Pufi de ian-feb 2010 (213) - LMA Dionisios !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Cu cerealele... eu zic mersi ca mananca ceva ... nu m conteaza ce. Oricum nu ii dau in lapte, doar in iaurt si ala doar o data pe zi, rar ii m pun seara in legumele fierte ca sa le leg, in cazul in care sunt prea apoase. Cred ca e ok asa.

Eu am mari dubii cu mesele fii-mi. Mi se pare prea putina mancare solida. Sa va dau un ex:
- la 7 100 Infatrini
- la 10 la masa cu mine ciuguleala de cascaval, paine, putin iaurt cu cereale, cateodata piept pui la gratar, rosioara astea ultimele in cantitati de frimituri.
- la 11 si ceva struguri 5-6 boabe
- la 2 piure super-blenduit de orez brun cu vita/curcan si morcov si dovlecel amestecate cu supa de carne si o felie de paine
- la 6 iaurt cu cereale sau daca doarme ii dau in somn 100 infatrini
- la 7 frimituri de fructe
- la 9 legume cu unt
- noaptea de 3 ori sau 4 se trezeste si mananca milumil cam maxim 300 ml pe toata noaptea

Cum vi se pare? mie sincer mi se pare putin rau dpdv hrana solida.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Eu nu mai zic nimic.....azi Yannis nu a mancat decat lapte si putin dintr-un borcanel cu sunca si linte de la Nestle.

Toata saptamana trecuta a mancat lapte, lapte, lapte si numai dimineata cereale cu portocale sau banane si dupa amiaza iaurt cu biscuiti. In rest...jale...refuza mancarea de carne si/sau legume. Ciuguleste cu placere insa pufuleti si biscuiti dar nu prea ii dau...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Felicitari pufilor intrati recent in gasca mergaciosilor!

Mara a facut si ea pasi singurica azi desi stiu ca mai e pana o sa inceapa sa mearga singura. In schimb ea se catara.... Pe masuta de activitati se urca si sta in genunchi, se catara la verisori in canapea, tot la ei pe un fel de comoda de langa pat. Si mai nou a capatat un obicei tareee prost...isi scoate sosetele din picioare, toata ziua tre s ao prind sa-i pun sosetele inapoi.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Bine ati revenit acasa...
Felicitari Marutzei pentru primii pasi si sa se ia de mana cu David al meu ca si el se descalta toata ziua de sosete... Mai nou eu il incalt cu niste botosi care se inchid cu arici... vad ca s-a obisnuit cu ei si ii tine in picioare...

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Haide Mara!!!!

Felicitari Mire! La mai multi pasi inainte!
Bine ai venit in club cu sosetele! Yannis e asa dintotdeauna, de cand s-a facut vremea de sosete (toamna) el 70% din timp sta in picioarele goale ptr ca si le tot scoate si nu am sanse sa il fac sa stea cu ele in picioare. La mine e si mai si: le scoate si le ascunde (sub paturi, sub pernele de la canapele, sub saltea, in cosul cu rufe murdare, pe sub mobile, in shape sorter sau alte jucarii deci nu trebuie numai sa i le pun la loc, dar sa le si descopar! Dupa cum ati remarcat probabil, la ziua lui era in labutele goale ca m-am gandit ca fiind multi copii si multe jucarii intinse nu am sanse in veci sa ii gasesc sosetele.

Cu cataratul mi se pare periculos, daca o sa cada de pe unde se catzara?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Mire felicitari pentru primii pasi ... ...go go go MARA!!!..chestia cu urcatul pe masuta de activitati si mie mi se pare putin cam periculos ...oricum presupun ca esti cu ochii palnie pe ea ...

Alexutzzza multa sanatate lui Yannis si tie timp sa le faci pe toate !!!

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Multi copii sunt necajiti pe lumea asta. Ma gandesc cat de norocosi sunt ai nostri ca avem grija de ei sa nu le lipseasca nimic.

