Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
office spune:
Intrebare: daca am facut prima doza din Rotarix, obligatoriu trebuie facuta si a 2a?
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Haideti la cafea, branza, ou fiert si rosii.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
ana_25 spune:
Buna dimineata!!!
MARI multumim de cafea si de micul dejun! Dau si eu niste cremwusti de pui pt cine mai doreste!
Noi acu ne-am trezit,am dormit f bine.De la 23(cam tarziu pt noi) pana la 8 fara un sfert,fara treziri!!Acu e vesela, canta si vb cu caruselul!
La nulte luni si ani Kenndra Arianna!!Sa cresti mare!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
camisv spune:
Buna dimineata,
ma servesc din mic dejun si ca de obicei numai aroma de la cafea. In schimb dau un capucino fara cofeina.
Tudor mai nou se trezeste de trei ori noaptea, dar el doarme de la 8. Nu zic nimic, ca sunt multumita ca macar mananca, noaptea suge mai bine decat ziua.
astazi astept musafiri, asa ca probabil n-o sa mai intru.
La multe lunite, Kendra , cea mai mica printesa a grupului.
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie
donna79 spune:
Neata!
Pentru cine evita cofeina, dau eu o decofeinizata mare cu o felie de cozonac alaturi. Ma vait ca nu slabesc dar va dati seama de unde mi se trage, nu?
DANNY, spor la cumparaturi. Bine ca s-a rezolvat cu kk, ca v-ati chinuit ceva timp...
OFFICE, cica trebuie si a doua, si musai pana in 6 luni. De ce? te bate gandul sa n-o mai faci? Eu nu i-am facut Rotarixul si aseara ma intreba dr daca vreau... inca nu ma pot decide si nu mai am prea mult timp.
ANA.... wowwww... 23-8? ce fata cuminte si buna ai! si papa stand in scoica... e mare de acum
La multi ani, bebe Kendra!
Pupici pentru toate, sa aveti o zi buna!
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Mari-Mariuk spune:
Acum m-am apucat sa citesc din urma, ca ieri m-am luat cu alte treburi si nu am mai facut asta. Asa ca voi veni si eu cu niste completari ale discutiilor, acolo unde am de spus cate ceva:
-la botez nasii au pus 200 lei, dar au luat urmatoarele: patut, carut, haine de foarte buna calitate, jucarii. Toate astea depasesc 1000 lei, asa ca...
-cura de ingrasare nu aveti? ca ati vorbit de cura de slabire, iar pe mine nu ma tenteaza...deci: tot ce e dulce si ingrasa, aruncati aici!
-stau si eu 2 ani acasa, ca numai de intors la catedra nu imi vine...mai ales ca indemnizatia+alocatia fac o suma mai mare decat salariul ce l-as lua acum, nu mai pun ca la oras nu se gasesc posturi si ar trebui sa fac naveta pana cine stie unde...si cum nu cred ca se mai deconteaza 100%, e mai bine sa stau cu copilul acasa;
-afara iesim doar daca e peste 0grade...mi-e frica sa il scot...stiu ca nu procedez bine, dar dupa ce ne-am fript cu ciorba, suflam si in iaurt...
-premergator vom primi de la nasa, dar sa vad cum il vom folosi, ca e locul mic; doar sa il pun in el cand am eu ceva de facut si el sa se simta liber...avem deja ham pentru atunci cand va vrea sa mearga si nu va fi sigur(tot de la nasi)
-razatoare de sticla avem si noi si este excelenta! am inceput sa ii dau mar ras, morcov, si de cateva zile il obisnuiesc cu supa de legume. poate sa spuna dr ce vrea, eu ii dau, pentru ca la 6 luni jumate as vrea sa ii inlocuiesc deja o masa si sa ii dau si jumatate de portie ce ar constitui a doua masa. de ce? pentru ca ma usuc eu, slabesc pe zi ce trece, cu toate vitaminele si mineralele luate, cu toate fructele si mancarurile cele bag in mine. cand voi avea cativa banuti (ca nu mai avem decat de strictul necesar) ii voi cumpara cereale(sunt si pentru sugari de 4 luni), ma voi mulge si ii voi da lapte cu cereale seara, poate nu va mai manca de 2 ori pe noapte.
