Bazar umanitar (60)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ella,medicii i-au facut fff multe investigatii,cam tot ce se putea face,i-au facut tratament,analizele ii sunt bune.Mai au de facut niste analize(la stomac) si RMN-ul care nu se face in orice conditii si care nu poate fi facut la Gomoiu neexistand aparat pt asta.Dar Ionela este intr-o stare buna,net superioara fata de acum o saptamana.Evident ca drii stiu un diagnostic ca nu dau medicatie dupa ureche.Informatiile prezentate aici nu sunt mereu cele mai realiste si sunt cumva subiective.
Mihaela este ok,a fost racita si ea,posibil sa fi luat si Ionela de la ea,dar Ione e bine si ma bucur ca starea ei s-a imbunatatit extrem de mult.
I-am spus si eu Mihaelei sa puna mai multe intrebari,pt ea ca mamica,sa stie ce si cum,caci ea trebuie sa stie ce se intampla,noi mai putin,pt noi e important sa stim ca e bine,dar pt un parinte sunt importante mai multe lucruri si mi-a spus ca va intreba.
Nu as sari cu afirmatii gen ''incompetenti sau altele de gen'' neavand foarte multe informatii.
Dodo,nu trebuie sa te sfiesti sa-ti spui parerea,chiar daca pe forum este o dna dr care lucreaza acolo.Acea dna dr s-a zbatut pt ele,a fost la ele si le-a ajutat atat cat a putut ea..dar fiecare cum crede.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Ledi eu nu am nimik nici cu spitalul nici cu medicii... dar intr-o saptamana este imposibil sa nu descoperi sursa febrei si sa nu scapi de ea... nu stiu care-s implicatiile hemoglobinei, fata de RMN.. dar totusi... eu nu vad decat semne de intrebare... poate daca am stii ce ii spun exact Mihaelei am intelege si noi... dar deocamdata nu se stie ce-s bulele din burtica, nu se stie de ce face febra, ba mai nou are afte de la antibiotic... dar antibioticul pentru ce i-l faceau? e vorba de un copil destul de mic, nu e un organism adult si ma gandesc ca eu pana acum ceream parerea si altor medici... nu ma bazam doar pe acestia.

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Ella,medicii i-au facut fff multe investigatii,cam tot ce se putea face,i-au facut tratament,analizele ii sunt bune.Mai au de facut niste analize(la stomac) si RMN-ul care nu se face in orice conditii si care nu poate fi facut la Gomoiu neexistand aparat pt asta.Dar Ionela este intr-o stare buna,net superioara fata de acum o saptamana.Evident ca drii stiu un diagnostic ca nu dau medicatie dupa ureche.Informatiile prezentate aici nu sunt mereu cele mai realiste si sunt cumva subiective.
Mihaela este ok,a fost racita si ea,posibil sa fi luat si Ionela de la ea,dar Ione e bine si ma bucur ca starea ei s-a imbunatatit extrem de mult.
I-am spus si eu Mihaelei sa puna mai multe intrebari,pt ea ca mamica,sa stie ce si cum,caci ea trebuie sa stie ce se intampla,noi mai putin,pt noi e important sa stim ca e bine,dar pt un parinte sunt importante mai multe lucruri si mi-a spus ca va intreba.
Nu as sari cu afirmatii gen ''incompetenti sau altele de gen'' neavand foarte multe informatii.
Dodo,nu trebuie sa te sfiesti sa-ti spui parerea,chiar daca pe forum este o dna dr care lucreaza acolo.Acea dna dr s-a zbatut pt ele,a fost la ele si le-a ajutat atat cat a putut ea..dar fiecare cum crede.

Ledi, de aia am si zis ca e posibil sa fac o greseala ingrozitoare si ca stiu ca informatiile sunt la a zecea mana. Din mesajul tau, se intelege despre starea Ionelei si sederea ei in spital un pic altceva decat din mesajele anterioare. Multumim de "update" si calm! Eu stiu ce ma ingrijora si ma enerva pe mine - n-are sens sa detaliez aici, face parte din partea rea a ceea ce am trait cand lucram in spitale.