Ieri cand m-am dus la impinge tava sa iau de mancare, un baietel se tot foia in fata vitrinelor. Am crezut ca-i cu taica-su ca mai era un barbat acolo. Asa ca l-am intrebat daca s-a hotarat ce vrea (ca sa nu-i intru in fata). Si el imi zice ca "ce sa iau"?" Si da din umeri cu fata pierduta. "Pai eu stiu, ce vrei sa mananci" i-am zis. Si tot se uita si zicea "Ce sa iau" mai mult pentru el. Mi-am dat seama ca nu are bani si parca ii dadeam sperante cand il intrebam ce vrea. L-am mai lasat cateva clipe sa se uite si l-am intrebat "Ce ti-ai ales?" Imi arata cu o mana timida spre tava cu carne la gratar. L-am pus sa arate exact pe care o vrea si l-am intrebat de garnitura. Aici l-am incurcat ca nici nu cred ca visa. Fata de la bucatarie (care ma cunoste) a inceput sa-l serveasca si-l a inceput si ea sa-l ajute cu oferta. A zis asa incurcat cartofi. L-am lasat sa ia cartofi prajiti ca m-am gandit ca legume fierte poate nu-i tin mult de foame. I-am pus si o paine si atunci a ridicat 2 degete si m-a intrebat daca poate sa ia si o salata. "Ia si o salata. Ce salata vrei"? Si aici m-a surprins ca stia ce vrea. Era o salata de rosii proaspete, undeva mai departe intrun colt. Ori doar de atat avea bani si o studiase, ori ii era pofta si lui de ceva cruditati.
L-am lasat sa ia ce vrea. Bucatareasa l-a intrebat daca vrea äici sau la pachet". A zis saracul un "aici" care suna "unde sa mananc eu la pachet sau nu mai mananc nimic daca e la pachet".
L-am intrebat cum il cheama si cati ani are, in timp ce asteptam sa-i dea tava. Era Andrei si avea 13 ani si mergea la scoala in clasa a 5-a. Nu i-as fi dat mai mult de 10 ani. Era in vacanta si probabil plecat sa se descurce cu viata.

Mi-am luat si eu de mancare si m-am uitat dupa el sa ma asigur ca mananca el nu altcineva. Si am vazut la o masa, un baietel blondutz, cu un smoc de par sculat in crestet, aplecat pe tava cu mancare. Se uita si el dupa mine sa-mi arate unde sta si sa-mi multumeasca.
N-o sa uit multa vreme fata radioasa, luminoasa si plina de bucurie. Radia atata bucurie! Cred ca nu m-ai vazuse de multa vreme mancare, sau cel putin nu carne.
N-am putut sa stau mai mult cu el sa-l pazesc sa nu-i ia cineva mancarea, ca aproape plangeam. Dar ma bazam pe fetele de la bucatarie care sunt foarte atente la oamenii de acolo. Mai tarziu mi-a parut rau ca nu mi-am dat seamna sa-i iau si o ciorba calda.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

Mergi la inceput

Mire si de capitol ...cum esti pe faza de fiecare data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Nyny

Alex si mie mi se pare periculos, tre' sa stau cu ochii pe ea. Poate e doar o perioada, sper. Cu sosetele...o sa-i caut botosei ca ai lui David (desi daca au arici, sigur e o noua joaca pt ea), in picioarele goale nu o prea las ca-i fetita si are si ea niste mici ovare pe acolo.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Am trimis cremele prin posta. Sunt plicuri mari cu burduf sper ca vor incapea in cutia postala (eu le-am inghesuit putin in cutia de la posta, nu mai era loc). Trimit si fisierul cu calculele finale.
Ii platesc eu lui gmilady pentru fetele din provincie si voi imi transferati mie.

Alexiei ii dau eu o bucata si o recuperez pe a ei de la gmilady.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

saru'mana Tomaca
sa-mi dai te rog contul sa-ti transfer banii.
si pentru gmilady

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Este in fisierul de pe email.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Multi copii sunt necajiti pe lumea asta. Ma gandesc cat de norocosi sunt ai nostri ca avem grija de ei sa nu le lipseasca nimic.

