Bazar umanitar (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor zilei!!!

Fetelor, m-am apucat de crosetat martisoare si vreau sa pun cate un set pentru fiecare caz de la bazar la 10 lei/setul aici
Apoi voi pune la bucata la neumanitare.

O zi frumoasa tuturor

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 33+ cu

Pui si pt Robi? Eu pt el as vrea sa licitez. Daca nu vrei/ nu poti e ok, ma intrebam doar daca sa mai astept.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Daa, pun pentru toti copilasii...acum ma chinui sa postez la mica publicitate

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Neata,

La multi ani celor doua printese Yolanda si Eva!!!!! Sa fiti sanatoase si fericite, micutelor dragi!

Alt gand bun pentru draga noastra Ionela, o asteptam cu sufletul la gura sa se intaorca acasa!

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

multumesc mult
m-ati emotionat inseamna ca nu m-ati uitat

desi sunt ceva probleme va citesc macar fiugitiv 1 data pe sapt

promit ca ne vom auzi

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Vale,eu cred ca drii vor stabilii daca este nevoie de RMN,CT sau mai stiu eu.Daca este nevoie,sunt convinsa ca i se va spune si i se va face.Nici RMN_ul asta nu e asa floare la ureche si se face cand chiar este nevoie si se justifica acea analiza.(in urma altor analize si investigatii evident,pt ca e si scump si pt ca este si o metoda mai invaziva)
Anumite analize sunt bine facute cand sunt recomandate strict de medic si exista indicatie pt el,ca nu vorbim de o intepatura in degetel..
Sper sa mai aflu azi vesti despre ele.

Mie imi crapa capul de oboseala si nesomn,copilul meu m-a tinut treaza de la 3 noaptea la 7 dim.Ma simt si rau,in weekend m-am lovit la coloana si inca ma mai doare..si uite asa,''ne distram'' noi.

vale,tu cum mai esti?Te pup.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Scuze acum am observat ca este vorba de doua analize diferite. RMN-ul este mult mai bun decat CT. Mai nasol e, ca daca e musai sa-l faca trebuie sa o adoarma ca sa poate sta linistita. Acum ani buni i s-a facut Alexandrei de doua ori analiza asta si mi-au adormit-o ca sa nu se miste. Au tinut-o cam trei sferturi de ora in tubul ala, de ma luase pe mine cu calduri.
Ai perfecta dreptate cand spui ca nu sunt o joaca si trebuie facute la recomandarea medicului, insa in unele cazuri trebuie sa mai insisti si tu ca altfel nu prea te baga in seama.Eu una a trebuit sa-i sugeraz medicului ca ar fi totusi buna o transfuzie de sange la 5,6 Hg, ca ei ma tineau pe perfuzii cu fier.
Insa in cazul Ionelei nu cred ca este nevoie de asta, din cate am citit fata este pe maine bune si cu siguranta se vor lua cele mai bune decizii in cazul ei.

Pot spune ca datorita tratamentului ma simt binisor. In martie fac o noua punctie, insa diagnosticul de mielodisplazie se contureaza tot mai clar. Dar asta este, am invatat sa traiesc si cu asta. Ca sa vedeti cat de curajoasa sunt, va spun ca in fiecare dimineata imi fac singura injectia! Si am si un nou look, acum ma iau la intrecere cu fii-miu care are parul mai lung. Sunt muuuuult mai sexoasa, iar soata moare de of-ul meu!

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, YOLANDA! Sa ai o viata frumoasa si plina de fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Ledi, te imbratisez, iti doresc multa sanatate si refacere rapida. Ai incercat clasicele unguente sau ceva analgezice? Cat despre David , are voie sa bea ceai de tei? Stiam ca asta te linisteste, desi din cate am auzit in stanga-dreapta se pare ca la baietei nu se prea recomanda.
Laura, zilele astea merg la banca sa depun banutii ptr Robi. Ma tot chinui sa ajung de cateva zile insa la cat de frig este afara nu prea ma incumet sa ies cu teroristii dupa mine. Andrei abia s-a refacut dupa o viroza si mi-e teama ca nu culeaga iar ceva. Cu toate ca, in cateva zile dupa ce incepe gradinita il vad iarasi mucios.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Buna tuturor.In primul rand vreau s aurez un La multi nai,din tot sufletul,celor doua sarbatorite de azi!Sa fiti sanatoase si sa va bucurati familiile muulti ani dw acum inainte
AM reusit s atrimit Mihaelei0O7 banutii si a depus ea pt mine:
pt David 55 ron ,
pt Bogdan 25 ron,
pt Alexia 85 ron,
pt Mihaita 110 ron .
O sa trimit si PM-uri mamicutelor pt confirmare,si apoi si donatoarelor pt bifare,ca coletele nu ma grabesc sa le primesc ca saptamana viitoare imi va fi una de cosmar:de luni-vineri pe la doctori si minim 2 zile internate la spital .
Va pup pe toate si aveti grija de voi.Voi mai intra cand ma mai lasa urlatoarea mica,ca am zile in care la 12-1 iau micul dejun,si merg la wc cand chiar numai pot.ieri am lasat-o dormind pana am fugit la banca,si chiar cand am intrat in casa s-a trezit,dar nu am cum sa o scot la plimbare pe vremea asta atat de rece,ca abia i-a trecut raceala si pe marti/miercuri trebuie sa fie sanatoasa tun ca altfen nu o anesteziaza.Doamne,abia stept sa se incalzesca putin vremea sa mai iesim din casa ca innebunesc pur si simplu.

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

Fetelor, m-am apucat de crosetat martisoare si vreau sa pun cate un set pentru fiecare caz de la bazar la 10 lei/setul aici
Apoi voi pune la bucata la neumanitare.

Foarte frumoase martisoarele! Am si licitat pentru un set.

Edit: pentru doua seturi

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

LAURA, scuze ca n-am apucat pana cum sa-ti multumesc, am reusit sa iau coletul de la posta, hainutele sunt foarte frumoase, multumim si pt bonus

Pupam si noi sarbatoritele, sa fie sanatoase si fericite si ne rugam pentru micuta Ionela si pentru mamica ei, sa treaca peste incercarile grele!

Revin cu o intrebare din capitolul trecut pe care nu cred ca a vazut-o nimeni: ma intereseaza sa achizitionez o salteluta de infasat, aveti? e una la bazar acum, dar e roz si oricum preferam sa fie de la umanitare.

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

valentina_22 e ok, cand poti tu atunci e bine.

donna79, cu placere. Am primit comentariul pozitiv, deci am stiut ca a ajuns ok. Ma bucur ca iti plac, sa le purtati cu placere!

Mergi la inceput