M-am intins, si nu am terminat de citit, asa ca trimit mesajul asta si mai scriu unul
Mari-Mariuk spune:
Asaaa...am terminat de citit. Mai pot completa: carut avem 2in 1 de la baby care, e usor, se pliaza si incape dupa usa in casa. Kk: daca nu face 2 zile, a treia zi ii pun supozitor, nu vreau sa il las mai mult pentru ca mi-e teama sa nu se constipe acum cand am inceput sa ii dau legume.
Si completare: ma bucur fetelor ca ati scris mai mult...parca e mai frumos asa cand avem ce citi/povesti/barfi...si ma bucur ca au mai scris si fete ce au lipsit o vreme buna! sa scrieti mai des!
Am vazut iar toate pozele din albumul bebelusilor, si de la semnaturi. Pot spune: frumosi si frumoase!!!
Acum fug in bucatarie, sa vad ce pot face acolo. vreau sa fac mancare si inca nu m-am hotarat ce.
selenar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoredanaB Salutari dragelor! Nu v-am scris de multa vreme si nici nu reusesc sa citesc, copiii imi ocupa majritatea timpului. La multi ani micutilor sarbatoriti, sa cresteti mari si sanatosi! Va las si eu cate o felie de tort si un pahar de suc/ceai/sampanie, ce doriti voi, azi imi sarbatoresc ziua de nastere. Eu sunt inca "razboi"cu sarah care nu vrea sa suga.M-am chinuit cu ea cateva saptamani in care ea a rabdat foamea iar eu faceam cu nervii... intoarcea capul cand vedea sanul, se agita si urla cat putea.Am cedat si i-am dat lapte praf la care s-a cam strambat la inceput, in cele din urma l-a acceptat.Asa am inceput si divesificarea, ii merge bine, acuma doarme toata noapta fara treziri si fara reprize de plans.Abia acum realizez ca ea saracuta nu se satura cu laptele meu de aceea plangea mult si sugea foarte des.Azi din nou am insistat sa pape de la mine, a supt putin apoi a vomat tot.Nici eu nu stiu cum ar fi mai bine pentru ea. de Sarah Sophie(15.09.2010) + Eric Joshua(05.09.2008) daruri de la Dumnezeu! |
La multi ani!!
Si o intrebare: ce papa Sarah seara? Baietelul meu la fel cred ca nu se satura la san si primeste si LP, si deocamdata doar suc de morcovi si cereale de la Humana (dar doar cate o masura deocamdata, e la inceput).
Sa aveti o zi insorita!
camisv spune:
Mari, vrem sa mancam noi dulciurile si sa te ingrasi tu ... ca-i greu sa renuntam la ele
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie
selenar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Intrebare: daca am facut prima doza din Rotarix, obligatoriu trebuie facuta si a 2a? Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008 |
Cel mai bine intrebi un medic in care sa ai incredere (poate nu pe cel ce ti-a recomandat vaccinul).
Mie cumnata mea (e farmacista) mi-a spus sa nu fac doza a doua. Mi-a explicat ca in felul acesta copilul are imunitate partiala la rotavirus (in sensul de mai scurta durata). Eu n-am ascultat-o si...am tras urmarile.
Din ce mi-a spus dr. gastroentelorg pediatru, ar tb ca macar intervalul sa fie 2 luni intre doze (chiar dc in prospect zice min. 4 sapt.). La noi intervalul a fost de fix o luna.
Multa sanatate si sa dea DD sa faci alegerea cea mai buna pt frumuselul tau!