Ieri cand m-am dus la impinge tava sa iau de mancare, un baietel se tot foia in fata vitrinelor. Am crezut ca-i cu taica-su ca mai era un barbat acolo. Asa ca l-am intrebat daca s-a hotarat ce vrea (ca sa nu-i intru in fata). Si el imi zice ca "ce sa iau"?" Si da din umeri cu fata pierduta. "Pai eu stiu, ce vrei sa mananci" i-am zis. Si tot se uita si zicea "Ce sa iau" mai mult pentru el. Mi-am dat seama ca nu are bani si parca ii dadeam sperante cand il intrebam ce vrea. L-am mai lasat cateva clipe sa se uite si l-am intrebat "Ce ti-ai ales?" Imi arata cu o mana timida spre tava cu carne la gratar. L-am pus sa arate exact pe care o vrea si l-am intrebat de garnitura. Aici l-am incurcat ca nici nu cred ca visa. Fata de la bucatarie (care ma cunoste) a inceput sa-l serveasca si-l a inceput si ea sa-l ajute cu oferta. A zis asa incurcat cartofi. L-am lasat sa ia cartofi prajiti ca m-am gandit ca legume fierte poate nu-i tin mult de foame. I-am pus si o paine si atunci a ridicat 2 degete si m-a intrebat daca poate sa ia si o salata. "Ia si o salata. Ce salata vrei"? Si aici m-a surprins ca stia ce vrea. Era o salata de rosii proaspete, undeva mai departe intrun colt. Ori doar de atat avea bani si o studiase, ori ii era pofta si lui de ceva cruditati.
L-am lasat sa ia ce vrea. Bucatareasa l-a intrebat daca vrea äici sau la pachet". A zis saracul un "aici" care suna "unde sa mananc eu la pachet sau nu mai mananc nimic daca e la pachet".
L-am intrebat cum il cheama si cati ani are, in timp ce asteptam sa-i dea tava. Era Andrei si avea 13 ani si mergea la scoala in clasa a 5-a. Nu i-as fi dat mai mult de 10 ani. Era in vacanta si probabil plecat sa se descurce cu viata.

Mi-am luat si eu de mancare si m-am uitat dupa el sa ma asigur ca mananca el nu altcineva. Si am vazut la o masa, un baietel blondutz, cu un smoc de par sculat in crestet, aplecat pe tava cu mancare. Se uita si el dupa mine sa-mi arate unde sta si sa-mi multumeasca.
N-o sa uit multa vreme fata radioasa, luminoasa si plina de bucurie. Radia atata bucurie! Cred ca nu m-ai vazuse de multa vreme mancare, sau cel putin nu carne.
N-am putut sa stau mai mult cu el sa-l pazesc sa nu-i ia cineva mancarea, ca aproape plangeam. Dar ma bazam pe fetele de la bucatarie care sunt foarte atente la oamenii de acolo. Mai tarziu mi-a parut rau ca nu mi-am dat seamna sa-i iau si o ciorba calda.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

offf ......asa este ...viata asta este atat de cruda pentru unii dintre noi ...Tomaca ai facut un gest foarte frumos ...felicitari mamico!!!...ca ai avut prezenta de spirit sa-ti dai seama ca el nu avea bani la sa-si ia...in toata nebunia si alergatura in care traim zilnic ...uitam sa ne oprim pentru cateva secunde sa-i vedem si pe cei din jurul nostru ...adica sa-i vedem cu adevarat nu doar sa-i privim in treacat....un brat mare de pentru tine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

La Multi Ani Alexandra!

La Multi Ani David!

La Multi Ani Raul!

Am recuperat si eu pe fast forward....

Am incercat sa remediez pb semnalata de alicredo, dar din pacate n-am mai avut cum asa ca pe prima pagina apar 2 capitole 211.

Felicitari pufilor intrati recent in gasca mergaciosilor!

Mara a facut si ea pasi singurica azi desi stiu ca mai e pana o sa inceapa sa mearga singura. In schimb ea se catara.... Pe masuta de activitati se urca si sta in genunchi, se catara la verisori in canapea, tot la ei pe un fel de comoda de langa pat. Si mai nou a capatat un obicei tareee prost...isi scoate sosetele din picioare, toata ziua tre s ao prind sa-i pun sosetele inapoi.

Imi pare rau ca nu raspund si eu de prin capitolele anterioare dar neuronul.

Tineam neaparat sa zic: multumim Simply pt ca te-ai ocupat de trecut sarbatoritii in titlu si pt promptitudinea cu care ai facut-o. Promit ca de azi mai dau si eu o mana de ajutor, ne-am intors acasa.

_

Bravo Mare! Bravo!

Cat despre ciorapi, cunoastem. Trage de ei cu asa forta ca mi-e teama sa nu se dezechilibreze si sa dea cu capul de podea.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput