului. Se vede ca am imbatranit , abia am dovedit amandoi cate un pahar de sampanie si ne-am retras la somnic Am facut si ceva pozici si daca ma descurc maine va arat cum am petrecut noi! Diana, multumesc mult de ajutor! _ Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI cum creste Alexuta cat de mare este Andu BAZAR DC |
Dovezi de dragoste!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Selene_Bunny spune:
Fetelor, de boticelina mai stiti cumva ceva?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
olim spune:
salutare
dodo, e ok, cum produsul platit de la ducky, sau e vreo problema, caci nu mi-ai mai raspuns?
multumesc mult
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui olim salutare dodo, e ok, cum produsul platit de la ducky, sau e vreo problema, caci nu mi-ai mai raspuns? multumesc mult |
pay intrarea banutilor ti-am confirmat-o eu trebuia sa trimit confirmarea platii acelui produs imediat lucru ce l-am facut imediat ce am vazut link-ul mai departe Ducky trebuie sa-ti trimita produsul , trimite-i ei pe Pm adresa unde trebuie trimis produsul(stiu ca tu nu vei mai fi de vineri la adresa de la bazar),si astept sa aflu ca ai intrat in posesia cartii-care-i deja pe drum spre tine
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
diannaalex spune:
Buna dimineata fetele!!!! Laso o fierbinte si va dorim o zi cat mai placuta
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Mercedes dodo-am achitat 17 lei pentru martisoare ieri. |
ti-am confirmat primirea lor in PM unde te rugam sa-mi dai si adresa sa am unde sa le trimit
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!