INSEMINARE 75
Raspunsuri - Pagina 17
nerama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nouasnrs Pai da dar nu a fost prea tarziu? Eu am simtit durerile seara pe la 8-9, iar inseminarea am facut-o la 11.30, nu erau morti spermatozoizii? Cat traiesc tratati? Iar acum ma cam doare burta jos ca si cum mi-ar veni ciclul. |
stai linistita si gandeste pozitiv

aia mici au trait sigur... eu am facut 2 inseminari dupa ce se sparsese foliculul la 4-5 ore... si nu au prins... asta ultima a fost facuta inainte de a se sparge foliculul si uite ca a reusit...
stai cumintica, ia-ti tratamentul si gandeste pozitiv... ajuta foarte mult

nouasnrs spune:
Ai dreptate. Optimismul face minuni !!! Am tratament cu arefam ovule intravaginale 200 mg pe zi de ieri seara. E ok? Despre doctorita mea stie cineva ceva?
aristica spune:
Chiar citeam ieri despre durata de viata a spermatozoizilor spalati si cica spalati traiesc 12 ore.
Nu are cum sa-ti vina ciclul, ca abia ai ovulat (pregnylul declanseaza ovulatia, deci "s-au spart" foliculii; ovulatia inseamna eliminarea endometrului cu tot cu foliculii care n-au fost fecundati, deci nu au devenit embrioni...la tine ce Dumnezeu sa se elimine acum?
)
Uita-te la un film frumos, mananca ceva bun si lasa gandurile astea negative
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
nouasnrs spune:
Va multumesc mult pentru ajutor si suport, la toate
. Va citesc de mult si am vazut ca va ajutati mult una pe alta, de aia am indraznit sa pun tot felul de intrebari "tampite" pentru ca stiu ca voi intelegeti.
claris spune:
Nouasnrs si sotul meu este diagnosticat cu astenozoospermie,spune-mi te rog cam ce valori are sotul tau.Mult succes sa reusiti !
nouasnrs spune:
concentratie tsc - 64 mil.
viabilitate - 65%
mobilitate
Non progresiva - 40%
Progresiva - 25%
Forme imobile - 35%
diagnostic - astenoteratozoospermie moderata
claris spune:
Stati mai bine decat noi:concentratie 43.5 mil/ml,inaintare a+b=10.2%,mobilitate 20,8%.
Eram curioasa de valorile voastre ca noua ni s-a recomandat ICSI din cauza mobilitatii scazute.
Numai bine !
hadeluta spune:
Multumesc mult pentru raspuns Alexa78.
Ma gandeam ca nu voi primi raspuns. Am vazut ca pe prima pagina sunt trecute analizele insa acum sunt multumita ca nu imi trecbuie atat de mult CO pentru inseminare.
Speram sa ajungem si noi la vara la Bucuresti.
Va doresc la toate o primavara frumoasa si copii sanatosi. 
aristica spune:
oohhooo, fetelor, dar consortii vostri stau extrem de bine, al meu are a+b=6%, iar noi venim dupa 2 fiv cu ICSI si ne mandrim cu motilitatea asta mititica...ne trebuie un singur gigel spalat care sa inainteze si sa penetreze membrana ovulului, atat, unul singur
...nu stiu ce am de sunt asa de optimista, ca vad ca avem cele mai proaste rezultate de aici, dar in afara de niste banuti, n-avem nimic de pierdut!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
claris spune:
Artistica noi in 5 ani de zile n-am reusit sa concepem macar o singura data,asa ca n-avem alta scapare decat ICSI,deci degeaba sunt un pic mai buni gigeii sotului:tot Icsi e calea