Mergi la inceput

Acum inteleg... nu au aparat de RMN la Gomoiu... deaia e asa de greu.. dar ce costuri implica? hai sa aflam... era acum 3 ani 6 milioane necompensat de CAS... acum cat o mai fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

DA,ma sfiesc sa vorbesc despre medicii care nu stiu decat din auzite(ca sunt sau nu pe dc)Eu nu-s medic (doar inginer) si nu pot aprecia mereu corect munca unui medic .

Citat:
Evident ca drii stiu un diagnostic ca nu dau medicatie dupa ureche.Informatiile prezentate aici nu sunt mereu cele mai realiste si sunt cumva subiective.

daca ei stiu nu i-au zis si Mihaelei...caci ea mi-a spus ca nu stie ce are...si de ce face acea febra mica( 38 ) dupa 10 zile de tratament
...cat despre informatii eu le redau cum imi sunt spuse ...nu intervin asupra lor...de cele mai multe ori scriu in timp ce ea imi spune.Special sa nu uit vreun cuvant/propozitii...

Nu stiu poate am gresit si iesit sa spun ce vorbeam,trebuia sa tac si eu ....sa-mi fie invatatura de minte.

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani fericiti!

Alex

Mady: multe pentru tine!

Carmina: suntem alaturi de voi, sa scapati cu bine de operatie si recuperare usoara!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Dodo eu nu sunt de acord... de ce sa taci?.. daca tu vorbesti direct cu Mihaela si ea iti spune asa, esti de departe prima care-si poate face o opinie... inaintea mea si a lu Ellax, de exemplu... te rog mult sa nu te cenzurezi... sau daca preferi sa nu te mai exprimi acilea, macar fata de Mihaela eu zic ca e cazul sa-ti spui parerea si sa o incurajezi sa nu se limiteze la opiniile acestor medici. Cu ce i-ar dauna copilului opinia altui medic? poate doar sa afecteze orgoliul medicilor care au tratat-o in aceste 10 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

...si uite ca nu ma invat minte....
Am vorbit cu Mihaela:
-dr nu o sa-i dea drumul acasa pana nu-i face CT-ul

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

CT? dar de ce nu RMN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Nu vreau sa intru in discutii,chiar nu-si au sensul,pt ca nu asta este important aici,ci evolutia starii de sanatate a Ionelei..care a mers spre bine de cand a ajuns la Bucuresti(chiar daca drii din Ploiesti au ajutat-o f mult si ei).Eu nu pot scrie aici in detaliu aia si aia pt ca anumite lucruri sunt confidentiale si daca cineva te ajuta si te lamureste in anumite priviinte e bine sa respecti la randul tau aceasta confidentialitate..
Daca un copil evolueaza in bine si starea lui se imbunatateste considerabil intr-o saptamana,avand in vedere si celelalte probleme ale ei,eu spun ca medicii au facut ei ce-au facut si probabil ca au facut bine!

Giorgi,RMN-ul se plateste,nu mereu,dar uite ca atat mama mea,cat si fratele meu l-au platit,cu trimitere de la medic si tot tacamnul...din pacate...Insa cum i-am zis si Mihaelei,nu conteaza,platit,neplatit-trebuie facut.S-au schimbat multe si in sistemul sanatatii,s-a bagat co-plata,pe langa faptul ca sunt atatea lipsuri in spitale si pacientii trebuie sa-si cam ia totul,dupa cum stiti si voi.

Dodo,nu vreau sa incep nici o discutie cu tine,dar cand nu ai toate informatiile e bine sa fi un pic mai rezervata in declaratii.
Si cu asta am incheiat aceasta discutie,ma intereseaza strict starea de sanatate a Ionelei si evolutia ei.Asta este important pt mine.

Va doresc o zi frumoasa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput